Skip to content

Benyt herlighederne og skab et mindeværdigt arrangement

Vi tilbyder en perlerække af muligheder, der kan tilføre dit arrangement det lille ekstra, der gør den helt store forskel.

Eventyrlig atriumgård

Nyd tilbagetrækket eller udfør gruppearbejdet i vores smukke atriumgård. I maj/juni står atriummet i fuldt flot, når Guldregnen springer ud. Træerne har mange år på bagen, og de et blevet plantet i et geometrisk mønster ud fra havearkitekten, C. TH. Sørensens tanker om at skabe et naturligt tag, der kunne sikre lige dele lys og skygge i gården.

Guldregn close up 0
Fallow Deer, Dama dama, buck with antlers walking on the grass at the Eremitagesletten in Dyrehave, Denmark.

Terrasse med panaromaudsigt til dyrehaven

Tag frokosten med ud og nyd den fra den store terrasse, der har et langt vue ud over Hindsgavl dyrehave og de flotte, majestætiske dyr. Der lever over 350 hjorte, dådyr og kronvildt i haven, og der er nærmest garanti for at opleve dem under dit ophold.

Vores hus er dit hus

Derfor ønsker vi, at du benytter hele huset, når du er på besøg. Brug vores mange kroge og loungeområder til pauser, gruppearbejde, dialoger eller andre break outs.

Loungeområde 1 HUSET
Kaffe og vandbar

Fri kaffe- og vandbar

Vi tilbyder altid kaffe, te, vand med og uden bobler ad libitum fra vores barstationer rundt omkring i huset.

Hyggelig kælder med billard og loungeområde

Styrk fællesskaberne med et besøg i vores hyggelige kælder efter middagen. Her kan du og dine kolleger spille billard eller bordfodbold samt få en god snak i loungen. Du har mulighed for at tilkøbe mulighed for et barskab med øl, vand, vin og spiritus efter aftale.

Kælderen billard
Vinkælder HUSET 3

Velkommen i vinrummet

Vi elsker vin. Gør du også? Vores F&B Manager er Sommelier, og derfor kan du regne med, at vinen til aftenmenuen er i særklassen. I vores hyggelige café har vi fået bygget et vinrum, hvor du som gæst altid er velkommen. Vi tilbyder også mulighed for velkomst i det hyggelige vinrum.

Jeg vælger altid HUSET, hvis jeg kan. Det virker, ligger godt og personalet er fantastisk. Poul Moesgaard, Den danske Landinspektørforening
Cafeområde 1 HUSET
cafeområde

Konferencefaciliteter i midten af Danmark

Leder du efter konferencefaciliteter i midten af Danmark? Så er HUSET Middelfart det helt rigtige valg – et konferencecenter placeret i naturskønne omgivelser, lige midt i Danmark.

I HUSET Middelfart har vi helt unikke konferencefaciliteter, og vi garanterer at det meste er muligt. Vi har mange års erfaring med at afholde konferencer, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde de konferencefaciliteter, der opfylder dine behov.

Moderne konferencefaciliteter i naturskønt område

HUSET Middelfart blev bygget i 1968 og er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri, der er designet specifikt til at være et kursus- og konferencecenter. På grund af denne tilknytning til byggeriet, er alle vores mødelokaler opkaldt efter kendte arkitekter. Lokalerne er indrettet med høj fokus på funktionalitet i form af god akustik og godt indeklima. Vi har 14 mindre mødelokaler, 8 mellemstore møde- og konferencelokaler samt en store konferencesal med podie med plads til 200 personer.

Panoramarestaurant
Aktiviteter-bridgewalk_01

Aktiviteter i nærområdet

Holder du en konference, der varer flere dage, så er det oplagt med nogle aktiviteter i lokalområdet. I HUSET Middelfart er der mange aktiviteter, man kan blandt andet gå på opdagelse i den 28.000kvm store byggeudstilling, Byggecentrum, der deler lokation med HUSET Middelfart. Der er også mange naturskønne områder, blandt andet bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave, der kun ligger et stenkast væk. Derudover er der gode muligheder for aktiviteter i lokalområdet – man kan blandt andet lave Bridgewalking på Lillebæltsbroen, eller besøge det berømte keramikmuseum CLAY.

Skal du holde et møde?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-LBC-1000x664

Konferencefaciliteter med forplejning

Når du afholder konference i HUSET Middelfart, sørger vi for at der altid er adgang til frisk vand og økologisk frugt, samt kaffe- og te ad libitum. Du har blandt andet mulighed for at nyde din kop te eller kaffe i vores hyggelige café i vores store bløde sofaer.

I HUSETs restaurant er der smuk udsigt til Hindsgavl Dyrehave, hvor du kan spotte rådyr og kronhjorte. Til frokost serveres der en stor frokostbuffet, der indeholder både varme og kolde retter. Varer din konference flere dage eller varer den helt til aften, kan du få tallerkenservering med en menu på et højt gastronomisk niveau. I HUSET Middelfart har vi Det Økologiske Spisemærke i bronze, som betyder at en stor del af vores råvarer er økologiske. Vi arbejder aktivt med FNs verdensmål og forsøger at forhindre madspild ved at minimere produktionen, så ingen varer går til spilde. Vi får en stor del af vores råvarer fra lokalsamfundet, og vores menu er tilrettelagt efter hvilken sæson og årstid vi befinder os i.

I forlængelse af restauranten finder du vores hyggelige pejsestue, som benyttes af både konferencer, men også private arrangementer, hvor man ønsker at indtage sin mad under mere intime rammer. Pejsestuen bruges også ofte til at afholde private fødselsdage, bryllupper, konfirmationer eller andre store arrangementer.

 

Skip to navigation