Skip to content

Optimale rammer til faglighed og fornøjelse

Når du opholder dig i HUSET Middelfart giver vores faciliteter dig en række muligheder. Mødelokalerne er lyse, venlige og behagelige at opholde sig i, og der er rig mulighed for at finde hyggelige kroge til kaffepauserne – både inde og ude. Du kan også glæde dig til et besøg i restauranten, hvor vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at du får en rigtig god oplevelse. Skal du overnatte kan det være, du har lyst til et spil bordfodbold eller pool, inden du finder din seng. Kort sagt – tag hele HUSET Middelfart i brug og nyd det, mens du er her.

HUSET Middelfart er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri fra 1968, der er specifikt designet til at være et kursus- og konferencecenter. Alle vores mødelokaler er navngivet efter kendte arkitekter, og er designet med øje for en tidløs æstetik. Der er derudover fokus på funktionalitet i form af godt indeklima og god akustik. Alle vores mødefaciliteter giver plads til læring og ny inspiration og er derfor de optimale rammer til afholdelsen af konferencer og kurser.

I HUSET har vi 14 mindre mødelokaler, 8 mellemstore møde- og konferencelokaler samt 1 konferencesal med podie. Udover de klassiske mødelokaler har vi også andre mødefaciliteter i form af muligheden for at afholde møde i et orangeri eller et fritidshus. Se alle vores mødelokaler her

Mødelokaler i Middelfart med udsigt

Lokaler

21 forskellige, fleksible mødelokaler sikrer jer de bedste fysiske rammer om mødet, uanset om I er 3 eller 300.

Faciliteter-restaurant-borde-03

HUSETs Restaurant

Nyd dagens måltider i vores lyse restaurant med panoramaudsigt til den smukke Hindsgavl Dyrehave.

cafe

HUSETs Café

Tid til en god kop kaffe, lækker kage og en hyggelig snak i pausen. Eller vælg din yndlings-te, find en rolig krog og lad dagens indtryk bundfælde sig.

Faciliteter-værelser-seng-01

Konferencehotel

70 hyggelige værelser med eget wc/bad og tv (og gode senge) sikrer, at du kan nyde din alene-tid og at du sover godt, når du er hos os.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Jeg vælger altid HUSET, hvis jeg kan. Det virker, ligger godt og personalet er fantastisk. Poul Moesgaard, Den danske Landinspektørforening
Konferencecenter HUSET Middelfart
udstilling-ude-fritidshus-36

Unikke mødefaciliteter

Vil du holde møde i et sommerhus, orangeri eller i et af verdens mest bæredygtige huse? I HUSET Middelfart har du helt unikt mulighed for dette, da vi lægger i forlængelse af Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum. Når man afholder et møde i et sommerhus eller orangeri, skaber det en helt anden stemning og atmosfære for mødet – og så skaber det gode muligheder for at lade tankerne og inspirationen flyde frit.

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter i midten af Danmark

Leder du efter konferencefaciliteter i midten af Danmark? Så er HUSET Middelfart det helt rigtige valg – et konferencecenter placeret i naturskønne omgivelser, lige midt i Danmark.

I HUSET Middelfart har vi helt unikke konferencefaciliteter, og vi garanterer at det meste er muligt. Vi har mange års erfaring med at afholde konferencer, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde de konferencefaciliteter, der opfylder dine behov.

Moderne konferencefaciliteter i naturskønt område

Moderne konferencefaciliteter i naturskønt område

HUSET Middelfart blev bygget i 1968 og er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri, der er designet specifikt til at være et kursus- og konferencecenter. På grund af denne tilknytning til byggeriet, er alle vores mødelokaler opkaldt efter kendte arkitekter. Lokalerne er indrettet med høj fokus på funktionalitet i form af god akustik og godt indeklima. Vi har 14 mindre mødelokaler, 8 mellemstore møde- og konferencelokaler samt en store konferencesal med podie med plads til 200 personer.

Større mødelokaler i Middelfart med udsigt til atriumgård

Konferencefaciliteter med forplejning

Når du afholder konference i HUSET Middelfart, sørger vi for at der altid er adgang til frisk vand og økologisk frugt, samt kaffe- og te ad libitum. Du har blandt andet mulighed for at nyde din kop te eller kaffe i vores hyggelige café i vores store bløde sofaer.

I HUSETs restaurant er der smuk udsigt til Hindsgavl Dyrehave, hvor du kan spotte rådyr og kronhjorte. Til frokost serveres der en stor frokostbuffet, der indeholder både varme og kolde retter. Varer din konference flere dage eller varer den helt til aften, kan du få tallerkenservering med en menu på et højt gastronomisk niveau. I HUSET Middelfart har vi Det Økologiske Spisemærke i bronze, som betyder at en stor del af vores råvarer er økologiske. Vi arbejder aktivt med FNs verdensmål og forsøger at forhindre madspild ved at minimere produktionen, så ingen varer går til spilde. Vi får en stor del af vores råvarer fra lokalsamfundet, og vores menu er tilrettelagt efter hvilken sæson og årstid vi befinder os i.

I forlængelse af restauranten finder du vores hyggelige pejsestue, som benyttes af både konferencer, men også private arrangementer, hvor man ønsker at indtage sin mad under mere intime rammer. Pejsestuen bruges også ofte til at afholde private fødselsdage, bryllupper, konfirmationer eller andre store arrangementer.

 

Konferencecenter receptionist

Mulighed for mødeservice

I HUSET Middelfart er vores mission at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal afholde en konference. Vi har mulighed for at tilbyde mødeservice, der gør det nemmere for dig at få stablet det helt rigtige arrangement på benene. Vores mødeservice består af et professionelt og erfarent bookingteam, der både hjælper dig med de praktiske detaljer, de kreative indspark og holder hele overblikket for dig.

værelser

Overnatning i HUSET Middelfart

Hvis du skal afholde en konference, der varer flere dage, har du og dine gæster mulighed for at overnatte i HUSET Middelfart. Vi har 70 lyse og velindrettede værelser, hvor 14 af dem er dobbeltværelser og de er alle udstyret med gode senge, tv samt eget bad og toilet. Alle værelserne har direkte udgang til vores grønne udearealer, hvor man kan se Hindsgavl Dyrehave.

byggeudstilling-sommerhus-stenhøj03

Saml inspiration i de unikke konferencefaciliteter

HUSET Middelfart deler matrikel med Danmarks største byggeudstilling – Byggecentrum. Med Byggecentrum i baghaven har du mulighed for at gå på opdagelse i den 28.000 kvm store byggeudstilling og samle inspiration til dine projekter. Det er en unik mulighed, hvis din konference varer flere døgn og der er brug for en hyggelig aktivitet i din og dine gæsters fritid.

Konferencefaciliteter tilpasset jeres behov

Konferencefaciliteter tilpasset jeres behov

Det er vigtigt for os i HUSET, at alle vores gæster er glade og tilfredse, når de har besøgt os. Derfor går vi den ekstra mil for at tilrettelægge vores konferencefaciliteter, så de passer til lige netop dig, der skal afholde en konference. Vi kan blandt andet tilrettelægge din konference, så den passer til lige netop dine behov. Vores mødebookere kan hjælpe dig med at finde det bedste lokale til dit arrangement, og de hjælper også gerne med at vælge de korrekte bordopstillinger, så du får det mest mulige ud af din konference.

 

faciliteter-mødelokaler-hack-kampmann-01
restaurant aftenstemning

Mulighed for unik tilpasning af konferencefaciliteter

Alle vores konferencelokaler kan tilpasses, alt efter hvilken konference, der skal afholdes. Vi har mulighed for at lave forskellige bordopstillinger – og hvis du er i tvivl om hvilken bordopstilling der passer bedst til dig arrangement, så er vores mødebookere klar til at hjælpe dig.

I alle vores lokaler vil du opleve behagelige stole i god kvalitet, som egner sig perfekt til arrangementer, hvor man skal sidde ned i længere tid. Akustikken i lokalerne er god og optimeret til hvert mødelokale. Derudover har vi flere mødefaciliteter inkluderet, blandt andet AV-udstyr og teleslynge.

 

Faciliteter-teknik-computer-01

Konferencefaciliteter med teknikerservice

Når du afholder konference i HUSET Middelfart, er teknikerservice 24/7 altid inkluderet i prisen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om teknikken – heller ikke hvis der skulle opstå problemer. Vores teknikere er specialister i at løse tekniske problemer og de står til rådighed både før, under og efter mødet.

Fallow Deer, Dama dama, buck with antlers walking on the grass at the Eremitagesletten in Dyrehave, Denmark.

Konferencelokaler i naturskønne omgivelser

I mange af vores lokaler, er der direkte adgang til atriumgården, så konferencedeltagerne har mulighed for at strække benene og få frisk luft i pauserne. HUSET Middelfart er placeret i et naturskønt område, hvor bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave ligger lige i baghaven. Der er derfor god mulighed for at man kan bruge pauserne på at gå en tur – og hvis du holder konferencer, der varer flere dage, er der god mulighed for at opleve en masse i nærområdet.

ude-tog

Central beliggenhed i Danmark

Det er nemt at finde HUSET Middelfart – vi er nemlig placeret på minutters kørsel fra E45, så når du først er kørt af afkørslen, er du næsten ankommet. Vi har en stor, gratis parkeringsplads med 250 pladser og mulighed for at oplade el-biler, hvor dine gæster kan parkere, imens de nyder opholdet i HUSET.

aktiviteter

Aktiviteter nær HUSET

Holder du en konference, der varer flere dage, så er det oplagt med nogle aktiviteter i lokalområdet. I HUSET Middelfart er der mange aktiviteter, man kan blandt andet gå på opdagelse i den 28.000kvm store byggeudstilling, Byggecentrum, der deler lokation med HUSET Middelfart. Der er også mange naturskønne områder, blandt andet bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave, der kun ligger et stenkast væk. Derudover er der gode muligheder for aktiviteter i lokalområdet – man kan blandt andet lave Bridgewalking på Lillebæltsbroen, eller besøge det berømte keramikmuseum CLAY.

Unikke mødefaciliteter i HUSET Middelfart

Saml inspiration i de unikke mødefaciliteter

En af de unikke ting ved HUSET Middelfart er, at vi deler lokation med Danmarks største byggeudstilling – Byggecentrum. Med Byggecentrum i baghaven sætter kun fantasien grænser for hvordan man kan afholde sit møde eller sin konference på en unik og inspirerende måde. Hvis du trænger til en pause under dit møde eller din konference har du mulighed for at gå på opdagelse i Byggecentrum og klare tankerne eller samle inspiration.

Skab en hyggelig atmosfære til dit møde

Afhold dit møde i et fritidshus og skab en hyggelig atmosfære for dit møde. Sommerhuse udstråler en hjemlig følelse, og ved at afholde dit møde i et af vores sommerhuse, får du mulighed for at skabe en unik atmosfære, hvor der er god mulighed for at være kreativ og lade inspirationen flyde frit.

udstilling-ude-fritidshus-27

Praktisk information

Information

Når du er hos os er der en række praktiske ting, der kan være godt at vide – fx hvad tid porten lukker og hvad tid du skal tjekke ud af dit værelse.

Her kan du se en samlet liste, men er du i tvivl om noget spørger du os selvfølgelig bare.

Og skulle du mangle noget – så kan vi løse det meste.

Skal du holde et møde?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-LBC-1000x664

Nyt om møder og konferencer

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation