Skip to content

En fest der passer til dig

Du har mulighed for at holde din private fest hos os i HUSET.

Vælger du det, får du og alle dine gæster glæde af vores smukke, centrale beliggenhed og af vores dygtige, servicemindede personale, der gør alt hvad de kan, for at du får den bedste fest, du kan forestille dig. Det sætter vi nemlig en ære i.

Vi sørger også for præcis den menu, som passer til dit arrangement – uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab og uanset om du vil invitere til frokost eller aftenarrangement.

Vores kokke sammensætter hver dag buffeter og menuer, hvor deres passion for veltilberedt mad, kommer til udtryk i madens fantastiske smag og æstetiske udtryk.  Fælles for alle serveringer er, at de laves ud fra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Vi glæder os til at holde netop din store fest hos os.

Konferencecenter restaurant

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det, synes vi, giver mening.

Restaurant med panoramaudsigt til dyrehave

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores private selskaber afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

festlokaler

Menuer til enhver anledning

Uanset hvilket arrangement du skal holde kan du finde den helt rigtige menu. Du kan enten vælge ud fra vores nøje sammensatte menuforslag eller du kan selv foreslå en menu, som du holder af. Vores dygtige kokke skal nok vejlede dig i sammensætningen af menuen og de råvarer, som menuen består af. Vores kokke har også et godt overblik over årstidens råvarer og hvad der kan lade sig gøre inden for en menupris.

Vælg en menu til dit arrangement

Mad-frokost-16
HUSETs buffet

Buffet med lunt og koldt

På HUSETs buffet finder du en række lækre, kolde og lune retter. Der er både fisk, kød og ost og masser af grønt, så der er noget for enhver smag og præference.

Mad-frokost-23
Konfirmationsmenu

Overdådig buffet med noget for enhver

En overdådig konfirmationsmenu. Vi er parate til at hjælpe dig med både planlægningen og de gode ideer.

Konferencecenter mad
Helaftensarrangement

Lækker forplejning hele aftenen

Med et helaftensarrangement i HUSET går dine gæster ikke sultne i seng. Menuen omfatter velkomstdrink, forret, hovedret, dessert, kaffe og chokolade, bar og så selvfølgelig natmad.

Mennesker-faciliteter-gårdhave-02-zoomed

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn – eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

Vi prioriterer økologi, lokale råvarer og et minimum af madspild

menuer
Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Alle måltider består derfor af min. 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Mad-frokost-04
Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det der giver mening.

mad-frokost-18
Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra beholdning.

konferencecenter
Maden var lige i øjet og serviceniveauet i HUSET var enestående. Vi var lidt spændte på det, men det viste sig at være et fuldstændig fantastisk sted at holde konfirmation. Jeg er ovenud tilfreds med den måde, det hele er forløbet, og det er min søn også. Dorte Enevoldsen
Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Skal du holde fest?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MH-DSC04044
Vinkælder HUSET 7

Mulighed for afholdelse af private selskaber i vores festlokaler

HUSET tilbyder muligheden for at afholde private fester i vores fantastiske festlokaler placeret i naturskønne omgivelser centralt i Danmark. Vores servicemindede personale er klar til at sikre dig lige netop den fest du ønsker dig. Derudover sørger vi også for at sammensætte en menu, der passer netop til den fest du ønsker at holde i vores festlokaler. HUSETs restaurant benyttes som festlokale til de fleste selskaber. De lyse og indbydende lokaler er ideelle som festlokaler. Den fantastiske panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrehave sikrer en skøn atmosfære og giver en idyllisk stemning for dine gæster. Hvis der er tale om et mindre selskab er der også mulighed for at benytte et af vores andre festlokaler, såsom vores hyggelige pejsestue, er med garanti sikrer en skøn stemning.

mad-frokost-12

Mulighed for sammensætning af den menu du ønsker

Hvis et af HUSETs festlokaler skal danne rammen om din næste fest har du rig mulighed for at sikre dig lige netop den menu der passer til dit selskab. HUSET tilbyder forskellige menuforslag, hvor du bl.a. kan vælge mellem HUSETs tapas, grillbuffet eller en helaftensmenu. Derudover er du også velkommen til selv at foreslå en menu med de ting du holder af. Vores dygtige kokke vejleder gerne om sæsonens råvarer og eventuelle menupriser.

Mad-aften-04

Økologi og lokale råvarer vægtes højt

I HUSET går vi højt op i, at den mad der bliver serveret i vores festlokaler, er økologisk og lavet ud fra lokale råvarer. Køkkenet har endda Det Økologiske Spisemærke i Bronze, hvilket betyder, at minimum 30-60% af menuen består af økologiske råvarer og ingredienser. Derudover prioriterer vi så vidt det er muligt at benytte lokale og danskproducerede råvarer. Vi har derfor fokus på hvilke råvarer der er i sæson og mulige at skaffe fra lokalområdet. Samtidig vægter vi også kvaliteten og smagen af de forskellige råvarer meget højt. Dette gør vi for at sikre jer den bedste madoplevelse.

image00040

Velkomstdrink i skønne omgivelser

I ideel måde at starte festlighederne på er med en velkomstdrink i vores atriumgård eller på vores terrasse med udsigt over Hindsgavl Dyrehave. Der er nem adgang til begge naturskønne udendørsarealer fra vores festlokaler, hvilket giver din gæster mulighed for at nyde områderne både inden festlighederne starter og undervejs i festen. Skulle vejret ikke vise sig fra sin bedste side er der også rig mulighed for at nyde velkomstdrinken i vores café med tilhørende bar. Når mørket falder på, omdanner vi gerne et område i vores festlokaler til dansegulv. Vi dæmper lyset og tænder for musikken, så I har mulighed for at tage en svingom på dansegulvet.

Faciliteter-værelser-seng-01

Mulighed for overnatning

HUSET tilbyder også overnatninger til de gæster der har behov for dette. Dette sikrer, at I kan nyde en aften i vores skønne festlokaler uden, at I skal bekymre jer om hjemtransporten. Vi har 70 værelser, hvoraf 14 af værelserne er dobbeltværelser. Alle lokalerne har gode senge, TV, eget toilet og bad og egen havedør med udgang til de naturskønne arealer der omkranser HUSET. Til de overnattende gæster tilbyder vi vores store morgenbuffet som er en del af prisen. Buffeten rummer noget for enhver smag og du sikrer dermed dine gæster den bedst tænkelige afslutning på en skøn fest i vores festlokaler.

Central beliggenhed både i bil og med offentlig transport

HUSETs centrale placering midt i Danmark sikrer gæsterne nem adgang til vores festlokaler. Vores festlokaler ligger tæt på motorvejsafkørslen, hvilket gør det nemt for gæster der ankommer i bil. Derudover har vi en stor parkeringsplads med gratis parkering og mulighed for opladning af elbil. Hvis gæsterne ankommer med den offentlige transport, ligger Middelfart station inden for gåafstand til festlokalerne. Gæsterne kan derfor nemt komme frem og tilbage til vores festlokaler uanset om de kommer i bil eller med offentlig transport.

image00002
Skip to navigation