Galleri

Konferencer med rum til inspiration, dialog og læring

Ta' et smugkig på vores konferencefaciliteter

Billeder siger meget, men ikke alt. Vi h√•ber derfor, at de giver dig lyst til at kigge forbi og opleve vores sk√łnne faciliteter i virkeligheden.

Foresp√łrgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende foresp√łrgsel om din n√¶ste konference eller dit n√¶ste m√łde eller kursus. Du f√•r svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis ogs√• velkommen til at ringe til os p√• 70 12 36 00.

Nyt om m√łder og konferencer

Planner Days 2020

Planner Days 2020

Planner Days 2020 ‚Äď for dig som er m√łdeplanl√¶gger eller -r√•dgiver Af Vibeke Diemer I HUSET Middelfart er vi ogs√• i √•r partner p√• konferencen, og vi vil gerne invitere dig til 2 sp√¶ndende dage, med helt ny inspiration og viden om hvordan m√łdebranchen udvikler sig, samtidig giver dagene i de fantastiske rammer oplagte muligheder, for at sparre med kolleger fra andre virksomheder og styrke dit professionelle netv√¶rk. Konferencen afholdes i S√łnderborg den 5. og 6. maj 2020, og √•rets tema er `N√•r m√łder g√•r til gr√¶nsen¬ī Hvor Planner Days 2020 vil udforske gr√¶nserne for, hvad man kan i en m√łdesammenh√¶ng. Og m√•ske flytte dine gr√¶nser for, hvad du selv form√•r? Vi gl√¶der os til 2 dage med fuldt tryk p√• det faglige indhold med involverende workshops, inspirerende indl√¶g og naturligvis et kig p√• de sp√¶ndende muligheder i S√łnderborg. Se programmet - klik her Er du blevet nysgerrig p√• √•rets messe ‚Äď kan du l√¶s, f√łlge med og tilmeld dig p√• hjemmesiden - klik p√• knappen herunder. JA TAK - jeg vil gerne deltage ved Planner days 2020
Læs mere
3 januar, 2020
Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Det er g√¶sten, der bestemmer rammerne for det enkelte m√łde hos HUSET Middelfart. Har du brug for kyndig vejledning eller √¶ndringer i programmet, st√•r vores erfarne medarbejderteam altid klar - og de ved at tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode m√łder og konferencer. Af Louise Lyngs√ł Kj√¶rulff Skr√¶ddersyede pakker et stenkast fra Lilleb√¶lt I hjertet af Danmark - et stenkast fra Den Gamle Lilleb√¶lts bro - ligger HUSET Middelfart i sk√łnne omgivelser langs b√łgeskoven og Hindsgavl Dyrehave i baghaven. Den natursk√łnne og centrale beliggenheden g√łr konferencecenteret til det oplagte sted at samles om m√łder, kurser, konferencer, events og selskaber - lige meget hvorfra i landet, du kommer. Ved skranken er det altid de faste receptionister, der tager imod g√¶sterne. Det betyder, at de kender en del af de g√¶ster, som kommer i huset, og vores g√¶ster ved hvem de skal henvende sig til med b√•de stort og sm√•t i l√łbet af deres ophold. En stor andel af personalet har en h√łj anciennitet, og der er sj√¶ldent udskiftning blandt medarbejderne, det skaber ogs√• en t√¶tter relation med vores g√¶ster. "Mange af vores g√¶ster er gengangere, og det tror vi p√• er fordi, vi indfrier vores g√¶sters forventninger. Vi g√łr meget ud af, at vores g√¶ster f√łler sig trygge - b√•de f√łr, under og efter deres ophold hos os", siger Trine Duus Andreasen, som er kundechef hos HUSET Middelfart. Skr√¶ddersyede pakker Som moderne konferencecenter med et stabilt medarbejderteam er der ikke langt fra tanke til handling. Derfor har HUSET Middelfart n√¶sten in-gen gr√¶nser for, hvilke √łnsker de kan opfylde. Hvert program tilpasses pr√¶cist efter dets form√•l og budget. "Fleksibiliteten g√łr det trygt som m√łdebooker at afholde et arrangement. Vi er altid opm√¶rksomme p√•, at der kan v√¶re noget, m√łdebookeren har overset, eller hvis der bliver behov for √¶ndringer i programmet undervejs, er vi klar til at tage os af det, s√• vi sammen sikrer g√¶sterne det bedst mulige m√łde" fort√¶ller Trine Duus Andreasen God smag og god samvittighed Fleksibiliteten skinner ogs√• igennem i k√łkkenet, der tilpasser sig de enkelte g√¶ster. Har du √łnsker til special forplejning af hensyn til f. eks. allergi , skal du blot kontakte HUSETs reception. Uanset om retterne er uden animalske produkter, gluten eller noget helt tredje, er der altid kr√¶set for smagen. P√• frokostbuffeten er der naturligvis ogs√• tydelige skilte, som viser, hvad maden indeholder. "St√łrstedelen af vores personale er ansat i k√łkkenet. Maden betyder meget for vores g√¶ster, og deres oplevelse af opholdet hos os. Derfor prioriterer vi det h√łjt", siger Trine Duus Andersen. √ėkologi ogs√• i h√łjs√¶de HUSET Middelfart har det √łkologiske spisem√¶rke i bronze, og str√¶ber ikke efter guld eller s√łlv. "Vi vil hellere have lokale r√•varer fra s√¶sonen, end vi vil have √łkologiske r√•varer, der er fragtet fra den anden ende af jordkloden. Vi v√¶gter ikke kun √łkologi, men ogs√• b√¶redygtighed - og det er derfor et bevidst valg, at mellem 30 og 60 procent af vores r√•varer er √łkologiske", siger Trine Duus Andreasen. Styr p√• IT og n√¶rv√¶r Som konferencecenter, der hver dag l√¶gger hus til en lang r√¶kke m√łder, er der is√¶r en ting, som er afg√łrende: Teknikken. Derfor har HUSET Middelfart et teknikerteam, der altid st√•r klar, hvis der opst√•r tekniske problemer i l√łbet af dagen. "Vi ved, hvor vigtigt det er, at IT'en spiller. Der skal v√¶re frem for alt v√¶re stabilt internet, powerpointen skal fungere, og lyden skal v√¶re i orden. Hver morgen er b√•de teknikeren og jeg rundt for at kontrollere at alt er, som det skal v√¶re", siger Trine Duus Andreasen.
Læs mere
20 november, 2019
Hvad er trenden indenfor konference- og m√łdeforplejning

