Julefrokost

Arrangementer for både små og større virksomheder

Hold årets julefrokost hos os i HUSET

Står du for planlægningen, og drømmer du om, at julefrokosten 2019 skal være en uovertruffen succes; vil vi gerne hjælpe både med planlægningen og de gode ideer.

 

Vi hygger om jer, både til den formelle julefrokost midt på dagen, når personale og kolleger fester sammen  ved årets firmajulefrokost. Og naturligvis også ved familiens egen julefrokost. Vi har de hyggeligste lokaler til både en lille sammenkomst og det store arrangement.

 

Menuen har vi lavet flere forslag til, klik og se dem her. Restaurationchefen fortæller også gerne om spisekortets andre muligheder, hvis I søger noget specielt.

Hold årets julefrokost hos os

Med årstidens udsøgte råvarer tilsat kreativitet, tryller vores dygtige kokke en række juleklassiker frem. Og resturantens veloplagte personale sørger for, at det ikke kun smager af  jul.

 

Og har I særlige ønsker til jeres julefrokost, er vi altid klar med forslag der kan passe til jer.

 

Vi tilbyder naturligvis også at lave natmad til at afrunde en festlig aften.

 

 

 

Sammensæt selv jeres julefrokost

Har I lyst til at samles til velkomstdrink og syntes I at julefrokosten f.eks. skal følges op med bar, dans og dj, så har vi også faciliteterne til det.

 

Bliv til næste dag

I har naturligvis også mulighed for overnatning, vi tilbyder vores julefrokostgæster en overnatning f. eks. i vores enkeltværelser - til en fordelagtigpris.

Og servere selvfølgelig en lækker morgenmadsbuffet dagen efter, hvor I også har mulighed for at strække benene i HUSETs byggeudstilling eller gå en frisk tur i Dyrehaven lige uden for.

Menuer til alle anledning

Se alle menuer

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne.

 

Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste julefrokostarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab og fortrækker mere intime omgivelser

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Aktiviteter og underholdning

Både i HUSET hos os, og i området omkring os er der forskellige muligheder for aktiviteter, som I kan nå på en kort gåtur. Det kan være dagen derpå eller som en sjov aktivitet før I klæder om til julefrokost.

 

I HUSET finder I både inde og ude forskellige spil- og aktivitetmuligheder, skoven lige udenfor døren giver også muligheder for både uforpligtende gåture og sjove aktiviteter.

 

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel