Skip to content

Etableret i 1968

Konferencecentret du vender tilbage til

Konferencecentret HUSET Middelfart er vært for over 30.000 konferencegæster årligt. Konferencecentret har plads til mange hundrede kursus- og mødegæster – med eller uden bespisning og overnatning. Siden HUSET Middelfart blev bygget i 1968, har det været et livligt centrum for læring og inspiration for tusinder af virksomheder, organisationer og myndigheder landet over. HUSET Middelfart er centralt beliggende i Danmark i naturskønne områder og kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Vores gæster kommer fra alle brancher i Danmark. Fra Røde Kors til XL Byg og det sætter vi stor pris på.

 

Har du brug for at downloade af vores logoer, kan det gøres via linket her.

Faciliteter_indgang-02
Konferencecenter og byggeudstilling

Indviet i 1968

HUSETs (dengang Byggecentrums) konferencecenter blev indviet i 1968. Beslutningen om at åbne eget kursuscenter var en naturlig konsekvens af, at Byggecentrums egne kursusaktiviteter i 60'erne var støt stigende. På samme matrikel åbnede samtidig byggeudstillingen, som branchens fælles centralt beliggende udstillingssted. Da konferencecentret i dag også er vært for andre brancher end byggebranchen, er det alene byggeudstillingen, der har navnet Byggecentrum. Konferencecenteret hedder HUSET Middelfart.

Konferencecenter overnatning
Moderniseringer og udvidelser

HUSET er tegnet og bygget til formålet

Kursuscentret blev bygget i Middelfart, centralt i Danmark, på en grund med en skøn beliggenhed i bøgeskov og med udsigt over Fænøsund. Det var tæt op ad hovedvej A1, som dengang var hovedfærdselsåren mellem landsdelene. Både kursuscentret og udstillingen er siden da løbende blevet bygget om, moderniseret og udvidet således at du har de bedste faciliteter til rådighed, når du vælger at holde dit næste arrangement i HUSET Middelfart.

default
Navneskifte

HUSET Middelfart og Byggecentrum

På Hindsgavl Allé 2 ligger Danmarks største permanente byggeudstilling. De sidste 7 år, har den været en fast del af HUSET Middelfart, som også fungerer som et konferencecenter. I April 2022 valgte vi dog at skille byggeudstillingen ud fra HUSET Middelfart og give den sit oprindelige navn tilbage – nemlig Byggecentrum. Vi mener, det er en bedre betegnelse for udstillingen, der siden 1968 har inspireret danskere fra hele landet i deres bygge og renoveringsprojekter.

byggeudstilling-sommerhus-stenhøj03

Rødder i den danske byggebranche

Udover et stort, professionelt konferencecenter ligger på samme matrikel Danmarks største permanente byggeudstilling, Byggecentrum,  på 28.000 m2 med over 130 brands indenfor bolig – og byggeri. Denne kobling mellem konferencecenter og byggeudstilling giver vores møde- og konferencegæster nogle helt særlige, unikke muligheder og oplevelser, mens de er hos os.

Både konferencecenteret og byggeudstillingen ejes af fonden, Molio, som er byggeriets videnscenter. Molios historie går helt tilbage til 1956 og dengang hed fonden Byggecentrum. Byggecentrum blev etableret i efterkrigstiden med midler fra Marshallhjælpen, som havde til hensigt at understøtte Europas genopbygning. Man havde behov for et samlende centrum for distribuering af viden og værktøjer indenfor byggeriet.

Unikke faciliteter du ikke finder andre steder

udstilling-ude-fritidshus-24-scaled
Lad inspirationen flyde

Flyt workshoppen ud i et fritidshus

Som noget helt unikt kan du afholde møder og workshops i et af de 15 udstillede fritidshuse i Byggecentrum.

Sommerhusdagen-42
Højt til loftet

Orangeri som rammen for et mindre møde

I de varme måneder, er det også muligt at trække gruppearbejdet eller mødet ud i et udstillet orangeri, så det næsten føles som at være i det fri.

Molio-udbyder-01

Mere om Molio - Viden du bygger på

HUSET Middelfart og Byggecentrum er en det af Molio – byggeriets videnscenter.  Molio er en erhvervsdrivendefond med rødder tilbage til Marshall-hjælpen. Molios overskuddet geninvesteres i udvikling af nye værktøjer og viden, til gavn for hele byggebranchen. Molio indsamler, behandler og formidler viden blandt andet gennem udvikling af digitale værktøjer, standarder, kurser og fagbøger, der hjælper byggeriet til en nemmere og mere konkurrencedygtig hverdag.

Molio blev etableret i 2016 som resultat af en sammenlægning mellem det daværende Byggecentrum og den daværende forening bips.

Hovedkontoret ligger i Herlev, hvor der er ca. 40 ansatte.

Lad os hjælpe med dit næste arrangement

Tag fat i os til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-HK-1000x664
Kistaraq Egede
Kistaraq Egede
2023-08-23
Vi kiggede bare på deres udstilling. De havde ikke almindelige fliser på deres udstilling. Kun store marmornogle.
Oleksandr Yahych
Oleksandr Yahych
2023-07-31
Дуже зручно
Jolien Rehm
Jolien Rehm
2023-07-28
Eine schöne Umgebung. Das Frühstück war ok, es war verschiedenes Brot dort. Ein Teller Wurst und Käse ansonsten Marmelade. Obst und Gemüse hat ein bisschen gefehlt. Dort gibt es 4 Automaten auf den Fluren wo man sich Kaffee, Cappuccino usw. nehmen kann. Die späte Anreise war kein Problem man sollte den # hinter seinem Code nicht vergessen ansonsten geht das Tor nicht auf. Im Großen und Ganzen alles ok 🙂
Kim Smitt
Kim Smitt
2023-07-23
Vi tog en overnatning efter Bridgewalking(Kan anbefales) Rent og pænt og god service. Gode værelser og vi fik en god morgenmad, med primært økologiske produkter. 4 personer, to værelser, med morgenmad, hold nu fast : 1.068 kr. Morgenmaden var vist et Juli tilbud, men det er stadig billigt. Ladestandere til Elbil er til stede. Clever: 2 stk Sperto : 2 stk
Jakob Jespersen
Jakob Jespersen
2023-07-13
Fantastic service from Jan in the reception ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Finn Skrydstrup
Finn Skrydstrup
2023-07-05
Huset i Middelfart ligger i naturskønne omgivelser nær skov og hav. Ved overnatning på stedet er der rigtig god mad i husets restaurant. Det er et super konference sted midt i Danmark, og kan varmt anbefales.
Tina Brunebjerg
Tina Brunebjerg
2023-06-27
Fantastisk god service, lækker mad, skøn beliggenhed og meget for pengene

 

Nyheder

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation