Konferencecenter

Konferencer med rum til inspiration, dialog og læring

Konferencecenter på Fyn

HUSET er i øjeblikket lukket for gæster pga. de gældende Corona-restriktioner.

Du kan træffe os pr. tlf. 70 12 36 00 - alle hverdage kl. 8:00 - 16:00

 

Konferencecenteret ligger centralt og let tilgængeligt, få minutter fra E20. Og tilmed naturskønt i Middelfart på Fyn - lige midt i Danmark.

 

Vi tilbyder alt fra det fleksible hybridmøde til den klassiske konference - med professionel service, lækker forplejning og fleksible lokaler.

 

Vi glæder os til at tage imod dig og gøre dine idéer til virkelighed.

 

Gæsternes sikkerhed har førsteprioritet

Vi har fokus på at skabe trygge rammer om alle vores møder og gæster, derfor har samtlige medarbejdere gennemført HORESTAs kursusforløb i håndteringen af nødevendige corona-tiltag.

 

Vi følger alle anbefalinger og lever op til myndighedernes krav til rengøring, hygiejne og gæstehåndtering. Det betyder, at vi også har implementeret HORESTAs "SAFE TO VISIT" program i HUSETs daglige drift.

Møder er forskellige - og det er mennesker også

Dialog, kommunikation og sparring mellem dig som arrangør og os som mødested, ved vi har afgørende betydning. For kun på den måde kan vi leve op til dine og deltagernes forventninger - og vores egne ambitioner.

 

Mere end 25.000 møder, kurser og konferencer, er afholdt med os som medarrangør siden 1969.  Og erfaringer er stærkest når de udvikler sig - det oplever vi hver dag.

 

Hybridmøder og Videokonferencer

I HUSET Middelfart kan du og afholde møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online deltagelse – på samme møde.

 

Stort set alt kan lade sig gøre - så lad os høre hvordan du gerne vil gennemføre dit digitale møde. Kontakt os - ring 70 12 36 00

 

 

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video.

Konferencer med rum til alle og plads til det hele - altid med et smil

Vores fleksible konferencefaciliteter i Middelfart med plads til mere end 300 deltagere, er oplagte til at afholde alle typer af konferencer, kurser, seminarer, møder, kickoffs,  events og mindre messer med mulighed for tilstødende udstillingsareal.

 

 

Kundeudtalelse
Sophie Lundbæk Danmarks Naturfredningsforening

"Jeg er simpelthen bare så glad for HUSET. Kvaliteten er altid i top. Det gælder personalet hele vejen rundt, restauranten og maden ved alle måltider. Og vigtigst af alt, har personalet overskud og tjenstvillighed, der gør det trygt at holde kursus. TAK."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Vi ved, det er vigtigt at ...

Mødestedets faciliteter og beliggenhed

Vi har faciliteter til både faglighed og fornøjelse - lige midt i Danmark, midt i naturen - tæt på motorvejen.

 

SE MERE

Personlig og kompetent sparring

Vi hjælper gerne med planlægningen og alt det praktiske i forbindelse med dit arrangement.

 

SE MERE

Forplejning på højt kulinarisk niveau

Alle råvarer udvælges og tilberedes med fokus på at skabe mæthed, mening og magiske øjeblikke.

 

SE MERE

At teknikken fungerer upåklageligt

Hos os får du fri teknikerservice 24/7, så du slet ikke skal bekymre dig om at teknikken fungerer. Det gør den.

 

SE MERE

Vi har rum til ...

Konferencer

Vi har tre store konferencelokaler - det største med plads til 302 gæster.

Lokalerne er udstyret med av-teknik, og vores professionelle konferenceteam hjælper gerne med at sikre, at alle praktiske detaljer er i orden.

Kurser og seminarer

Hos HUSET Middelfart har vi lokaler, som passer til jeres kursus, møde, seminar eller workshop - for både få og mange deltagere.

Lokalerne kan indrettes, så de passer til jeres behov og ønsker.

Møder

Vi har 14 møderum af varierende størrelse placeret tæt på hinanden i HUSET Middelfart. Der kan også afholde mindre møder i vores hyggelige café, atriumgård, i en pavillon eller et sommerhus.

Messer og events

Skal du arrangere en mindre messe, produktfremvisning, leverandørdag eller lign., har vi også lokaler til dette formål. Og vi hjælper gerne med at finde den bedste opstilling i forhold til lige netop jeres behov. se mere - klik her

Du er altid velkommen til at give os et kald

70 12 36 00

Vi går op i mad, mennesker og miljø

Garni Superior Hotel

HUSET Middelafarts hoteldel har opnået HORESTAs kategorisering Garni Superior Hotel. Det vil sige, at vores værelser vurderes bedre end et typisk standardværelse - fx hvad angår størrelse, møblering og placering.

DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og har Det Økologiske Spisemærke i bronze.  Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

  Forespørgsel

  Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 12 36 00.

  Nyt om møder og konferencer

  Hjælp os med at hjælpe hvalerne i Lillebælt

  Hjælp os med at hjælpe hvalerne i Lillebælt

  I HUSET Middelfart har vi været partner i Naturpark Lillebælt et år. Det er både i kraft af, at vi driver vores virksomhed få hundrede meter fra Fanøsund og Lillebælt, og ikke mindst vores arbejde med FN’s Verdensmål, naturligt for os at tage ansvar, og have respekt for naturen og lokalsamfundet. Som partner arbejder vi sammen med Naturpark Lillebælt om at finde en balance mellem at benytte og beskytte naturen, både i vores daglige arbejde og i kommunikationen med vores kunder og gæster. I kursus- og konferencecenteret benytter vi de oplagte muligheder der er, for at vores gæster kan kombinere deres ophold i HUSET med alt fra en gå- eller løbetur i området, teambuilding og kulturoplevelser som er tilgængeligt fordi vi er placeret midt i områdets skønne natur. Marsvinefond - en del af Projektet ”Bælt i Balance” Marsvinet den lille hval som hyppigt bryder havoverfladen i Lillebælt, får ofte også smilene til at bryde frem hos alle der oplever dem – måske fordi de legesyge og levende skaber en stemning af naturlig glæde.   Marsvinenes tilstedeværelse betyder at Lillebælt er det mest hvalfyldte farvand i verden. Det vil vi i HUSET Middelfart gerne bidrage til kan forblive sådan, derfor er støtten til en Marsvinefond et af de projekter, vi med donationer er gået aktivt ind i. Fonden blev etableret i december 2020 og indgår i projektet ”Bælt i Balance”. Donation med og til marsvin I HUSET har vi derfor nu vores helt eget kuld af små plys-marsvin, som er anledningen til, at vi kan bidrage med donationer, der skal forbedre marsvinenes levevilkår i Lillebælt - herunder bla. etablering af stenrev og plantning af ålegræs, som vil tiltrække flere fisk og dermed øge marsvinenes fødegrundlag. I samarbejde med vores gæster håber vi at nå vores ambition om at bidrage til Marsvinefonden igennem salget af de søde plys-hvaler. Hver af de små marsvin er mærket med en lille tag, der beskriver både marsvinene i Lillebælt og Naturpark Lillebælts arbejder for marsvines leveforhold. Et Plys-marsvin sælges for 160 kr. inkl. moms og de kan købes i HUSETs reception alle dage mellem kl. 10 – 17.   Plys-marsvinene er fremstillet af 100% genbrugsplast fra plastflasker igennem det etablerede samarbejde med Wild Republic, som også ligger i Middelfart kommune.
  Læs mere
  17 marts, 2021
  Hybridmøder og videokonferencer