Hvad er trenden indenfor konference- og m√łdeforplejning

Hoodfood, hapsere eller helsekost - f√• styr p√• k√łkkenet til konferencen¬† Mad er p√• det n√¶rmeste en religion, hvor der hele tiden opst√•r nye trends, og de fleste har deres egne do's and dont's. Vi har spurgt fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der er direkt√łr for Center for Fremtidsforskning, hvad der hitter inden for konference- og m√łdeforplejning lige nu.¬† Af Louise Lyngs√ł Kj√¶rulff Det r√łde √ė √ėkologib√łlgen har i mange √•r v√¶ret hip. Men den stigning, vi har set de seneste √•r, er begyndt at stagnere. Alligevel er der stadig mange, der foretr√¶kker mad med det r√łde √łkologim√¶rke, som indeholder f√¶rre spr√łjtemidler og har bedre dyre-velf√¶rd p√• samvittigheden. Haps, haps, haps Sm√•hapsere og delemad er altid et hit p√• konferencer. Her kan du nippe til forskellige sp√¶ndende smagsoplevelser, mens du f√•r en sludder med sidemanden om det sidste opl√¶g eller programmets n√¶ste aktivitet. Du m√• snyde, n√•r du er ude I tider hvor sundhed er blevet en religion, er det blevet popul√¶rt at have en dag om ugen, hvor guler√łdderne udskiftes med kage og vingummibamser. Jesper Bo Jensen h√•ber, at det i konferenceverdenen begynder at blive mere tilladt at snyde, n√•r vi er ude og hygge med kollegaerne, s√• vi kan l√¶gge maddogmerne fra os for en stund. Interesseret i mad - ogs√• n√•r du kommer hjem, fin inspiration her Fri mig fra gluten og laktose Hvad enten man har en allergi eller blot kan m√¶rke med sig selv, at nogle f√łdevaregrupper laver ravage i kroppen, er der behov for at kunne √łnske en menu, der tager h√łjde for allergener og fravalg af bestemte f√łdevarer. Spis med √łjnene Hjemme ved egne k√łdgryder, handler det m√•ske mest om at f√• m√¶ttende og sunde m√•ltider. Men p√• konferencer betyder √¶stetikken n√¶sten alt. Spiselig pynt p√• maden og flotte farver v√¶kker vores lyst til at spise og er altafg√łrende for hele madoplevelsen. Bevidste m√łde- og konferenceg√¶ster - ved hvad der hitter inden for konference- og m√łdeforplejning lige nu... Hood-food Tanker om at det lille lokale landsstad har lagt sj√¶l i r√•varerne, f√•r som regel maden til at smage lige lidt bedre. Derfor er der mange, der s√¶t-ter pris p√• mad fra hjemstavnen, som ikke er fragtet tusindvis af kilometer fra den anden ende af kloden. Det er en trend, der kaldes hood-food. Veganer, vegetar eller flexitar Flexitarerne holder k√łdfrie dage, vegetarerne springer k√łdet helt over, og veganerne vil slet ikke indtage mad, som har haft forbindelse til et levende v√¶sen. Der er mange variationer inden for k√łdfrie kostvaner, men tendensen er voksende. Det betyder, at der ogs√• p√• konferencen er behov for k√łdfrie alternativer, s√• der er mad for alle. Nysgerrig p√• hvad vi vil spise i 2050? - l√¶s artiklen her Junkfood gourmetstyle Som et modsvar til vegetarisme og veganisme, er der antiveganere, som sv√¶rger til k√łdholdige retter. Af dem udspringer sm√• hotdogs og saftige b√łfsandwich med et touch at gourmet, som ligger ligaer over McDonald's og Burger King. Det er ofte m√¶nd, der sv√¶rger til denne madtrend. N√•r t√łrsten skal slukkes Tidligere havde konferencesteder typisk kun en h√•ndfuld valgmuligheder inden for √łl og en eller to af hver af de forskellige typer af spiritus. I dag er der g√•et mode i √łl og spiritus, og der skal gerne v√¶re et hav af m√¶rker at v√¶lge mellem alt efter smag, anledning, og maden drinken skal drikkes til. Is√¶r gin er popul√¶rt lige nu, og her er det et must med forskellige tonicer at mixe med.
Læs mere
6 november, 2019