Skip to content

Vi er passionerede for mad

Vi håber, at du og dine mødedeltagere deler vores passion for mad.

Vores kokke sørger for høj kvalitet i forplejningen til alle deltagerne på jeres konference, møde eller kursus. Kokkene sammensætter hver dag frokostbuffeter og aftenmenuer, hvor de prioriterer smagfulde, lokale og økologiske råvarer.

Mad-frokost-19

Allergiker, diabetiker eller vegetar?

Vores køkken tilbyder naturligvis muligheden for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere.

Køkkenet vil altid gerne tilberede lækre alternativer til dagens måltider, og derfor er det vigtigt, at de får besked i god tid.

Udfyld derfor nedenstående skema senest dagen før, hvis der er behov for special kost.

Sådan gør du

Download PDF’en herunder og udfyld skemaet. Send skemaet til post@huset-middelfart.dk

 

Økologi og velsmag - morgen, middag og aften

HUSETs Restaurant har det Økologiske Spisemærke i Bronze og det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, fordi vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

Det synes vi, giver god mening.

MH-DSC04044
Mad-frokost-23
Et fantastisk kursussted, venligt og imødekommende personale, god mad af sund kvalitet. Dejlige rolige værelser. Thumbs up på alle parametre. Karen Holmelund Gottlieb, Danske Fysioterapeuter

Hold kaffepause i vores café eller atriumgård

Vores café ligger i hjertet af HUSET Middelfart. Her summer det af liv, når dagens gæster tager en pause fra præsentationer, strategier eller samtaler. Her kan man nyde en god kop kaffe og lade sig friste af udvalget af kager og dagens sunde alternativ.

Når vejret er lunt, lokker vores skønne atriumgård med guldregn ofte gæster udenfor. Her kan kaffepausen let blive lidt længere end planlagt. Til gengæld vender deltagerne tilbage med ny energi fra den friske luft.

Mødelokaler Middelfart
Roe Deer buck

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Når du afholder konferencer, møder eller kurser i HUSET Middelfart, bliver dagens frokostbuffet og middag serveret i vores restaurant.

HUSETs Restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Mad-frokost-02

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og vi har Det Økologiske Spisemærke i Bronze. Alle måltider består derfor af minimum 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Mad-frokost-01

Lokale råvarer

Vi prioriterer at anvende lokale råvarer og danskproducerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Det synes vi, giver god mening.

mad-frokost-18

Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. For eksempel presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra dagens beholdning.

logo-green-star-01

Green Star cerficiering

HUSET Middelfart er et certificeret IACC- møde- og konferencested. Med en Green Star certificering følger vi IACC's kodeks for bæredygtighed. Læs mere om de områder, som kvalitetssikrer os hos IACC.

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

Vælg type*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-LBC-1000x664
Skip to navigation