Julefrokost

Arrangementer for både små og større virksomheder

Julefrokost 2021

Forkæl dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kollegaer med en lækker julemenu.  Vi er parate til at hjælpe dig med både planlægningen og de gode ideer.

 

Vi hygger om jer, hvad enten du vælger den formelle frokost midt på dagen, eller en udsøgt middag om aftenen. Vi har de hyggeligste lokaler til både en lille sammenkomst, og når I er mange.

 

Afslut mødet med en lækker julemenu

Afslut jeres mødedag med en god julefrokost f.eks. sammen med jeres samarbejdspartnere, eller gode timer i kollegers selskab.

 

Med årstidens udsøgte råvarer tilsat kreativitet, tryller vores dygtige kokke en række juleklassikere frem. Og restaurantens veloplagte personale sørger for, at det ikke kun smager af jul. HUSETs julemenu anrettes som buffet.

 

Og har I særlige ønsker til jeres julearrangement, er vi altid klar med forslag der kan passe til jer.

Sammensæt selv jeres julearrangement

I kan f.eks. samles til velkomstdrink, som starten på en festlig aften med god mad og dans.

Hvis I mere er til at følge op f.eks. med et spil pool eller anden underholdning, så har vi også faciliteterne til det.

 

Har I noget helt tredje i tankerne så lad os høre om det - alt kan arrangeres så det passer til jer.

 

 

 

Bliv til næste dag

I har naturligvis også mulighed for overnatning. Ved julearrangementer i HUSET tilbyder vi en overnatning i vores enkeltværelser - til en særlig fordelagtig pris.

 

Vi servere selvfølgelig en lækker morgenmadsbuffet dagen efter, hvor I også har mulighed for at strække benene i HUSETs byggeudstilling eller gå en frisk tur i Dyrehaven lige uden for.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne.

 

Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste julefrokostarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab og fortrækker mere intime omgivelser

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Aktiviteter og underholdning

Både i HUSET, og i området omkring os er der forskellige muligheder for aktiviteter, som I kan nå på en kort gåtur. Det kan være dagen derpå eller som en sjov aktivitet før I klæder om til julefrokost.

 

I HUSET finder I både inde og ude forskellige spil- og aktivitetsmuligheder. Skoven lige udenfor døren giver også muligheder for både uforpligtende gåture og sjove aktiviteter.

 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

    Forespørgsel

    Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel