Skip to content

Mødelokaler på Fyn til alle typer af arrangementer

HUSET Middelfart tilbyder store og små mødelokaler. HUSET er et gedigent, arkitekttegnet kvalitetsbyggeri fra slutningen af 1960’erne. Det er tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter.

Alle mødelokaler og konferencerum er navngivet efter kendte arkitekter og designere.

I HUSETs konferencecenter har vi konferencerum, kursuslokaler og mødelokaler, både når I mødes få personer eller er flere hundrede deltagere.

Mødelokalerne indretter vi, så de passer til jeres behov. Teknikken fungerer i mødelokalerne, luften er frisk og forplejningen er altid en glædelig overraskelse.

Vores mødelokaler i Middelfart

Små mødelokaler i Middelfart til mindre møder
Op til 10 personer

13 mindre mødelokaler

HUSETs mindre mødelokaler i Middelfart har alle fladskærm eller projektor, og er velegnede til møder med op til 10 personer.

Større mødelokaler i Middelfart med udsigt til atriumgård
Op til 300 personer

8 mellemstore møde- og konferencelokaler

De mellemstore mødelokaler og konferencelokaler har alle et godt lysindfald og egen dør ud til en hyggelig gårdhave. 3 lokaler kan slås sammen og give plads til 300 pers.

Mødelokaler Middelfart stort
Op til 187 personer

1 konferencesal med podie

Konferencesalen kan rumme op til 187 personer og har et stort podie. Det tilstødende areal kan for eksempel benyttes som messeareal.

Aktuelt AV og IT-udstyr i alle mødelokaler

HUSETs konferencecenter har det nødvendige og aktuelle AV-udstyr i alle møde- og konferencelokaler. Og vi hjælper meget gerne, når du har spørgsmål.

I vores mødelokaler i Middelfart finder du:

  • Projektor, lydanlæg og PC
  • Trådløse mikrofoner og pegepinde
  • Elektrisk mørklægning

Efter aftale opstilles:

  • Smartboard
  • Elektronisk visualizer
  • Teleslynge
  • Og andet du har behov for.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker til dit mødelokale.

huset-JH-1000x664
Mødelokaler Middelfart

Priser for leje af mødelokaler og konferencelokaler i Middelfart

Prisen fastsætter vi i fællesskab med jer, alt efter hvor stort et mødelokale I skal bruge, hvor længe I skal benytte det samt hvilken form for forplejning, I ønsker.

Vi har sammensat forslag til mødepakker, for både dagsmøder og møder, som strækker sig over et døgn. Alle tager de udgangspunkt i vores fra-priser.

Bordopstilling i mødelokaler Middelfart
Bordopstilling

Vælg den bedste bordopstilling i dit mødelokale

Når du har fundet det bedste mødelokale at afholde jeres næste kursus, konference eller møde, er næste vigtige skridt at vurdere, hvordan deltagerne skal placeres. Når du holder dit arrangement i HUSET Middelfart, hjælper vi dig altid gerne med at vælge de helt rigtige bordopstillinger. Og de kan selvfølgelig også ændres undervejs.

faciliteter-mødelokaler-sommerhus-stenhøj
Sæt kreativiteten fri

Alternative mødelokaler i Middelfart

Ønsker du et anderledes mødelokale, som dine deltager vil tale om også efter I er taget hjem? I vores konferencecenter kan vi tilrettelægge dit møde således, at dele eller hele mødet foregår i et af de udstillede sommerhuse eller, hvis vejret tillader det, i et drivhus eller et orangeri. Her forefindes der ikke teknisk udstyr, men vi kan love, at der bliver født mange nye idéer, når mødet får frisk luft under vingerne.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Konferencecenter restaurant
Super godt sted, god mad, fed lokation og bedst af alt bruger lokale råvarer! Kan absolut anbefales til afholdelse af bla kurser og lignende. De tager også højde for allergier og mere man skal blot huske at fortælle dem det i god tid. Thomas Nielsen

Forespørgsel på mødelokaler i Middelfart

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mennesker-konference-kundebetjening-indgang-01
Mødelokaler i Middelfart

Er du på udkig efter et mødelokale i midten af Danmark? Så er HUSET Middelfart det rette sted. Vores konferencecenter er placeret i naturskønt område i Middelfart – lige i midten af Danmark.

Vi har mødelokaler til enhver lejlighed og vi vil gerne garantere, at næsten alt er muligt. Vi har mange års erfaring med afholdelse af møder og derfor står vi gerne klar med sparring, så du finder det helt rigtige mødelokale.

Moderne mødelokaler i Middelfart med mange muligheder

HUSET Middelfart er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter i 1968. Vores 22 mødelokaler er navngivet efter kendte, toneangivende arkitekter og alle mødelokaler afspejler en tidløs æstetik og fokus på funktionalitet i form af optimal akustik og godt indeklima.

Alle vores konferencefaciliteter giver plads til læring og ny inspiration og er derfor de optimale rammer til afholdelsen af kurser, dagmøder og konferencer.

bjarke-test

Mødelokaler i Middelfart med forplejning

Når du holder møde hos os, er der altid adgang til frisk vand og økologisk frugt samt Kaffe/te-buffet ad libitum.

Tag en pause i vores hyggelige café i hjertet af HUSET Middelfart. Her kan du slappe af i vores store bløde sofaer, mens du fordøjer dagens indtryk. I HUSETs restaurant kan du nyde panoramaudsigten ud over dyrehaven og spotte dådyr og kronhjorte. Restauranten rummer 200 spisende gæster ad gangen og maden er i særklasse.

Vi tilbyder til frokost en alsidig frokostbuffet med kolde og varme retter. Vi har det Økologiske Spisemærke i bronze og derfor er en stor del af vores råvarer økologiske. Derudover prioriterer vi at bruge lokale råvarer og skaber menuen ud fra sæson og årstid. Holder du døgnmøde eller aftenevent i HUSET Middelfart kan du forvente tallerkenservering med en menu på meget højt gastronomisk niveau.

I forlængelse af vores restaurant ligger vores hyggelige pejsestue, der ofte bliver benyttet til arrangementer og konferencer, hvor man ønsker at maden indtages under mere intime rammer. Pejsestuen bliver også flittigt brugt til afholdelse af private arrangementer, såsom konfirmationer og runde fødselsdage.

Skip to navigation