Konferencecenter

Konferencer med rum til inspiration, dialog og læring

Konferencecenter lige midt i det hele

HUSETs konferencecenter skaber hver dag rammerne om m√łder, kurser, konferencer, events og selskaber. Vi tilbyder professionel service, l√¶kker forplejning og fleksible lokaler. Konferencecenteret er placeret i smuk natur i Middelfart p√• Fyn - lige midt i Danmark.

 

Vi gl√¶der os til at tage imod dig og g√łre dine id√©er til virkelighed.

Tilbud p√• dagm√łde - spar op til 25 %

Kan I klare m√łdet p√• √©n dag, s√• tilbyder vi en rigtig god pris p√• dagm√łder, der bookes og afholdes i 2019.*

 

Pris pr. pers.: 500,-

*  Kan ikke kombineres med andre rabatter - og gælder kun nye bookinger.

Spar 30 % p√• m√łdepakken i december 2019

Vores kalender for andet halv√•r af 2019 er allerede godt booket op. Men vi har flere ledige¬†m√łdelokaler - b√•de store og sm√• - i december 2019.

 

Derfor f√•r du 30 % i rabat p√•¬†m√łdepakker, n√•r du booker et arrangement i √•rets sidste m√•ned.

 

* G√¶lder kun nye bookinger. Kan ikke kombineres med andre rabatter - men kan til geng√¶ld sagtens kombineres med fx en efterf√łlgende julefrokost.

Kom med os til Danske Konferencecentres Netværksdag 2019

Inden l√¶nge m√łdes m√łdebookere, m√łdeplanl√¶ggere og repr√¶sentanter for landets professionelle konferencecentre til Danske Konferencecentres Netv√¶rksdag 2019. En dag fyldt med inspiration, ny viden, inspirerende workshops og underholdende indl√¶g - alt sammen med udgangspunkt i fremtidens m√łdedesign.

 

Dato: 3. september 2019
Tid: 09.00-15.00

Sted: Det Danske Filmstudie, Lyngby

Vi ved, at det vigtigste er ...

At teknikken fungerer upåklageligt

Hos os f√•r du fri teknikerservice 24/7, s√• du ikke skal bekymre dig om teknikken fungerer. For det g√łr den.

 

SE MERE

Personlig og kompetent sparring

Vi hjælper gerne med planlægningen og alt det praktiske i forbindelse med dit arrangement.

 

SE MERE

M√łdestedets faciliteter og beliggenhed

Vi har faciliteter til b√•de faglighed og forn√łjelse - og ligger midt i Danmark, midt i naturen - t√¶t p√• motorvejen.

 

SE MERE

Forplejning p√• h√łjt kulinarisk niveau

Alle r√•varer udv√¶lges og tilberedes med fokus p√• at skabe m√¶thed, mening og magiske √łjeblikke.

 

SE MERE

Mennesker er forskellige - og det er m√łder ogs√•

Vi har afholdt og v√¶ret med til at arrangere mere end 25.000 m√łder, kurser og konferencer siden 1969. Men erfaring er ikke alt. Det ved vi.

 

Vi ved ogs√•, at dialog, kommunikation og sparring mellem dig som arrang√łr og os som m√łdested er yderst vigtig. For kun p√• den m√•de kan vi leve¬†op til dine og deltagernes forventninger - og vores egne ambitioner.

 

Konferencer med plads til alt og alle

Vores fleksible konferencefaciliteter i Middelfart er oplagt til at holde alle typer af konferencer, kurser, seminarer, m√łder, mindre messer, kickoffs og events med op til 300 deltagere og med mulighed for tilst√łdende udstillingsareal.

 

 

Få ny viden og inspiration

Magasinet Vi m√łdes 2019 er p√• gaden - fyldt med sp√¶ndende artikler, som giver dig ny viden og inspiration til dine m√łder, konferencer, kurser m.m.

 

Læs blandt andet ...

 

  • S√•dan opn√•r du effektive m√łder
  • Guide til b√¶redygtige m√łder
  • Hoodfood, hapsere eller helsefood
  • Vi husker bedre ved det fysiske m√łde

Kundeudtalelse
Sophie Lundbæk Danmarks Naturfredningsforening

"Jeg er simpelthen bare s√• glad for HUSET. Kvaliteten er altid i top. Det g√¶lder personalet hele vejen rundt, restauranten og maden ved alle m√•ltider. Og vigtigst af alt, har personalet overskud og tjenstvillighed, der g√łr det trygt at holde kursus. TAK."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Vi er med på mærkerne

Garni Superior Hotel

Vi har opn√•et HORESTAs kategorisering Garni Superior Hotel. Tilf√łjelsen ‚ÄúSuperior‚Äú indikerer, at vi har f√•et v√¶sentligt flere point, end det kr√¶vede pointantal for kategorien.

Den Gr√łnne N√łgle

Som Green Key-certificeret konferencecenter opfylder vi en r√¶kke specifikke krav om begr√¶nsning af el-, vand- og varmeforbrug og anvender desuden en r√¶kke milj√łvenlige produkter.

Det √ėkologiske Spisem√¶rke i bronze

Vi prioriterer at bruge √łkologiske og lokale r√•varer efter s√¶son. Alle m√•ltider i HUSET Middelfart best√•r derfor altid af 30-60 % √łkologiske r√•varer og ingredienser.¬†

Du er altid velkommen til at give os et kald

70 12 36 00

Foresp√łrgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende foresp√łrgsel om din n√¶ste konference eller dit n√¶ste m√łde eller kursus. Du f√•r svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis ogs√• velkommen til at ringe til os p√• 70 12 36 00.

Nyt om m√łder og konferencer

Guide til b√¶redygtige m√łder

Guide til b√¶redygtige m√łder

√ėnsker du at afholde dit arrangement et sted, hvor der arbejdes aktivt med at mindske virksomhedens (og dermed ogs√• arrangementets) aftryk p√• milj√łet?I s√• fald kan du med fordel v√¶lge et konferencecenter, der kan svare ja (og gerne uddybe) nedenst√•ende tre sp√łrgsm√•l.1. Arbejder I aktivt med genbrug?Der er mange elementer, som kan genbruges i forbindelse med m√łder, kurser og konferencer. Sp√łrg derfor indtil, om stedet genbruger fx navneskilte, papir og n√łglekort.Nogle konferencecentre arbejder desuden aktivt med at opfordre g√¶sterne til at genbruge fx h√•ndkl√¶der, batterier og plastflasker.Kig efter konferencesteder med Den Gr√łnne N√łgle.2. V√¶lger I √łkologisk og/eller lokalt?√ėkologi g√•r ud p√• at v√¶lge s√• naturligt, som det kan lade sig g√łre for p√• den m√•de at undg√• s√• mange skadelige stoffer som muligt, samtidig med at der passes p√• naturen og dyrene.√ėkologi er dog ikke altid lig med b√¶redygtigt, da k√łkkener, der udelukkende bruger √łkologiske varer, ofte er n√łdt til at f√• fragtet varerne langvejsfra ‚Äď hvilket jo bestemt ikke er godt for milj√łet. G√• derfor efter konferencesteder, der k√łber b√•de√łkologisk og lokalt.V√¶lg konferencesteder med certificeringen Det √ėkologiske Spisem√¶rke.3. Mindsker I ressourcespild?Konferencecentre bruger mange ressourcer og har derfor ogs√• god mulighed for at reducere deres ressourcespild. De kan f.eks. minimere madspild ved at give madrester nyt liv. Eller ved anvende mindre tallerkener, s√• g√¶sterne ikke fylder den med mere, end de kan spise.Nogle konferencecentre har ogs√• afskaffet plastikflaskerne og serverer i stedet postevand, hvilket er med til at minimere udledningen af CO2 v√¶sentligt.Herudover kan du med fordel v√¶lge et konferencecenter, som har fokus p√• vandforbruget ved at have installeret vandbesparende armaturer og toiletter.G√• efter konferencecentre med Den Gr√łnne N√łgle.HUSET Middelfart kan selvf√łlgelig svare ja og uddybe alle tre sp√łrgsm√•l.N√•r det ikke kun er maden, der giver god smag i mundenN√•r Dyrenes Beskyttelse v√¶lger konferencecenter, prioriterer de en forplejning, der giver god samvittighed. Som en stor forening har Dyrenes Beskyttelse j√¶vnligt brug for lokaler til at afholde kurser og m√łder ude af huset b√•de for foreningens mange frivillige ‚Äď men ogs√• for ansatte og bestyrelsen. Det sker 1-2 gange om m√•neden ‚Äď og somme tider mere. Derfor v√¶gter de h√łjt at v√¶lge et konferencecenter, hvor v√¶rdierne er i orden.‚ÄĚVi har et krav om, at alt k√łdet, k√łkkenet serverer, skal v√¶re friland eller √łkologi. Det er klart, at vi v√¶gter forplejning med god dyrevelf√¶rd rigtig h√łjt i valget af konferencecenter.Men vi har ogs√• mange vegetarer og veganere i vores hus. Derfor skal der ogs√• v√¶re mulighed for at f√• en l√¶kker og m√¶ttende menu uden k√łd eller andre animalske produkter,‚ÄĚ siger Yvonne Johansen, der er Dyrev√¶rnschef hos Dyrenes Beskyttelse og fort√¶ller, at klimavenlighed ogs√• er et plus.‚ÄĚ√ėkologi og friland g√•r ofte h√•nd i h√•nd med god dyrevelf√¶rd, b√¶redygtighed og milj√ł. S√• det giver ofte sig selv, n√•r vi v√¶lger konferencested, at vi f√•r vores √łnsker opfyldt,‚ÄĚ siger hun.De specifikke krav betyder, at der s√¶rligt er et kriterium, der er altafg√łrende for Dyrenes Beskyttelses valg af konferencested.‚ÄĚPersonalet skal v√¶re im√łdekommende over for vores √łnsker, s√• vi ikke f√łler os til besv√¶r, siger Yvonne Johansen.Den Gr√łnne N√łgleDen Gr√łnne N√łgle er turismens internationale milj√łm√¶rke, som gives til turistvirksomheder, som g√łr en ekstra indsats for at beskytte milj√łet.En milj√łm√¶rket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante milj√łkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved l√łbende kontrol.Nogle af de mange kravene er bl.a.:Apparater og lys slukkes, n√•r det ikke er i brugDer tilbydes vegetariske retter for at minimere k√łdforbrugetMinimum 10 % af de indk√łbte f√łdevarer er √łkologiskeDer anvendes ikke kemiske ukrudtsbek√¶mpelsesmidler p√• matriklenDet √ėkologiske Spisem√¶rkeDet √ėkologiske Spisem√¶rke er en gratis statskontrolleret m√¶rkningsordning for spisesteder. Det √ėkologiske Spisem√¶rke viser, hvor stor en del af de indk√łbte f√łde- og drikkevarer p√• spisestedet, der er √łkologiske. B√•de offentlige og private spisesteder kan f√• Det √ėkologiske Spisem√¶rke.Det √ėkologiske Spisem√¶rke findes i tre udgaver:Guld (90-100 %)S√łlv (60-90 %)Bronze (30-60 %)Nogle konferencesteder v√¶lger bevidst certificeringen i bronze, da det samtidig giver stedet mulighed for at v√¶gte lokale og √•rstidsbestemte r√•varer, som ligeledes er med til at sk√•ne milj√łet.
Læs mere
14 august, 2019
Velfungerende teknik ‚Äď tak!

Velfungerende teknik ‚Äď tak!

‚ÄĚTeknikken skal bare fungere‚ÄĚ. S√•dan lyder et af topkriterierne, n√•r m√łdeplanl√¶ggere skal v√¶lge et sted for deres n√¶ste m√łde, kursus eller konference. Og det er der som s√•dan ikke noget m√¶rkeligt i. Teknikken er nemlig ofte altafg√łrende for m√łdets succes.Af Louise Lyngs√ł Kj√¶rulffMere og mere teknikUdsigten, lokalet og forplejningen kan v√¶re nok s√• l√¶kre, men hvis teknikken ikke er i orden, vil langt de fleste vurdere m√łdet negativt. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end mikrofoner, der ikke virker ordentligt. Billeder, der flimrer. √ėdelagte l√¶rreder. Larmende projektorer. Eller manglende kabler.De fleste opl√¶g og foredrag er nemlig afh√¶ngige af teknik ‚Äď og tendensen ser ikke ud til at vende lige forel√łbigt. Tv√¶rtimod.Nye teknik-tendenserFor bare f√• √•r siden bestod et foredrag typisk af en opl√¶gsholder og en simpel PowerPoint-pr√¶sentation. Drillede teknikken dengang, var det ofte v√¶rst for opl√¶gsholderen, da pr√¶sentationen ofte fungerede som noter.I dag er det dog sj√¶ldent kun foredragsholderen, der er afh√¶ngig af teknikken. M√łdedeltagerne engageres og involveres i stigende grad ved hj√¶lp af de tekniske muligheder.Via wi-fi skal deltagerne kunne stemme, bestemme og besvare sp√łrgsm√•l i l√łbet af opl√¶gget. Ligesom foredragsholderen skal kunne vise noget online uden at bekymre sig om, hvorvidt det tr√•dl√łse netv√¶rk fungerer.En tekniker t√¶t p√•Vigtigheden af, at teknikken fungerer har derfor medf√łrt, at flere og flere m√łdebookere ikke kun eftersp√łrger velfungerende teknik, men ogs√• tilknyttede teknikere, som g√łr, at opl√¶gsholderen ubekymret kan g√• p√• ‚Äď og uden problemer gennemf√łre opl√¶gget.I HUSET Middelfart har vi et hold teknikere ansat, som s√łrger for at tjekke teknikken inden alle foredrag, hj√¶lpe opl√¶gsholderen med at f√• tilsluttet sin laptop eller tablet samt montere og installere mikrofonen og den tr√•dl√łse presenter. Og skulle der mod forventning v√¶re teknik, der driller, s√• er det bare at benytte den direkte hotline til HUSETs teknikerservice 24/7.Se mere om udstyr, teknik og teknikere i HUSET Middelfart.
Læs mere
8 august, 2019
M√łdedeltagere forventer unikke m√łdeoplevelser

M√łdedeltagere forventer unikke m√łdeoplevelser

Er du i tvivl om, hvordan du sammens√¶tter et m√łde, som dine deltagere aldrig glemmer? Her f√•r du et indblik i, hvad der trender i m√łdebranchen lige nu.Tidligere var m√łder og konferencer helt klassiske med faglige foredrag, og hvor m√łdebookernes prim√¶re krav var lokalefaciliteter med god plads. Men i dag er kravene til m√łdestederne langt st√łrre. Det fort√¶ller Marlene Sylvester-Hvid, der er administrerende direkt√łr hos Danske Konferencecentre, som i over 20 √•r har hjulpet m√łdebookere med at finde konferencer, m√łder og events.‚ÄĚM√łdedeltagerne har langt st√łrre krav til m√łdet i dag og vil have unikke aktiviteter oplevelser. Derfor forventer m√łdebookerne, at m√łdestederne kan inspirere og udfordre dem. L√¶kre lokaler er ikke l√¶ngere nok. Det betyder, at m√łdestederne skal v√¶re opdaterede p√• det nyeste inden for m√łder og kunne matche √łnsker om temaer,‚ÄĚ siger hun og tilf√łjer:‚ÄĚSamtidig √łnsker de ogs√• at blive holdt i h√•nden fra start til slut af den samme kontaktperson fra m√łdestedet. Denne m√łdeservice skaber tryghed, hvilket har stor betydning som m√łdebooker, n√•r man skal stable et stort arrangement p√• benene.‚ÄĚInddragelse af m√łdedeltagerneFor at skabe unikke m√łdeoplevelser, er der if√łlge Marlene Sylvester-Hvid behov for at have den rette sammens√¶tning af faglige indslag og alternative aktiviteter. Nogle af de trends, vi ser lige nu, er brugen af digitale v√¶rkt√łjer til at g√łre foredragene mere levende.‚ÄĚDet kunne for eksempel v√¶re v√¶rkt√łjer med afstemninger, der inddrager m√łdedeltagerne. P√• den m√•de bliver de mere n√¶rv√¶rende og husker bedre. Det er ikke nok at fylde m√łdedeltagerne med faglig viden. De skal underholdes og aktiveres,‚ÄĚ siger Marlene Sylvester-Hvid.Hun fort√¶ller, at man for eksempel i USA arbejder meget med at samle data til at forme programmet efter m√łdedeltagernes √łnsker i l√łbet af dagen. P√• den m√•de bliver hvert m√łde personligt.‚ÄĚVi ser det ikke s√• meget i Danmark endnu, men det kunne sagtens blive fremtiden,‚ÄĚ siger Marlene Sylvester-Hvid.Sansernes √•rSom i mange andre brancher skifter temaerne. I √•r er det sansernes √•r i m√łdebranchen, hvor m√łderne i h√łjere grad drager alle sanser i spil.‚ÄĚVi skal m√¶rke det hele meget mere og v√¶re endnu mere til stede. Det kan for eksempel v√¶re gennem lyd, lys og mad ,‚ÄĚ siger Marlene Sylvester-Hvid, der fort√¶ller, at ogs√• naturen er blevet et popul√¶rt element at g√łre til en del af m√łdet.Danske Konferencecentre oplever stigende eftersp√łrgsel p√• m√łdelokationer, som ligger t√¶t p√• gr√łnne omr√•der.‚ÄĚDet handler om f√łlelser og tilstedev√¶relse, at komme v√¶k fra det digitale og f√• ny energi. Det er ogs√• med til at √łge l√¶ringen til m√łdet,‚ÄĚ siger Marlene Sylvester-Hvid og sl√•r fast: ‚ÄĚDet er ikke l√¶ngere selve produktet, der er interessant, men alt det udenom. Det handler om den samlede oplevelse.‚ÄĚ
Læs mere
24 maj, 2019