Skip to content

Oplevelser nær Middelfart

Bryd vanetænkningen og dagens program med anderledes aktiviteter. I og omkring Middelfart er der masser af muligheder for at give dine mødedeltagere noget ekstra med sig hjem – både fagligt og socialt.

Her kan du finde inspiration til en lang række oplevelser og aktiviteter i nærheden af HUSET Middelfart.

Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe med at booke.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

thomas-flindt

Book foredrag om arbejdsglæde

Oplev en ægte arbejdsglæde booster der rammer bredt i medarbejdergruppen. Hør den eksterne foredragsholder, Thomas Flindt fortælle, hvordan du med simple vaner og handlinger, kan ændre din dag og dit arbejdsliv. På dette interaktive foredrag får du og dine kolleger værktøjer, der vil skabe arbejdsglæde og begejstring i jeres team. Hør hvordan du møder ind til opgaver og relationer med god energi, og hvordan du kan bruge din kreativitet og din humor i hverdagen.

Book foredrag og få: 

• Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde
• Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdslyst
• Win Win mentalitet – At løfte og spille hinanden bedre
• Kunsten at brokke sig på en god måde
• 5 gode vaner til den fysiske og mentale arbejdsglæde

Om foredragsholderen: Thomas Flindt har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Den røde tråd i Thomas´ oplæg er at sætte fokus på kvaliteter, relationer og handlinger der kan løfte dig og dine kolleger i hverdagen. Thomas er 52 år og har 19 års erfaring som professionel foredragsholder på arbejdspladser overalt i Danmark. Du får et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har ydermere skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”.

Nyt om møder og konferencer

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation