Konference- og mødeforplejning

Forplejningen til din konference er fyldt med smagfulde overraskelser

Altid velsmag - og noget for enhver smag

Vi sørger naturligvis for forplejning til alle deltagerne på din konference, dit møde eller dit kursus. Vores kokke sammensætter hver dag buffetter og menuer, hvor deres tages hensyn til forskellige ønsker, livsstile og allergier. Fælles for alle serveringer er dog, at de skabes udfra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Økologi og velsmag - morgen, middag og aften

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

 

Vi har bevidst valgt ikke at stile efter en certificering i hverken sølv eller guld. Vi vælger nemlig ikke økologi for enhver pris. Vi vægter nemlig smag og lokale råvarer mindst lige så højt - og ser ingen grund til at fragte en økologisk tomat hundrede kilometer, hvis vi kan få en, der er lækker, fuld af smag - og dyrket i vores lokalområde.

 

Det, synes vi, giver mening.

Allergiker, diabetiker eller vegetar - intet problem

Vores køkken tilbyder mulighed for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere.

 

For at kunne tilberede lækre alternativer til dagens måltider i HUSET Middelfart, er det dog vigtigt, at køkkenet får besked i god tid.

Udfyld derfor nedenstående skema senest 24 timer inden ankomsten, hvis en eller flere af jer har behov for specialkost.

 

Send skemaet til: [email protected]

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne.

 

Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale). Når du afholder konference, møder eller kurser i HUSET Middelfart, får I serveret dagens frokostbuffet og middag i vores restaurant.

 

HUSETs restaurant er ikke bare en fryd for ganen, men også for øjet.

Hold kaffepause i vores café eller atriumgård

Vores café ligger i hjertet af HUSET Middelfart. Her summer af liv, når dagens gæster tager en pause fra slides, strategier eller samtaler - og i stedet netværker, mens de nyder en god kop kaffe, udvalget af kager eller dagens sunde alternativ.

 

Når vejret viser sig fra sin pæne side, lokker dørene ud til vores skønne atriumgård med guldregn dog ofte deltagerne udenfor. Her kan kaffepausen godt blive lidt længere end planlagt. Til gengæld vender deltagerne tilbage med masser af ny energi.

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Kundeudtalelse
Karen Holmenlund Gottlieb Fysioterapeut Danske Fysioterapeuter (kursist)

Et fantastisk kursussted, venligt og imødekommende personale, god mad af sund kvalitet. Dejlige rolige værelser. Thumbs up på alle parametre.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel