Skip to content

Hold et brag af en firmafest i HUSET Middelfart

Vi finder et festlokale som passer til lejligheden og vi sammensætter menuen til netop jeres arrangement – uanset hvor mange I er. Vores kokke har fokus på at sammensætte buffet og menuer så vores gæster får en oplevelse af, at maden både smager af noget og ser bragende godt ud. Fælles for alle serveringer er også, at de skabes ud fra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Vi glæder os til at holde jeres firmafest eller event i HUSET.

Mindeværdige arrangementer

Mad-frokost-19
HUSETs buffet

Buffet med lunt og koldt

På HUSETs buffet finder du en række lækre, kolde og lune retter. Der er både fisk, kød, ost og masser af grønt, så der er noget for enhver smag og præference.

HUSET julefrokost
Julefrokost

Juleklassikere i høj kvalitet

Forkæl medarbejderne med en udsøgt julemenu. Med fokus på god stemning i trygge rammer tryller vores dygtige kokke en række juleklassikere frem. Og restaurantens veloplagte personale sørger for, at det ikke kun smager af jul. Har I særlige ønsker til jeres julearrangement, er vi altid klar med forslag, der passer til jer.

Konferencecenter mad
Helaftensarrangement

Forplejning hele aftenen

Med et helaftensarrangement i HUSET går festdeltagerne ikke sultne i seng. Menuen omfatter velkomstdrink, forret, hovedret, dessert, kaffe, chokolade, bar og så selvfølgelig natmad.

Mad-frokost-02

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restaurant har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det, synes vi, giver mening.

Restaurant med panoramaudsigt til dyrehaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrehave, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores firmaarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

 

festlokaler
faciliteter-gardhave-guldregn-01-864x806_optimized

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn – eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

HUSET Frokostbuffetter

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Konferencecenter restaurant

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og danskproducerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag.

mad-frokost-18

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Mennesker-restaurant-fest-05
Meget god stemning mellem personale, god mad og service og meget hyggelige lokaler, positiv oplevelse Preben Pedersen

Skal i holde en firmafest?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

festlokaler

Afholdelse af firmafester i HUSET Middelfart

Hvis du mangler et sted til afholdelse af den næste firmafest med kollegerne, så er HUSET Middelfart den oplagte lokation. Vi sørger for at finde et skønt lokale til din firmafest og sammensætter en menu der passer til jeres firmafest og det antal personer I er. De fleste firmafester og julefrokoster bliver afholdt i vores restaurant, hvor vi har plads til op til 200 spisende gæster. Hvis I ønsker at afholde et mindre arrangement, har vi også alternative lokaler der kan benyttes til firmafest. HUSETs centrale placering gør det nemt og bekvemt for dine gæster at komme til uanset om de kommer fra øst eller vest for Lillebælt. HUSET er placeret i et skønt, grønt område er sikrer en fantastisk atmosfære til din firmafest. Hvis I ønsker at tage en svingom når mørket falder på, sørger vi gerne for dansegulv, dæmpet lys og musik.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Skip to navigation