Skip to content

Danmarks største bygge- og boligudstilling

Inspiration til dit næste bolig- og haveprojekt

Byggecentrum er navnet på vores store bygge- og boligudstilling, som ligger lige ved siden af HUSET Middelfart. Her udstiller godt 130 brands fordelt på 2.000 m2 indendørs og 26.000 m2 udendørs udstillingsareal. Du kan finde de nyeste produkter og designløsninger til boligen i produktkategorier som bad, vinduer, gulve, interiør, belægninger, pavilloner, sommerhuse og meget andet.

Få inspiration til boligen når du er i HUSET Middelfart

Udstilling-Inde-køkken-04
Armaturer

Forny detaljerne

Om det er den store eller den lille forandring i hjemmet, så lad dig inspirere af alle de udstillede byggeprodukter i Byggecentrum.

Udstilling-Inde-interiør-mifapladen-01
Interiør

Pift op med nyt interiør

Du kan se en række brands inden for fx badeværelsesmøbler, pejse, gulve og tapeter, der giver dig idéer til modernisering af boligen.

udstilling-ude-fritidshus-36
Sommerhuse

Danmarks største samling sommerhuse

Drømmer du om et sommer- eller fritidshus, så har Byggecentrum Danmarks største udstilling af sommerhuse. Her kan du opleve sommerhuse fra en række forskellige leverandører på ét sted.

mennesker-rådgivning-01
Byggerådgivning

Gratis ByggeRåd til dit projekt

I Byggecentrums ByggeRåd får du gode råd fra professionelle byggefolk til at komme videre med dit bygge- eller anlægprojekt i hus og have.

Udstilling-Inde-køkken-gsoutdoor-01

Besøg Byggecentrum

Læs meget mere om Byggecentrum og kig dig omkring på Byggecentrums  hjemmeside. Her kan du blandt andet læse mere om den gratis byggerådgivning eller se alle udstillere.

 

Skip to navigation