Skip to content

Mødetyper i HUSET Middelfart

Afhold dit dagsarrangement på din måde. Vi sætter en dyd i at levere fleksible løsninger til dig, der skal afholde møde, kursus, konference eller messe. Vi tilbyder arrangementer med fuld forplejning skabt af vores dygtige kokketeam. Vores rammer byder på mange faciliteter anvendelige til break-outs både ude og inde, walk and talks og meget mere. Du kan altid rette henvendelse til vores kompetente konferenceteam ved at sende en forespørgsel. Så skræddersyr vi sammen dit næste arrangement. Her kan du læse om de mest typiske mødetyper, der afholdes i HUSET Middelfart.

Mødetyper

Mennesker-deltager-kursus-02

Dagsmøde

Vi tilbyder skræddersyede dagsmøder inkl. morgenmad, frugt, frokost og eftermiddagskage. Fri kaffe, te, isvand og danskvand fra stationer.
Priser fra kr. 783.

Julefrokost i Middelfart 1

Døgnmøde

Fleksible løsninger til dit arrangement med overnatning inkl. morgenbrød, frugt, frokost, kage, aftenmenu samt morgenbuffet. Fri kaffe, te, isvand og danskvand.
Priser fra kr. 2336.

Mennesker-deltagere-kursus-01

1 ½ døgnsmøde

To hele kursusdage inkl. overnatning og fuld forplejning. Fri kaffe, te, isvand og danskvand fra stationer.
Priser fra kr. 2979.

Mødelokaler med moderne AV-udstyr

I alle lokaler finder du projektor, lydanlæg og PC, trådløse mikrofoner og pegepinde samt elektrisk mørklægning. Der kan efter aftale opstilles Smartboard, elektronisk visualizer og teleslynge. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker til dit mødelokale.

Konferencelokale Exner
Mennesker-deltagere-konference-pause-01

Brug vores faciliteter til messer

Vores faciliteter er mangeartede og har vist sig ideelle for afvikling af produktmesser.

Giv dit arrangement lidt ekstra

Vi samarbejder med nogle af landets bedste udbydere af teambuilding aktiviteter, som står til rådighed, når du har behov for at løfte fælleskabet.

IMG_4620
Konferencecenter restaurant
Super godt sted, god mad, fed lokation og bedst af alt bruger lokale råvarer! Kan absolut anbefales til afholdelse af bla kurser og lignende. De tager også højde for allergier og mere man skal blot huske at fortælle dem det i god tid. Thomas Nielsen

Forespørgsel på mødelokaler i Middelfart

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Konferencecenter receptionist
Huset 16_9 midt ny

Hold dit næste arrangement i HUSET

Download vores brochure og læs om dine muligheder i vores konferencecenter.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Skip to navigation