Skip to content

Vi er passionerede for mad

Vi håber, at du og dine mødedeltagere deler vores passion for mad.

Vores kokke sørger for høj kvalitet i forplejningen til alle deltagerne på jeres konference, møde eller kursus. Kokkene sammensætter hver dag frokostbuffeter og aftenmenuer, hvor de prioriterer smagfulde, lokale og økologiske råvarer.

Mad-frokost-19

Særlige kosthensyn?

Vores køkken tilbyder naturligvis muligheden for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere.

Køkkenet vil altid gerne tilberede alternativer til dagens måltider, og derfor er det vigtigt, at de får besked i god tid.

Klip på linket nedenfor og udfyld formularen senest tre dage før.

Økologi og velsmag

HUSETs Restaurant har det Økologiske Spisemærke i Bronze og det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, fordi vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det synes vi, giver god mening.

Mad-frokost-23
Mødelokaler Middelfart
Et fantastisk kursussted, venligt og imødekommende personale, god mad af sund kvalitet. Dejlige rolige værelser. Thumbs up på alle parametre. Karen Holmelund Gottlieb, Danske Fysioterapeuter

Hold kaffepause i vores café eller atriumgård

Vores café ligger i hjertet af HUSET Middelfart. Her summer det af liv, når dagens gæster tager en pause fra præsentationer, strategier eller samtaler. Her kan man nyde en god kop kaffe og lade sig friste af udvalget af kager og dagens sunde alternativ.

Når vejret er lunt, lokker vores skønne atriumgård med guldregn ofte gæster udenfor. Her kan kaffepausen let blive lidt længere end planlagt. Til gengæld vender deltagerne tilbage med ny energi fra den friske luft.

Kaffe og vandbar
Fallow Deer, Dama dama, buck with antlers walking on the grass at the Eremitagesletten in Dyrehave, Denmark.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Når du afholder konferencer, møder eller kurser i HUSET Middelfart, bliver dagens frokostbuffet og middag serveret i vores restaurant.

HUSETs Restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Morgenbuffet musli og nødder

Det økologiske spisemærke

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og vi har Det Økologiske Spisemærke i Bronze. Alle måltider består derfor af minimum 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Morgenbuffet æg og pølser

Lokale råvarer

Vi prioriterer at anvende lokale råvarer og danskproducerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Det synes vi, giver god mening.

mad-frokost-18

Bekæmpelse af madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. For eksempel presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra dagens beholdning.

Panoramarestaurant

Branchens certificeringer

HUSET Middelfart er et certificeret IACC- møde- og konferencested. Med en Green Star certificering følger vi IACC's kodeks for bæredygtighed. Læs mere om de områder, som kvalitetssikrer os hos IACC.

Frokostbuffet

HUSET Frokostbuffetter
HUSET frokost
HUSET ost
HUSET julefrokost
HUSET frokost rejer
HUSET ostebord
Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

"*" indicates required fields

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-LBC-1000x664
Huset 16_9 midt ny

Hold dit arrangement i HUSET

Download vores brochure og læs om dine muligheder i vores konferencecenter.

Skip to navigation