Skip to content

Gæstfrihed du ikke finder andre steder

Konferencecenter på Fyn der skaber rammerne om møder, kurser, konferencer, events og selskaber

Vi har selvfølgelig alt det, et moderne konferencecenter skal have – og så lige lidt mere. Det er i hvert fald det, vores gæster fortæller os. Konferencecentret HUSET Middelfart er omgivet af den fynske natur med udsigt til Lillebælt og med hjortevildt i baghaven. Og så ligger vi kun 10 minutters kørsel fra E20.

 

Konferencecenter HUSET Middelfart
HUSET Middelfart

Dit konferencecenter midt i Danmark

Du får altid mødelokaler inklusiv teknikerservice og personlig rådgivning med egen mødekoordinator, når du booker møde i vores konferencecenter. Du får også altid en konkurrencedygtig pris, som er tilpasset dit mødebehov. HUSET Middelfart er et konferencecenter i naturskønne omgivelser midt i Danmark - 10 minutter fra motorvejen.

Konferencecenter key note
Konferencefaciliteter

Fleksible mødelokaler

Som konferencecenter sikrer vi altid, at mødelokalerne er tilpasset jeres mødebehov. Vores konferencefaciliteter er fleksible med plads til op til 300 deltagere i ét lokale. Vi tilbyder alt fra det fleksible hybridmøde til den klassiske konference. Sammen vælger vi det bedste lokale til jer - både når I er 5 deltagere om bordet eller 50 deltagere til seminar.

Place of work
Digitale møder

Hybridmøder og videokonferencer

I vores konferencecenter kan du holde møder med fysisk fremmøde og online deltagelse – på ét og samme møde. I konferencecentret HUSET Middelfart kan stort set alt lade sig gøre - så lad os høre, hvordan du gerne vil gennemføre dit digitale møde.

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.

"*" indicates required fields

Vælg type
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jeg er simpelthen bare så glad for HUSETs konferencecenter. Kvaliteten er altid i top. Det gælder personalet hele vejen rundt, restauranten og maden ved alle måltider. Og vigtigst af alt, så har personalet overskud og tjenstvillighed, der gør det trygt at holde kursus. TAK. Sophie Lundbæk, Danmarks Naturfredningsforening
Mad-frokost-23
Mennesker-køkken-04

Et konferencecenter med personlighed

Som gæst i HUSETs konferencecenter vil du straks kunne mærke de mere end 50 års erfaring, vi har som konferencecenter. Du vil opleve høj grad af professionalisme, smil og du vil møde servicemindede medarbejdere. Selvom vores konferencecenter er arkitekttegnet og etableret i 1968, så har vi løbende moderniseret faciliteterne. Nyd fx vores restaurant med store panoramavinduer og udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

Faciliteter-udstilling_stenhøj_pejs

Unikke mødefaciliteter

Vil du holde møde i et sommerhus, orangeri eller i et af verdens mest bæredygtige huse? I vores konferencecenter tilbyder vi helt unikke rammer for dit møde, fordi vi ligger i forlængelse af Danmarks største byggeudstilling. Det giver dig en unik mulighed for et skræddersyet arrangement. som dine gæster husker.

Konferencecenter midt i naturen

Naturskønne omgivelser

Dine mødedeltagere får glæde af konferencecenterets naturskønne omgivelser. HUSET Middelfart ligger lige ved Hindsgavl Dyrehave, skoven og vandet, men der er også mulighed for at finde boliginspiration i Danmarks største byggeudstilling, som ligger i forlængelse af konferencecenteret.

Mennesker-oplægsholder-konference-Frank Rosengreen Lorentzen-01

Messer og events

Skal du bruge lokaler til en messe, produktfremvisninger, leverandørdage eller lignende, så hjælper vi gerne med at finde den bedste opstilling til lige netop jeres arrangement. Konferencecenterets centrale placering gør det ideelt, hvis du har deltagere både fra Jylland og Sjælland. Vi har erfaring fra utallige arrangementer og kan hjælpe med alt fra budgetter til indretning af lokaler.

Gastronomi i særklasse

Vi vælger økologisk og lokalt, når vi vælger for dig.

For os er det vigtigt, at alle gæsterne i vores konferencecenter, husker et besøg i vores restaurant. Vores fokus er på velsmag. Kvaliteten er altid i orden og skabt af sæsonens økologiske og lokale råvarer. Vi opdrætter grise i nærområdet for at sikre dyrevelfærd, kvalitet og den gode smag. Vi lægger desuden vægt på, at du som gæst altid har et godt udvalg af kød-, fisk- og vegetariske retter.

 

Konferencecentret du vender tilbage til

HUSET i billeder

Et konferencecenter med erfarne medarbejdere, som du trygt kan overlade alt det praktiske til

Konferencecenteret du husker

Virker det som en uoverskuelig opgave at få skruet det helt rigtige kursus, møde eller konferencedøgn sammen? Vores professionelle og erfarne bookingteam hjælper hellere end gerne med både de praktiske detaljer, det forkromede overblik – og de kreative indspark.

Lad os sammen skabe et udbytterigt og mindeværdigt arrangement, som matcher dine og deltagernes behov, ønsker og forventninger.

 

Bridgewalking den gamle lillebæltsbro

Middelfart: Centralt placeret konferencecenter lige midt i Danmark

Middelfart er den optimale placering for dit kommende arrangement uanset om dine mødegæster kommer øst eller vest for Storebælt. Vi ligger blot to timers kørsel fra København, en times kørsel fra Aarhus og 30 minutter fra Odense. Vores konferencecenter ligger 10 minutter fra motorvejen og 20 minutters gang fra Middelfart station. Omkring HUSET Middelfart, findes en række spændende oplevelser der udnytter Vestfyns smukke natur, hvor du bl.a. kan opleve Bridgewalking, RIB – sejlads på Lillebælt og en masse andet.

Konferencehotel på Fyn

Der er gode mulighed for overnatning i vores konferencecenter med 70 enkelt- og dobbeltværelser. Det sikrer, at dine mødegæster er friske og veludhvilede, hvis dit kursus, konference- eller event strækker sig over flere dage. Værelserne har egen udgang  enten til dyrehaven eller til vores grønne områder. Når du benytter os som dit konferencehotel på Fyn, kan dine gæster gå en tur i Middelfarts gamle bydel og spise en god middag. Vi kan naturligvis også stå for aftensmaden med en lækker vinmenu – og morgenmaden følger med.

Du kan også bruge vores konferencehotel, når du er på farten og har brug for en overnatning på vejen. Det kan være, at du er håndværker og har brug for en god seng at sove i, hvis det er blevet sent og du har for langt hjem. Uanset hvad, så kan du overnatte på vores konferencehotel til meget rimelige priser. Du kan vælge at tilkøbe en god morgenmad eller bare tage afsted tidligt og komme videre med dagens opgaver.

Konferencecenter med overnatningsmulighed
Huset værelsesgang hero

HUSET Middelfart er det perfekte konferencecenter til alle former for møder, kurser og events

Vi hører tit fra vores gæster, at de er glade for, at vores konferencecenter ligger i Middelfart. Dels ligger HUSET Middelfart centralt og det er let at komme til både med tog og med bil og dels er det landsdækkende i den forstand, at det ligger i få timers afstand uanset, hvor i Danmark, du kommer fra. For virksomheder, der er landsdækkende, er det attraktivt og “retfærdigt” at holde møder og firmaarrangementer i et konferencecenter i Middelfart – lige midt imellem Øst og Vest. For alle de mange virksomheder og organisationer, der holder åbne arrangementer eller arrangementer for deres  medlemsvirksomheder er det også en stor fordel at vælge et konferencecenter i Middelfart. Det gælder uanset, om der er tale om møder, kurser eller større konferencer og events.

Ikke alene ligger konferencecenteret HUSET centralt rent geografisk. HUSET Middelfart ligger også meget smukt placeret på Fyns grønne halvø Hindsgavl. Bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave er lige uden for døren og derfor har gæsterne rig mulighed for at nyde naturen – uanset om man skal lade batterierne op med en morgenløbetur eller man skal finde ro i pauserne.

Vælg HUSET Middelfart som dit konferencecenter i trekantsområdet

Hvis du kan lide en afslappet atmosfære, en rigtig god stemning og en topprofessionel betjening, så er HUSET Middelfart dit konferencecenter i trekantsområdet. Her betyder du noget. Vi gør alt for, at du får det bedst mulige ophold hos os og har du særlige ønsker eller behov, så finder vi altid ud af det. Derfor får vi fantastiske tilbagemeldinger fra vores gæster. Vi kan se, vores gæster har det godt, når de er hos os og vi sætter en ære i, at du – hvad enten du er gæst eller arrangør kommer igen, når først du har været her én gang. Så selvom der er mange konferencecentre i trekantsområdet, så er HUSET Middelfart dit konferencecenter. Et konferencecenter i trekantsområdet, som du kommer tilbage til.

Vi glæder os til at se dig.

Konferencecenter facade
Konferencecenter receptionist

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.

"*" indicates required fields

Vælg type
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Skip to navigation