Skip to content

Central beliggenhed midt i Danmark

Det er let at komme til HUSET Middelfart med bil eller offentlig transport – uanset hvor i Danmark du kommer fra.

HUSET Middelfart ligger tæt ved motorvejsafkørslen, så hvis du kommer i bil, er det nemt at finde. Vi har en stor parkeringsplads med plads til 250 biler – og det er tilmed gratis at parkere. Hvis du kører el-bil, så har du også mulighed for at lade din bil i vores el-ladestandere.

HUSET Middelfart ligger kun 2 km fra Middelfart station, så det er også dejlig nemt at komme til med offentlig transport.

Natur-drone-Lillebælt_01

Kommer du vest fra Lillebælt i bil?

Kør ad motorvej E20 og kør fra ved afkørsel 59, drej til venstre i lyskrydset. Kør til venstre i lyskrydset ved Snoghøj. Følg vejen mod Middelfart over den gamle Lillebæltsbro. Ca. 1 km fremme finder du os på højre side.

default

Kommer du øst for Lillebælt i bil?

Følg motorvejen frem til afkørsel 58A - Middelfart Ø. Kør mod Middelfart i de følgende tre rundkørsler og fortsæt af landevejen mod Middelfart. Kort tid efter du har passeret udkanten af byen, ses skiltet "HUSET" på din venstre hånd.

default

Kommer du med toget til Middelfart?

HUSET Middelfart ligger knap 2 km fra stationen. Det tager ca. 25 minutter at gå til vores adresse: Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart - eller 5 minutter i taxa. Middelfart Taxa kan bestilles på tlf.:64 41 40 55.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Skip to navigation