Julefrokost

Arrangementer for både små og større virksomheder

Hold en anderledes julefrokost i år

Forkæl dine medarbejdere og kollegaer med en lækker julemenu som erstatning for den traditionelle julefrokost.  Vi er parate til at hjælpe dig med både planlægningen og de gode ideer – og den ekstra tryghed vi alle har behov for i år, har vi naturligvis også inkluderet.

 

Vi hygger om jer, hvad enten du vælger den formelle frokost midt på dagen, eller en udsøgt middag om aftenen. Vi har de hyggeligste lokaler til både en lille sammenkomst, og når I er mange.

 

Inviter til en lækker julemiddag

Med årstidens udsøgte råvarer tilsat kreativitet, tryller vores dygtige kokke en række juleklassikere frem. Og restaurantens veloplagte personale sørger for, at det ikke kun smager af jul.

 

HUSETs julemenu anrettes efter jeres ønske – som tallerkenservering eller på jeres egen buffet.

 

Og har I særlige ønsker til jeres julearrangement, er vi altid klar med forslag der kan passe til jer.

Sammensæt selv jeres julearrangement

Har I lyst til at samles til velkomstdrink, og har I lyst til at følge op f.eks. med et spil pool eller anden underholdning, så har vi også faciliteterne til det.

 

I kan også vælge HUSETs lækre julemenu som afrunding på en mødedag - alt kan arrangeres så det passer til jer.

 

I HUSET har alle medarbejdere bestået HORESTAs webinar om covid19-restriktionerne og tilpasset alle arbejdsgange derefter. Vi kan derfor også ved årets julearrangementer tilbyde trygge rammer.

 

Bliv til næste dag

I har naturligvis også mulighed for overnatning. Ved julearrangementer i HUSET tilbyder vi en overnatning i vores enkeltværelser - til en særlig fordelagtig pris.

 

Vi servere selvfølgelig en lækker morgenmadsbuffet dagen efter, hvor I også har mulighed for at strække benene i HUSETs byggeudstilling eller gå en frisk tur i Dyrehaven lige uden for.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne.

 

Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste julefrokostarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab og fortrækker mere intime omgivelser

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Aktiviteter og underholdning

Både i HUSET, og i området omkring os er der forskellige muligheder for aktiviteter, som I kan nå på en kort gåtur. Det kan være dagen derpå eller som en sjov aktivitet før I klæder om til julefrokost.

 

I HUSET finder I både inde og ude forskellige spil- og aktivitetsmuligheder. Skoven lige udenfor døren giver også muligheder for både uforpligtende gåture og sjove aktiviteter.

 

Vi går op i mad, mennesker og miljø

Det Økologiske Spisemærke
i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. I HUSET Middelfart består serveringerne derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Lokale råvarer

Vi foretrækker lokale råvarer og dansk-producerede varer.  Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det der giver mening.

Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

    Forespørgsel

    Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel