Skip to content

Et vellykket arrangement ud over det sædvanlige

Hold jeres julefrokost hos os

Forkæl dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kollegaer med en lækker julemenu. Vi er parate til at hjælpe dig med både planlægningen og de gode ideer.

Vi hygger om jer, hvad enten du vælger den formelle frokost midt på dagen, eller en udsøgt middag om aftenen. Vi har de hyggeligste lokaler til både en lille sammenkomst, og når I er mange.

Utallige muligheder for at skabe en mindeværdig julefrokost

Julefrokost i Middelfart 4
Julemenu

Afslut mødet med en lækker julemenu

Afslut jeres mødedag med en god julefrokost f.eks. sammen med jeres samarbejdspartnere, eller gode kolleger. Med årstidens udsøgte råvarer tilsat kreativitet, tryller vores dygtige kokke en række juleklassikere frem. HUSETs julemenu anrettes som buffet. Og har I særlige ønsker til jeres julearrangement, er vi altid klar med forslag der kan passe til jer.

Julefrokost i Middelfart 3
Julearrangement

Sammensæt selv jeres julearrangement

I kan f.eks. samles til velkomstdrink, som starten på en festlig aften med god mad og dans. Hvis I mere er til at følge op f.eks. med et spil pool eller anden underholdning, så har vi også faciliteterne til det. Har I noget helt tredje i tankerne så lad os høre om det - alt kan arrangeres så det passer til jer.

Faciliteter-værelser-seng-01
Overnatning

Bliv til næste dag

I har naturligvis også mulighed for overnatning. Ved julearrangementer i HUSET tilbyder vi en overnatning i vores enkeltværelser - til en særlig fordelagtig pris. Vi serverer selvfølgelig en lækker morgenmadsbuffet dagen efter, hvor I også har mulighed for at strække benene i HUSETs byggeudstilling eller gå en frisk tur i Dyrehaven lige uden for døren.

Fallow Deer, Dama dama, buck with antlers walking on the grass at the Eremitagesletten in Dyrehave, Denmark.
Restaurant

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne. Restauranten har plads til 260 gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste julefrokostarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler, men vi har også mindre lokaler til mindre selskaber.

Vi har benyttet HUSET til Danske Synsvirksomheders årlige generalforsamlinger siden 2007 og er altid blevet godt behandlet. I forbindelse med generalforsamlinger har flere deltagere overnattet og som et ekstra plus, er maden og drikkelsen på første klasse Christian Poder
Julefrokost i Middelfart 1
Eight Ball in Sight

Aktiviteter og underholdning

Både i HUSET og i området omkring os, er der forskellige muligheder for aktiviteter, som I kan nå på en kort gåtur. Det kan være dagen derpå eller som en sjov aktivitet før I klæder om til julefrokost.

I HUSET finder I både inde og ude forskellige spil- og aktivitetsmuligheder som fx et spil pool i vores kælder. Skoven lige udenfor døren giver også muligheder for både uforpligtende gåture og sjove aktiviteter.

Skal I holde julefrokost?

Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-KSR-1000x664
Skip to navigation