Konferencecenter

Konferencer med rum til inspiration, dialog og læring

Konferencecenter lige midt i Danmark

HUSETs konferencecenter skaber hver dag rammerne om møder, kurser, konferencer, events og selskaber. Vi tilbyder professionel service, lækker forplejning og komfortable konference- og kursuslokaler. Konferencecenteret er placeret i smuk natur i Middelfart - lige midt i Danmark.  Vi glæder os til at tage imod dig og gøre dine idéer til virkelighed.

 

SE HVAD VI KAN TILBYDE

Konferencecenter på Fyn til kurser, møder og meget mere

Det oser af aktivitet og læring i HUSETs konferencecenter. Brug vores kursus- og konferencelokaler i Middelfart til at holde alle typer møder, kurser og konferencer med op til 320 deltagere. 

 

Vi har mange års erfaring, som vi gerne deler med dig. Med professionel og personlig behandling hjælper vi dig gerne med alt det svære, så du kan koncentrere dig om det sjove. Skal din konference leve op til alle forventninger, så tag fat i vores mødeservice

Events

HUSET har rum til alle typer events - både ude og inde. Fra temafester og foredrag til teateraftner og gør-det-selv-træf. Vi kan være med til at skabe en event, som ingen glemmer. Vores egn er fuld af natur og underfundige seværdigheder, som inspirerer og giver dig en helt særlig oplevelse.

Kursuscenter med fuld forplejning

HUSET Middelfart er det perfekte kursuscenter til dig og dine kursister. Kursuslokalerne er fuldt udstyret med moderne AV-udstyr, restauranten sørger for hjemmelavet, økologisk mad og øvrig forplejning, og vores personale hjælper jer med at skabe de helt rigtige læringsrammer og aktiviteter - både indenfor og udenfor.

 

Benyt jer af muligheden for at afholde kursus i hjertet af Danmark i skøn natur. Et stenkast fra Lillebælt, klos op ad Hindsgavl Dyrepark og 10 minutters kørsel fra E20 finder I HUSET Middelfart

 

 

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 12 36 00.

"Jeg går virkelig op i, at vi har den personlige og nære kontakt med vores kontaktperson i HUSET Middelfart. Hun kender os så godt, at hun nærmest ved, hvad vi vil have, før vi selv gør. Det er en helt fantastisk form for indlevelsesevne. Vi får altid en speciel og god oplevelse ud af et dagligdags kursus hos HUSET Middelfart." 

Zanne Johnsson
Bureau Veritas

Brug for hjælp til at finde vej? Tryk herunder

Find vej

Konferencecenter på Fyn tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Konferencecenteret er derfor højst et par timer væk for de fleste - uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

Stor gratis p-plads

Vi har en stor parkeringsplads, hvor du og dine konferencegæster kan parkere gratis. Din bil er samtidig bag lås og slå om natten, hvis I overnatter her.

Masser af oplevelser lige uden for døren

HUSET Middelfart er omgivet af skøn natur, så her er masser af muligheder for oplevelser til vands, til lands og i luften. Vi samarbejder med Meeting Lillebælt og en masse lokale oplevelses- og evenfirmaer. 

Bliv inspireret af videoen til højre - eller fortæl os om jeres ønsker. Med de mange tilbud der er for at krydre jeres ophold med spændende og anderledes oplevelser i området, er det ofte sværere at begrænse sig end at finde muligheder. 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016