Skip to content

Hold et brag af en firmafest i HUSET Middelfart

Vi finder et festlokale som passer til lejligheden og vi sammensætter menuen til netop jeres arrangement – uanset hvor mange I er. Vores kokke har fokus på at sammensætte buffet og menuer så vores gæster får en oplevelse af, at maden både smager af noget og ser bragende godt ud. Fælles for alle serveringer er også, at de skabes ud fra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Vi glæder os til at holde jeres firmafest eller event i HUSET.

Mindeværdige arrangementer

Mad-frokost-03
HUSETs tapas

Firmafest med spansk tapasstemning

Få den spanske tapas-stemning til at blive en del af din fest og vælg HUSETs Tapasmenu, hvor alle de lækre små tapas-retter serveres som delemad ved bordene.

Mad-frokost-19
HUSETs buffet

Buffet med lunt og koldt

På HUSETs buffet finder du en række lækre, kolde og lune retter. Der er både fisk, kød, ost og masser af grønt, så der er noget for enhver smag og præference.

Mad-frokost-10
Julefrokost

Juleklassikere i høj kvalitet

Forkæl medarbejderne med en udsøgt julemenu. Med fokus på god stemning i trygge rammer tryller vores dygtige kokke en række juleklassikere frem. Og restaurantens veloplagte personale sørger for, at det ikke kun smager af jul. Har I særlige ønsker til jeres julearrangement, er vi altid klar med forslag, der passer til jer.

Konferencecenter mad
Helaftensarrangement

Forplejning hele aftenen

Med et helaftensarrangement i HUSET går festdeltagerne ikke sultne i seng. Menuen omfatter velkomstdrink, forret, hovedret, dessert, kaffe, chokolade, bar og så selvfølgelig natmad.

Mad-frokost-02

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restaurant har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det, synes vi, giver mening.

Restaurant med panoramaudsigt til dyrehaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrehave, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores firmaarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

 

festlokaler
Faciliteter-gårdhave-guldregn-01

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn – eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

Mad-frokost-22

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Konferencecenter restaurant

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og danskproducerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag.

mad-frokost-18

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Mennesker-restaurant-fest-05
Meget god stemning mellem personale, god mad og service og meget hyggelige lokaler, positiv oplevelse Preben Pedersen

Skal i holde en firmafest?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

festlokaler

Afholdelse af firmafester i HUSET Middelfart

Hvis du mangler et sted til afholdelse af den næste firmafest med kollegerne, så er HUSET Middelfart den oplagte lokation. Vi sørger for at finde et skønt lokale til din firmafest og sammensætter en menu der passer til jeres firmafest og det antal personer I er. De fleste firmafester og julefrokoster bliver afholdt i vores restaurant, hvor vi har plads til op til 200 spisende gæster. Hvis I ønsker at afholde et mindre arrangement, har vi også alternative lokaler der kan benyttes til firmafest. HUSETs centrale placering gør det nemt og bekvemt for dine gæster at komme til uanset om de kommer fra øst eller vest for Lillebælt. HUSET er placeret i et skønt, grønt område er sikrer en fantastisk atmosfære til din firmafest. Hvis I ønsker at tage en svingom når mørket falder på, sørger vi gerne for dansegulv, dæmpet lys og musik.

Kistaraq Egede
Kistaraq Egede
2023-08-23
Vi kiggede bare på deres udstilling. De havde ikke almindelige fliser på deres udstilling. Kun store marmornogle.
Oleksandr Yahych
Oleksandr Yahych
2023-07-31
Дуже зручно
Jolien Rehm
Jolien Rehm
2023-07-28
Eine schöne Umgebung. Das Frühstück war ok, es war verschiedenes Brot dort. Ein Teller Wurst und Käse ansonsten Marmelade. Obst und Gemüse hat ein bisschen gefehlt. Dort gibt es 4 Automaten auf den Fluren wo man sich Kaffee, Cappuccino usw. nehmen kann. Die späte Anreise war kein Problem man sollte den # hinter seinem Code nicht vergessen ansonsten geht das Tor nicht auf. Im Großen und Ganzen alles ok 🙂
Kim Smitt
Kim Smitt
2023-07-23
Vi tog en overnatning efter Bridgewalking(Kan anbefales) Rent og pænt og god service. Gode værelser og vi fik en god morgenmad, med primært økologiske produkter. 4 personer, to værelser, med morgenmad, hold nu fast : 1.068 kr. Morgenmaden var vist et Juli tilbud, men det er stadig billigt. Ladestandere til Elbil er til stede. Clever: 2 stk Sperto : 2 stk
Jakob Jespersen
Jakob Jespersen
2023-07-13
Fantastic service from Jan in the reception ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Finn Skrydstrup
Finn Skrydstrup
2023-07-05
Huset i Middelfart ligger i naturskønne omgivelser nær skov og hav. Ved overnatning på stedet er der rigtig god mad i husets restaurant. Det er et super konference sted midt i Danmark, og kan varmt anbefales.
Tina Brunebjerg
Tina Brunebjerg
2023-06-27
Fantastisk god service, lækker mad, skøn beliggenhed og meget for pengene

 

Skip to navigation