  Hybridmøder og videokonferencer

  I HUSET Middelfart kan du og afholde møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online deltagelse – på samme møde. Vi har installeret udstyr, der kan benyttes på tværs af vores mødelokaler.Det betyder f.eks., at du kan streame dit oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper.Mødelokaler har installeret: PC, højtalere og mikrofon samt kamera, der kan panorere rundt i mødelokalet, så online mødedeltager kan følge indlæg eller undervisning, og let inkluderes i dialogen med mødedeltagerne i lokalet – uanset om de sidder i et andet lokale, eller er med online et andet sted i landet. Vores netværk og udstyr understøtter naturligvis de forskellige online mødeplatforme, som Teams, Zoom og tilsvarende løsninger.Udstyret tilbyder vi gratis i det omfang det er til rådighed – husk derfor at booke det på forhånd. Kontakt os - ring på tlf. 70 12 36 00 Vi kan også facilitere dit hybridmøde Har du behov for hjælp til at facilitere dit hybridmøde eller din videokonference, har vi også flere services klar. Er det et spørgsmål om, at du råder over begrænsede ressourcer til gennemførelsen, kan du leje en af vores teknikere til en fast timepris. De vil f.eks. sikre, at kameraet streamer fra de optimale vinkler i lokalet, imens mødelederen koncentrerer sig 100 procent om et godt indlæg. Har du brug for en platform til afholdelse af et webinar, kan vi også hjælpe. Vores teknikere hjælper gerne med afklaring af behov, og sammensætning af den bedste løsning til dit behov. Forhindre Covid19-restrektionerne gennemførelsen af jeres planlagte konference for det fulde antal deltager, giver vi gerne et tilbud på, at live-streame arrangementet. Dermed kan du i stedet for at aflyse, både formidle inspirerende ny viden og overholde alle retningslinjer trygt og fleksibelt for alle deltagere. Kontakt os – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til jeres arrangement.
  Læs mere
  7 december, 2020
  COVID19hensyn – SAFE TO VISIT

  COVID19hensyn – SAFE TO VISIT

  HUSETs konferencecenter er pga. de gældende Corona-restriktioner lukket for gæster. Har du spørgsmål er vi klar til at hjælpe og er naturligvis klar ved telefonen alle hverdage kl. 8-16. I HUSET Middelfart følger vi HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program. Samtlige medarbejdere i HUSET er certificeret efter gennemført Safe to visit kursusforløb. Det er din tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. TIL ALLE GÆSTER i HUSET MIDDELFART:Medbring mundbind, når du besøger HUSET - og hjælp os med at passe endnu bedre på hinanden. Vi anbefaler også at downloade smittestop-appen på din mobil - så vi alle kan bidrage til smitteopsporing. ”SAFE TO VISIT” – programmet hos HUSET indeholder følgende: KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRDVi har synlige skilte i alle lokaler om gæsteantal og retningslinjerne vi følger på baggrund af sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi opfordrer naturligvis også, alle vores gæster til at holde god afstand og være bevidst om egen helbredstilstand for forsvarlig omgang med øvrige gæster. ØGET RENGØRING, VASK OG DESINFEKTIONVi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som berøres af mange - et øget antal gange dagligt. Og vi har naturligvis også skærpet rengøring i forbindelse med både ankomst og afrejse. Der er adgang til sprit og aftørringsklude i alle lokaler. Og der er alle steder i HUSET fokus på let adgang til at vaske og spritte hænder af. SIKKER AFSTANDArealerne inde og ude tilpasses løbende efter de til enhver tid gældende retningslinjer, som myndighederne anbefaler. Vores mødelokaler er indrettet, så smittefare minimeres, og der kan holdes afstand. Vi har retningslinjer for ophold i lokaler og øvrige gæsteområder, herunder afstandsmarkering og øvrig informativ skiltning til vores gæster. SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAUVores medarbejdere orienteres løbende om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Alle medarbejder har gennemført modulerne i HORESTAs "Safe to visit kursus", og har derfor øget fokus på hygiejne, sikker afstand og tryghed for alle. STYR PÅ ARBEJDSGANGEVi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller er bekræftet – COVID19smitte blandt gæster eller personale. Retningslinjerne er gældende for alle besøgende, både i HUSETs Konferencecenter og HUSETs Byggeudstilling. Har du brug for yderligere afklaring i forhold til dit besøg, er vi naturligvis som altid klar til at besvare dine spørgsmål. Læs mere om HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program – klik her. HUSETs CORONA afbestillingsgaranti: Ved en ny udmelding fra myndighederne om forsamlingsforbud grundet pandemi, kan din booking flyttes eller annulleres omkostningsfrit. Vi tilpasser løbende vores håndtering af hensynene til vores gæster, og informationen her på siden vil i takt hermed blive opdateret. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg i HUSET Middelfart.
  Læs mere
  25 november, 2020