Skip to content

Mødeforplejning i særklasse

Faciliteter_restaurant-borde-total-02 Panoramaudsigt til dyrehaven
festlokaler

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords

Vores køkken får topkarakterer af HUSETs gæster. Roserne handler ikke bare om, at maden smager af noget og at den er anrettet med blik for æstetikken. Vi oplever også, at vores gæster sætter stor pris på, at vi bevidst vælger lokalt producerede og/eller økologiske råvarer – og det som generelt begrænser vores madspild og vores aftryk på miljøet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i HUSETs Restaurant.

Mad-frokost-03
Mødeforplejning

Frokostbuffet

Dine mødedeltagere kan glæde sig både til frokosten og eftermiddagskagen i pauserne. Vores dygtige kokke og køkkenteam gør alt for at gøre jeres konference, møde og kursus til en ekstra smagfuld oplevelse.

Mad-frokost-02
Firmafester

Firmaarrangementer, fester og events

Skal du stå for jeres næste firmafest, reception eller julefrokost, så hjælper vi gerne med at alt og alle klapper - uanset om arrangementet varer en time eller der skal være fest hele natten.

Konferencecenter mad
Private selskaber og fester

Hold din fest hos os

Det er oplagt at holde receptioner, runde fødselsdage, barnedåb eller konfirmation hos os. Udover det bedste personale har vi festlokalerne, de smukke naturomgivelser og de gastronomiske smagsoplevelser til lejligheden. Og så er der mulighed for at hele selskabet kan overnatte.

Pejsestuen

Menuer til enhver anledning

I HUSETs Restaurant forsyner alle kursus- og konferencegæster sig i frokostbuffeten, hvor der er noget for enhver smag. Overnatter du i konferencecenteret kan du også nyde godt af en 2- eller 3-retters aftenmenu af høj kvalitet samt en større morgenbuffet næste morgen. Men derudover bliver der holdt både firmafester, receptioner og julefrokoster og der bliver holdt bryllupsfester, konfirmationer og mange andre fester, der hører privatlivet til.  Der er også mulighed for at tage terrassen i brug til grillaftner eller pre-dinner drinks.

Vi har lavet menuforslag til flere lejligheder, men du er altid velkommen til at ringe til os og fortælle os om dine ønsker. Vores kokke er dygtige til at få omsat ønskerne til den helt rigtige menu.

Se alle menuforslag

Intime middage eller store buffeter med udsigt til dyrehaven

Vores rammer gør det muligt at afholde store events med bespisning op til 180 gæster eller mindre selskaber i vores hyggelige pejsestue. Både restaurant og pejsestue har direkte adgang til stor terrasse og har panoramaudsigt til Hindgavl dyrehave, hvor du kan opleve dådyr og kronvildt i deres naturlige omgivelser.

Fallow Deer, Dama dama, buck with antlers walking on the grass at the Eremitagesletten in Dyrehave, Denmark.
HUSET er fantastisk. Personalet er uovertruffen, servicen er hurtig og præcis, restauranten er super med meget lækker mad. HUSET er meget hyggeligt, og man føler sig "hjemme" - på alle måder et dejligt sted. Christian Bording, MOLIO Kurser
festlokaler
Mad-frokost-22

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Grise_krogmodnet_flere

Lokale råvarer

Vi prioriterer at anvende lokale råvarer og danskproducerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det, der giver mening.

mad-frokost-18

Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra dagens beholdning.

Smiley ordning fødevarestyrelsen

Vi har den gladeste smiley

Den gladeste smiley gives til en restaurant, der mindst fire gange i træk har fået en smiley uden anmærkninger af Fødevarestyrelsen.

Kistaraq Egede
Kistaraq Egede
2023-08-23
Vi kiggede bare på deres udstilling. De havde ikke almindelige fliser på deres udstilling. Kun store marmornogle.
Oleksandr Yahych
Oleksandr Yahych
2023-07-31
Дуже зручно
Jolien Rehm
Jolien Rehm
2023-07-28
Eine schöne Umgebung. Das Frühstück war ok, es war verschiedenes Brot dort. Ein Teller Wurst und Käse ansonsten Marmelade. Obst und Gemüse hat ein bisschen gefehlt. Dort gibt es 4 Automaten auf den Fluren wo man sich Kaffee, Cappuccino usw. nehmen kann. Die späte Anreise war kein Problem man sollte den # hinter seinem Code nicht vergessen ansonsten geht das Tor nicht auf. Im Großen und Ganzen alles ok 🙂
Kim Smitt
Kim Smitt
2023-07-23
Vi tog en overnatning efter Bridgewalking(Kan anbefales) Rent og pænt og god service. Gode værelser og vi fik en god morgenmad, med primært økologiske produkter. 4 personer, to værelser, med morgenmad, hold nu fast : 1.068 kr. Morgenmaden var vist et Juli tilbud, men det er stadig billigt. Ladestandere til Elbil er til stede. Clever: 2 stk Sperto : 2 stk
Jakob Jespersen
Jakob Jespersen
2023-07-13
Fantastic service from Jan in the reception ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Finn Skrydstrup
Finn Skrydstrup
2023-07-05
Huset i Middelfart ligger i naturskønne omgivelser nær skov og hav. Ved overnatning på stedet er der rigtig god mad i husets restaurant. Det er et super konference sted midt i Danmark, og kan varmt anbefales.
Tina Brunebjerg
Tina Brunebjerg
2023-06-27
Fantastisk god service, lækker mad, skøn beliggenhed og meget for pengene

 

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-KSR-1000x664
Skip to navigation