Skip to content

Konferencedøgn i HUSET Middelfart

I HUSET Middelfart har du gode muligheder for at afholde konferencedøgn. Vi har nemlig 70 lyse og indbydende værelser, hvor dine deltagere har mulighed for at overnatte under jeres konferencedøgn. Deraf er 14 værelser dobbeltværelser, udstyret med komfortable senge, tv samt eget toilet og bad med sæbe og hårtørrer. Alle værelserne har direkte udgang til vores grønne område, og i horisonten kan man få øje på hjorte i Hindsgavl Dyrehave.

Afhold dit konferencedøgn i HUSET Middelfart

Mennesker-faciliteter-gårdhave-02-zoomed

Faciliteter på konferencedøgn

Når du afholder konferencedøgn i HUSET Middelfart, har du mulighed for at benytte dig af vores faciliteter. Vi har blandt andet fri kaffe og te i vores café hele døgnet rundt, wi-fi i alle fællesrum og på alle værelser samt et hyggeligt aktivitetsrum i vores kælder, hvor man kan spille billard, bordfodbold eller slappe af i de bløde sofaer.

Større mødelokaler i Middelfart med udsigt til atriumgård

Moderne mødelokaler

Når du ønsker at afholde konferencedøgn i HUSET Middelfart, kan vi tilbyde en mange forskellige typer mødelokaler. Vi har 14 mindre mødelokaler, 8 mellemstore mødelokaler samt et stort konferencelokale med podium. Udover de traditionelle mødelokaler kan vi også tilbyde at afholde møder i unikke omgivelser – i et orangeri eller i et fritidshus. Det har vi mulighed for, fordi vi deler matrikel med Danmarks største byggeudstilling – Byggecentrum.

udstilling-ude-fritidshus-27

Byggeudstilling i forbindelse med konferencehotellet

Hvis du bruger HUSET Middelfart til at afholde dit konferencedøgn, så har I mulighed for at gå på opdagelse i den 28.000 kvm store byggeudstilling, Byggecentrum. Her har du mulighed for at finde inspiration til alle bygge- og renoveringsprojekter samt få et afbræk fra mødet.

Restaurant servering 2

Mad af høj kvalitet

I HUSET Middelfart har vi både en café og en restaurant. I vores café bliver dine deltagere budt velkommen med morgenmad og det er også i caféen, at dine deltagere nyder vores buffet med kage, snacks, juice, kaffe og te hver eftermiddag. I restauranten kan dine deltagere nyde de større måltider, såsom vores varierede frokostbuffet med kolde og varme retter samt en afstemt aftenmenu efter årstiden. Her kan du forvente tallerkenservering, med en menu på et højt gastronomisk niveau. Vi serverer også en lækker og varieret morgenmadsbuffet med noget for enhver smag.

HUSET Middelfart er verificeret med Det Økologiske Spisemærke i bronze, som betyder at mange af vores råvarer er økologiske, og samtidig arbejder vi med nogle af FN’s verdensmål, hvor vi forsøger at reducere madspild. I forlængelse af vores restaurant ligger vores hyggelige pejsestue, hvor du har mulighed for at indtage din mad under mere intime rammer. Pejsestuen benyttes også flittigt til afholdelse af private arrangementer, som bryllupper og konfirmationer.

Mad-frokost-23

Mødeservice på første klasse

Det er vigtigt for os, at vores gæster får en god oplevelse, når de besøger HUSET Middelfart. Derfor vil vi gerne gøre det så nemt, som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi mødeservice, der kan hjælpe dig med planlægningen af dit konferencedøgn. Vores mødeservice består af et professionelt og erfarent bookingteam, der med glæde hjælper dig med kreative indspark, alle de praktiske detaljer, og holder overblikket over hele arrangementet.

Roe Deer buck

Mødelokaler i naturskønne omgivelser

I de fleste af vores mødelokaler, er der direkte adgang til atriumgården, så mødedeltagerne har god mulighed for at strække benene og få noget frisk luft i pauserne. Lige ved siden af HUSET ligger Bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave, som giver rig mulighed for at bruge pauserne på en god gåtur.

Aktiviteter-bridgewalk-02

Aktiviteter nær HUSET Middelfart

Når du afholder konferencedøgn i HUSET Middelfart – eller måske hvis du er her flere dage, kan der være behov for en sjov aktivitet. I nærheden af HUSET Middelfart findes der et hav af aktiviteter – Lillebælt ligger ikke langt derfra, og her har du mulighed for at forsøge dig med Bridgewalking. Derudover ligger HUSET Middelfart i naturskønne omgivelser, som du kan nyde, når du besøger HUSET. Du kan også besøge nogle af de gemte perler, der er i Middelfart by.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Susie Callesen Rud resized
image00002

Nemt at finde

HUSET Middelfart er placeret få minutters kørsel fra motorvejsafkørslen, som gør det supernemt at finde for gæster – også hvis de ikke er kendte i området eller kommer langvejsfra. Derudover har vi i HUSET en stor, gratis parkeringsplads, hvor dine gæster kan parkere deres bil, imens de nyheder opholdet i HUSET.

Få vores bedste råd

Vi deler gerne vores solide erfaring med dig. Download vores guide og få vores input til planlægning og udførelse af dine kommende arrangementer.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Huset brochure kvadrat extra
Skip to navigation