Skip to content

Mødefaciliteter ud over det sædvanlige

Unikke mødefaciliteter

HUSET Middelfart er et kursus- og konferencecenter, der er bygget i 1968.  I HUSETs konferencecenter har vi i alt 22 konferencesale, kursuslokaler og møderum med plads til alt fra små møder til events med flere hundrede deltagere. Mødelokalerne indretter vi, så de passer til jeres behov og der er altid teknikerservice inkluderet.

Som noget helt unikt kan vi også tilbyde alternative mødelokaler, hvis du ønsker noget ud over det sædvanlige. Vi deler matrikel med Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling, der rummer udstillerede orangerier og udestuer samt Danmarks største udstilling med fritidshuse. Lad disse faciliteter danne rammen for et anderledes event med højt til loftet og hvor ideerne kan få frit løb.

udstilling-ude-fritidshus-37 (1)

Flyt mødet ud

Hold møde – nærmest i det fri. Vi har orangerier og udestuer til rådighed, hvor du har mulighed for at afholde dit møde. Når mødet flyttes ud, kan der opstå en særlig atmosfære, så tanker og inspiration kan flyde frit. Orangerierne og udetuerne er ideelle til dig, der holder møder i små grupper, gruppearbejde, mindre workshops eller arbejder med idégenerering.

Hyggelige rammer til dit møde

Sommerhusene i byggeudstillingen er ideelle til møder, der kræver lidt ekstra stemning og hjemlig atmosfære. Sommerhusene er også gode mødelokationer til mindre workshops eller til gruppearbejde, hvor man har brug for at komme på idéer og skabe kreative processer.

faciliteter-mødelokaler-sommerhus-stenhøj
Faciliteter-udstilling-drone-01

Gå på opdagelse i Danmarks største byggeudstilling

Hvis du besøger HUSET Middelfart kan du ikke undgå at lægge mærke til Byggecentrum Middelfart.

Byggecentrum er navnet på den store bygge- og boligudstilling, som ligger lige ved siden af HUSET Middelfart. Her udstiller godt 130 brands fordelt på 2000 m2 indendørs og 26.000 m2 udendørs udstillingsareal. Du kan finde de nyeste produkter og designløsninger til boligen i produktkategorier som bad, køkken, vinduer, gulve, interiør, belægninger, pavilloner, hytter sommerhuse og meget andet.

Når du besøger HUSET Middelfart, har du rig mulighed for at gå på opdagelse, især når du trænger til et afbræk fra dit kursus, konference eller møde.

Lad os danne rammen om dit næste arrangement

Noter dine oplysninger nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

udstilling-ude-fritidshus-28
Skip to navigation