Skip to content

Trafikinformation omkring Middelfart 2024

Vigtige datoer i 2024

Vi gør opmærksom på, at der i 2024 afvikles diverse arrangementer i Middelfart, der kan have indvirkning på trafikken til og fra HUSET Middelfart.

Events

4. maj: Lillebælt Halvmaraton. Den Gamle Lillebæltsbro er spærret
26. maj: Fyen Rundt Cykelløb
31. jul -4. aug: Middelfart Jazz Festival, Gl. havn

16-17. aug: LIVE Hindsgavl Slot
29. -31. aug: Klimafolkemøde, området omkring KulturØen, Havnegade m.m.

Find vej til HUSET Middelfart

HUSET Middelfart ligger tæt ved motorvejsafkørslen, så hvis du kommer i bil, er det nemt at finde. Vi har en stor parkeringsplads med plads til 250 biler – og det er tilmed gratis at parkere. Hvis du kører el-bil, så har du også mulighed for at lade din bil i vores el-ladestandere.

HUSET Middelfart ligger kun 2 km fra Middelfart station, så det er også dejlig nemt at komme til med offentlig transport.

Natur-drone-Lillebælt_01

Kommer du vest fra Lillebælt i bil?

Kør ad motorvej E20 og kør fra ved afkørsel 59, drej til venstre i lyskrydset. Kør til venstre i lyskrydset ved Snoghøj. Følg vejen mod Middelfart over den gamle Lillebæltsbro. Ca. 1 km fremme finder du os på højre side.

default

Kommer du øst for Lillebælt i bil?

Følg motorvejen frem til afkørsel 58A - Middelfart Ø. Kør mod Middelfart i de følgende tre rundkørsler og fortsæt af landevejen mod Middelfart. Kort tid efter du har passeret udkanten af byen, ses skiltet "HUSET" på din venstre hånd.

default

Kommer du med toget til Middelfart?

HUSET Middelfart ligger knap 2 km fra stationen. Det tager ca. 25 minutter at gå til vores adresse: Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart - eller 5 minutter i taxa. Middelfart Taxa kan bestilles på tlf.:64 41 40 55.

Skip to navigation