Skip to content

En fest der passer til dig

Du har mulighed for at holde din private fest hos os i HUSET.

Vælger du det, får du og alle dine gæster glæde af vores smukke, centrale beliggenhed og af vores dygtige, servicemindede personale, der gør alt hvad de kan, for at du får den bedste fest, du kan forestille dig. Det sætter vi nemlig en ære i.

Vi sørger også for præcis den menu, som passer til dit arrangement – uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab og uanset om du vil invitere til frokost eller aftenarrangement.

Vores kokke sammensætter hver dag buffeter og menuer, hvor deres passion for veltilberedt mad, kommer til udtryk i madens fantastiske smag og æstetiske udtryk.  Fælles for alle serveringer er, at de laves ud fra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Vi glæder os til at holde netop din store fest hos os.

restaurant

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det, synes vi, giver mening.

Restaurant med panoramaudsigt til dyrehave

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores private selskaber afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Faciliteter_restaurant-borde-total-02

Menuer til enhver anledning

Uanset hvilket arrangement du skal holde kan du finde den helt rigtige menu. Du kan enten vælge ud fra vores nøje sammensatte menuforslag eller du kan selv foreslå en menu, som du holder af. Vores dygtige kokke skal nok vejlede dig i sammensætningen af menuen og de råvarer, som menuen består af. Vores kokke har også et godt overblik over årstidens råvarer og hvad der kan lade sig gøre inden for en menupris.

Vælg en menu til dit arrangement

Mad-frokost-05
HUSETs Tapas

Fest med spansk tapasstemning

Få den spanske tapas-stemning til at blive en del af din fest og vælg HUSETs Tapasmenu, hvor alle de lækre små tapas-retter serveres som delemad ved bordene.

menuer
HUSETs buffet

Buffet med lunt og koldt

På HUSETs buffet finder du en række lækre, kolde og lune retter. Der er både fisk, kød og ost og masser af grønt, så der er noget for enhver smag og præference.

Mad-aften-04
Grillbuffet

Grillmad til sommerfesten

Få et bredt udvalg af kød og fisk til grillfesten. Grillbuffeten rummer blandt andet tigerrejer på spyd, beef brisket, kalvecuvette og bagte kartofler.

Mad-aften-01
Helaftensarrangement

Lækker forplejning hele aftenen

Med et helaftensarrangement i HUSET går dine gæster ikke sultne i seng. Menuen omfatter velkomstdrink, forret, hovedret, dessert, kaffe og chokolade, bar og så selvfølgelig natmad.

Mennesker-faciliteter-gårdhave-02-zoomed

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn – eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

Vi prioriterer økologi, lokale råvarer og et minimum af madspild

Certifikat_Økologi-bronzemærket-01
Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Alle måltider består derfor af min. 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Mad-frokost-02
Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det der giver mening.

Making compost from leftovers
Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra beholdning.

Mad-aften-04
Maden var lige i øjet og serviceniveauet i HUSET var enestående. Vi var lidt spændte på det, men det viste sig at være et fuldstændig fantastisk sted at holde konfirmation. Jeg er ovenud tilfreds med den måde, det hele er forløbet, og det er min søn også. Dorte Enevoldsen

Skal du holde fest?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

priser
Skip to navigation