Konferencecenter

Konferencer med rum til inspiration, dialog og læring

Konferencecenter lige midt i Danmark

HUSETs konferencecenter skaber hver dag rammerne om møder, kurser, konferencer, events og selskaber. Vi tilbyder professionel service, lækker forplejning og komfortable konference- og kursuslokaler. Konferencecenteret er placeret i smuk natur i Middelfart på Fyn - lige midt i Danmark.  

 

Vi glæder os til at tage imod dig og gøre dine idéer til virkelighed.

 

SE HVAD VI KAN TILBYDE

Konferencer med plads til alt og alle

Det oser af aktivitet og læring i HUSETs konferencecenter. Brug vores kursus- og konferencelokaler i Middelfart til at holde alle typer af konferencer, mindre messermøder, kurser og events med op til 320 deltagere. 

 

Vi har mange års erfaring, som vi gerne deler med dig. Med professionel og personlig behandling hjælper vi dig gerne med alt det svære, så du kan koncentrere dig om det sjove. Skal din konference leve op til alle forventninger, så tag fat i vores mødeservice

Lige midt i det hele

Vi tilbyder et konferencecenter midt på Fyn omgivet af den fynske natur, midt i Danmark. Et stenkast fra Lillebælt, klods op ad Hindsgavl Dyrepark og 10 minutters kørsel fra E20 finder I HUSET Middelfart.

 

HUSET Middelfart er derfor det oplagte sted at mødes, når I skal tænke nyt, tænke stort og tænke sammen.

Masser af forkælelse og fuld forplejning

HUSET Middelfart er det perfekte konferencecenter til dig og dine gæster.

 

Konferencelokalerne er fuldt udstyret med moderne AV-udstyr, restauranten sørger for hjemmelavet, økologisk mad og øvrig fuld forplejning, og vores personale hjælper jer med at skabe de helt rigtige læringsrammer og aktiviteter - både indenfor og udenfor.

Vi er med på mærkerne

Garni Superior Hotel

Vi har opnået HORESTAs kategorisering Garni Superior Hotel. Tilføjelsen “Superior“ indikerer, at vi har fået væsentligt flere point, end det krævede pointantal for kategorien.

Den Grønne Nøgle

Som Green Key-certificeret konferencehotel opfylder vi en række specifikke krav om begrænsning af el-, vand- og varmeforbrug og anvender desuden en række miljøvenlige produkter. 

Det Økologiske Spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og lokale råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 12 36 00.

Faciliteter
Zanne Johnsson Bureau Veritas

"Jeg går virkelig op i, at vi har den personlige og nære kontakt med vores kontaktperson i HUSET Middelfart. Hun kender os så godt, at hun nærmest ved, hvad vi vil have, før vi selv gør. Det er en helt fantastisk form for indlevelsesevne. Vi får altid en speciel og god oplevelse ud af et dagligdags kursus hos HUSET Middelfart."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Brug for hjælp til at finde vej? Tryk herunder.

Find vej

Konferencecenter på Fyn tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Konferencecenteret er derfor højst et par timer væk for de fleste - uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

Mulighed for komfortabel overnatning

Strækker din konference sig over flere dage, eller hvis dit møde trækker ud, så tilbyder vi at I kan benytte jer af HUSET Middelfarts Hotel værelser, som er tilknyttet vores konferencecenter. Vi har 70 gode værelser til rådighed  med priser for en overnatning fra 630,- (inkl. moms).

I forlængelse med leje at et værelse, så har du mulighed for at spise i vores populære morgenmadsbuffet, som primært består af lokale og økologiske råvarer. 

Stor gratis p-plads

Vi har en stor parkeringsplads, hvor du og dine konferencegæster kan parkere gratis. Din bil er samtidig bag lås og slå om natten, hvis I overnatter i HUSET Middelfart.

Masser af oplevelser lige uden for døren

HUSET Middelfart er omgivet af skøn natur, så her er masser af muligheder for oplevelser til vands, til lands og i luften. Vi samarbejder med Meeting Lillebælt og en masse lokale oplevelses- og evenfirmaer. 

Bliv inspireret af videoen til højre - eller fortæl os om jeres ønsker. Med de mange tilbud der er for at krydre jeres ophold med spændende og anderledes oplevelser i området, er det ofte sværere at begrænse sig end at finde muligheder. 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016