Restaurant

Nærvær og kærlighed til mad går hånd i hånd i HUSETs restaurant

Glæder til ganen

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords i HUSETs Restaurant. Duften af de lækre, lune retter skal nok vække appetitten. Hemmeligheden er gode, sunde råvarer tilberedt nænsomt og kreativt med kokkens personlige præg.   

Lige præcis her er maden en ny glædelig oplevelse hver gang.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne. Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale).

Caféen

I HUSETs Café er der tænkt på detaljerne til mødedagens hyggelige pauser. Vælg en kop luksuste eller bryg din egen kaffe. Caféen er åben på hverdage i dagtimerne og i forbindelse med særarrangementer i HUSET og i udstillingen.

Allergiker, diabetiker eller vegetar - intet problem

HUSETs Restaurant høster mange roser for deres lækre mad, og det skal gæster med allergi eller lign. selvfølgelig ikke snydes for.

Vores køkken tilbyder derfor muligheden for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere. 

 

For at kunne tilberede lækre alternativer til dagens måltider i HUSET Middelfart, er det dog vigtigt, at køkkenet får besked i god tid. 

 

Udfyld derfor nedenstående skema og send det via mail senest 24 timer inden ankomsten, hvis en eller flere af jer har behov for specialkost. 

Dagens menu - for alle

HUSETs restaurant er ikke kun for konferencecenter- og selskabsgæster - den er også for dig. 

 

Hver dag tilbyder vi Dagens menu, der består af to-retters og tre-retters menuer, som vores kokke kreerer af de bedste råvarer.

 

Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, der er din garanti for bæredygtige og smagfulde råvarer. Med kreativitet og personlighed sammensætter vores kokke en smagfuld menu hver dag, så du kan få dig en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Er du frisk på at prøve noget nyt? Så book et bord i HUSETs Restaurant. 

Service
Jens Krogh Direktør Panasonic Center

”Her er mange store lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører. Fine lokaler og god mad - så det fungerer".

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016