Firmafester og events

Forplejningen til dit firmaarrangement - fyldt med smagfulde overraskelser

Altid velsmag - og mad til enhver smag

Vi sammensætter menuen til hvert arrangement - uanset hvor mange I er. Vores kokke sammensætter hver dag buffetter og menuer, med fokus på at give alle en god madoplevelse. Fælles for alle serveringer er også, at de skabes udfra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

 

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

 

 

Det, synes vi, giver mening.

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

 

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores firmaarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn - eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

 

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

 

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald om dit arrangement

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel