Skip to content

Hold jeres messer, workshops og udstillinger i vores messelokaler

Uanset om I skal bruge et stort messelokale, flere mindre messelokaler til produktfremvisninger, messelokaler til workshops eller konferencer, så har vi et messeområde på op til 600 m2, som er fleksibelt og som kan udnyttes på mange måder og til mange formål. Kontakt os og lad os høre, hvad du har i tankerne.

Det meste kan lade sig gøre i HUSET Middelfart.

Fleksible messelokaler

HUSETs messeområde rummer seks forskellige lokaler, der hver for sig eller samlet kan danne ramme om din messe, udstilling eller workshop.

Vi tilbyder desuden leje af standvægge, stole, borde teknisk service osv.

I hjertet af HUSET Middelfart ligger vores café, hvor I kan nyde en god kop kaffe og få lidt godt til ganen, mens I snakker og fordøjer dagens indtryk. Og vores restaurant disker gerne op med en buffet til frokost, som får tallerkenerne til at virke alt for små og en lige så lækker 2- eller 3-retters menu til aften.

Alle har desuden mulighed for at overnatte – eller feste den halve nat, hvis I ønsker det.

faciliteter-mødelokaler-utzon-01
Mennesker-konference-kundebetjening-indgang-01

Messeservice

Savner du overblik eller inspiration til at skabe den helt rigtige messe, udstilling eller workshop, så brug HUSET Middelfarts messeservice. Vi har erfaring fra utallige af arrangementer og kan hjælpe med alt fra budgetter og indretning af lokalerne. Få sammensat den helt rigtige løsning for dit arrangement med lokaler, forplejning, og hvad du ellers har brug for.

Vi sørger for alt under jeres ophold

huset-medarbejder-JLR
Ingen tekniske bekymringer

Teknikerservice 24/7

Teknikerservice 24/7 er altid inkluderet i prisen, når du booker møder og messelokaler i HUSET Middelfart. Det betyder, at både du og alle i messeområdet roligt kan tage af sted, uden at skulle bekymre jer om evt. tekniske problemer.

Mennesker-udstillerområde-01
Fremvisninger og workshops

Gode messefaciliteter

Vores messeområde og messelokaler er skabt til produktfremvisninger, workshops og udstillinger. Vi har i alt 600 kvm, som I kan boltre jer på. Alle vores lokaler har IT-udstyr og trådløst internet, så I kan arbejde effektivt.

Mennesker-deltagere-konference-pause-01
Optimalt udbytte

Opsætning efter jeres behov

Vi lytter selvfølgelig til jeres ønsker til opstilling af standene, men kommer også gerne med vores erfaringer og input til, hvordan både personerne på standene og de besøgende får optimalt udbytte. Vi hjælper også meget gerne hvis du ønsker større eller mindre messelokaler.

mad-frokost-12
Sunde, økologiske råvarer

Lækker forplejning

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords i HUSETs Restaurant. Duften af de lækre, lune retter skal nok vække appetitten. Hemmeligheden er gode, sunde og økologiske råvarer tilberedt med kokkens personlige præg.

Mennesker-deltagere-konference-01

Kontakt os

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyt om møder og konferencer

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation