Skip to content

Hold jeres messer, workshops og udstillinger i vores messelokaler

Uanset om I skal bruge et stort messelokale, flere mindre messelokaler til produktfremvisninger, messelokaler til workshops eller konferencer, så har vi et messeområde på op til 600 m2, som er fleksibelt og som kan udnyttes på mange måder og til mange formål. Kontakt os og lad os høre, hvad du har i tankerne.

Det meste kan lade sig gøre i HUSET Middelfart.

Fleksible messelokaler

HUSETs messeområde rummer seks forskellige lokaler, der hver for sig eller samlet kan danne ramme om din messe, udstilling eller workshop.

Vi tilbyder desuden leje af standvægge, stole, borde teknisk service osv.

I hjertet af HUSET Middelfart ligger vores café, hvor I kan nyde en god kop kaffe og få lidt godt til ganen, mens I snakker og fordøjer dagens indtryk. Og vores restaurant disker gerne op med en buffet til frokost, som får tallerkenerne til at virke alt for små og en lige så lækker 2- eller 3-retters menu til aften.

Alle har desuden mulighed for at overnatte – eller feste den halve nat, hvis I ønsker det.

Mødelokaler Middelfart stort
Mennesker-konference-kundebetjening-indgang-01

Messeservice

Savner du overblik eller inspiration til at skabe den helt rigtige messe, udstilling eller workshop, så brug HUSET Middelfarts messeservice. Vi har erfaring fra utallige af arrangementer og kan hjælpe med alt fra budgetter og indretning af lokalerne. Få sammensat den helt rigtige løsning for dit arrangement med lokaler, forplejning, og hvad du ellers har brug for.

Vi sørger for alt under jeres ophold

huset-medarbejder-JLR
Ingen tekniske bekymringer

Teknikerservice 24/7

Teknikerservice 24/7 er altid inkluderet i prisen, når du booker møder og messelokaler i HUSET Middelfart. Det betyder, at både du og alle i messeområdet roligt kan tage af sted, uden at skulle bekymre jer om evt. tekniske problemer.

Mennesker-udstillerområde-01
Fremvisninger og workshops

Gode messefaciliteter

Vores messeområde og messelokaler er skabt til produktfremvisninger, workshops og udstillinger. Vi har i alt 600 kvm, som I kan boltre jer på. Alle vores lokaler har IT-udstyr og trådløst internet, så I kan arbejde effektivt.

Mennesker-deltagere-konference-pause-01
Optimalt udbytte

Opsætning efter jeres behov

Vi lytter selvfølgelig til jeres ønsker til opstilling af standene, men kommer også gerne med vores erfaringer og input til, hvordan både personerne på standene og de besøgende får optimalt udbytte. Vi hjælper også meget gerne hvis du ønsker større eller mindre messelokaler.

mad-frokost-12
Sunde, økologiske råvarer

Lækker forplejning

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords i HUSETs Restaurant. Duften af de lækre, lune retter skal nok vække appetitten. Hemmeligheden er gode, sunde og økologiske råvarer tilberedt med kokkens personlige præg.

Fleksible anvendelsesmuligheder

Dejlig afslappet atmosfære og fantastisk mad. Bedste anbefalinger til møder og konferencer. Poul-Erik Jørgensen
Faciliteter-lokale-konference-utzon-01
Mennesker-deltagere-konference-01

Kontakt os

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Messelokaler til afholdelse af messer, workshops og udstillinger

HUSET Middelfart er den oplagte lokation for afholdelse af messer. HUSET rummer både et stort messelokale til afholdelse af fx udstillinger og workshops. Derudover har vi også flere mindre messelokaler, hvor det er oplagt at afholde produktfremvisninger. Alle vores messelokaler kan også benyttes til workshops og konferencer. Samtidig omdanner vi ofte vores foyer til et åbent messeområde, der fungerer som et stort messelokale.

Faciliteter-lokale-møde-CF Møller-01
mennekser-konferencelokaler-undervisning

Fleksibel lokation for messe

Vores lokation for messe dækker over et område på op til 600 m2 og med mange forskellige og fleksible messelokaler. Du har mulighed for både at benytte lokalerne hver for sig men også samlet til de større messer og konferencer. Den store lokation for messe er fleksibel og det er muligt at udnytte vores messelokaler på mange forskellige måder, så det passer til netop din messe, udstilling, konference eller workshop. Alle vores messelokaler er udstyret med IT-udstyr og trådløst internet

Faciliteter-teknik-computer-01

Teknikerservice

Når du booker messelokaler i HUSET Middelfart, er teknikerservice 24/7 altid inkluderet. Vores IT-tekniker er klar med hjælp både før, under og efter messen. De kan hjælpe med alt fra indledende hjælp inden messen begynder til akut assistance ved tekniske udfordringer undervejs i messen. Du skal derfor ikke være bekymret for teknikken, hvis du benytter HUSET som lokation for messe.

mad-frokost-13

Messeservice

Ønsker du at benytte vores lokation for messe, men har du brug for en hjælpende hånd til at planlægge din kommende messe? HUSET tilbyder messeservice, der kan hjælpe med alt fra budgetter til indretning af vores messelokaler. Derudover hjælper vi også gerne med forplejning og hvad I ellers har brug for under messen.

Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Restaurant-morgenmad01

Forplejning uden for messelokalerne

Når du benytter HUSETs lokation for messe er du også meget velkommen til at benytte HUSETs café. Her er der mulighed for at nyde en god kop kaffe, the og lidt sødt om eftermiddagen. Mens I nyder en velfortjent pause med kaffe og snacks, kan I benytte de bløde sofaer eller nyde den friske luft i atriumgården, hvor der er direkte adgang fra caféen.

Hvis du ønsker at benytte vores messelokaler til heldagsarrangementer, tilbyder vores restaurant en stor frokostbuffet med både kolde og varme retter. HUSETs restaurant vægter økologi og lokale råvarer højt Derudover har restauranten Det Økologiske Spisemærke i Bronze.

Ønsker du at afholde arrangementer på vores lokation for messe der strækker sig ud på aftenen, tilbyder vores restaurant en lækker 2- eller 3-retters menu. Her vil I opleve et køkken i topklasse der tilbyder både velsmagende og ikke mindst æstetisk lækre retter.

Faciliteter-værelser-seng-01

Overnatningsmuligheder

Strækker arrangementer sig over flere dage? HUSETs messe lokation tilbyder også overnatningsmuligheder. HUSET rummer 70 værelser som alle har gode senge, TV, eget bad og toilet og ikke mindst egen udgang ud til de grønne arealer der omkranser HUSET.

Roe Deer buck

Messelokaler i naturskønt område

HUSET Middelfart er placeret i et naturskønt område lige op til en stor bøgeskov og Hindsgavl Dyrehave. Placeringen af vores messelokaler giver deltagerne rig mulighed for at tage en gåtur mellem de forskellige oplæg og nyde de smukke omgivelser, hvor der er mulighed for at se både dådyr og kronvildt. Derudover har deltagerne også mulighed for at nyde den skønne udsigt over dyrehaven fra vores terrasse med panoramaudsigt, der er placeret i forlængelse af vores restaurant.

ude-tog

Centralt placeret og nemt at finde

HUSET er placeret centralt i Danmark tæt ved motorvejsafkørslen. Der er gode muligheder for parkering på vores store og gratis parkeringsplads til deltagere der skal benytte messelokalerne. Derudover ligger HUSET også i gåafstand til Middelfart station. Det er derfor nemt for deltagerne at komme til og fra HUSET uanset om de kommer i bil eller med offentlig transport.

Nyt om møder og konferencer

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation