Konference- og mødeforplejning

Forplejningen til din konference fylder vi med smagfulde overraskelser

Altid velsmag - og noget for enhver smag

Vi sørger naturligvis for forplejning til alle deltagerne på jeres konference, dit møde eller dit kursus. Vores kokke sammensætter hver dag buffetter og menuer, hvor de er opmærksomme på hensyn til forskellige ønsker, livsstile og allergier.

 

Fælles for alle serveringer er også, at de skabes udfra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Allergiker, diabetiker eller vegetar

Vores køkken tilbyder naturligvis muligheden for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere.

 

Og de vil gerne tilberede lækre alternativer til dagens måltider, derfor er det vigtigt, at de får besked i god tid.

Udfyld derfor nedenstående skema senest dagen før, hvis der er  behov for special kost.

 

Det er let og tager kun 5 minutter:

1) Klik på linket herunder - PDF'en downloades.
2) Gem og åben den på din computer.
3) Udfyld PDF'en, klik på send-knappen nederst i PDF'en.

 

DOWNLOAD SKEMA TIL SPECIALKOST - KLIK HER

 

 

Økologi og velsmag - morgen, middag og aften

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at
30-60 % af alle serveringer er økologiske.

 

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

 

 

Det, synes vi, giver mening.

Kundeudtalelse
Karen Holmenlund Gottlieb Fysioterapeut Danske Fysioterapeuter (kursist)

Et fantastisk kursussted, venligt og imødekommende personale, god mad af sund kvalitet. Dejlige rolige værelser. Thumbs up på alle parametre.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hold kaffepause i vores café eller atriumgård

Vores café ligger i hjertet af HUSET Middelfart. Her summer det af liv, når dagens gæster tager en pause fra præsentationer, strategier eller samtaler - og i stedet mødes, mens de nyder en god kop kaffe, og netværker over udvalget af kager eller dagens sunde alternativ.

 

Når vejret er lunt, lokker adgangen til vores skønne atriumgård med guldregn ofte deltagerne udenfor. Her kan kaffepausen let blive lidt længere end planlagt. Til gengæld vender deltagerne tilbage med ny energi fra den friske luft.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

 

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Når du afholder konference, møder eller kurser i HUSET Middelfart, får I serveret dagens frokostbuffet og middag i vores restaurant.

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Vi går op i mad, mennesker og miljø

Det Økologiske Spisemærke
i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og har Det Økologiske Spisemærke i bronze.  Alle måltider består derfor af min. 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Lokale råvarer

Vi prioriterer at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer.  Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det der giver mening.

Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Er vi klar til at hjælpe, så giv os et kald

70 12 36 00

    Forespørgsel

    Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel