Skip to content

Sommerferie i Middelfart?

Billig overnatning i Middelfart

Mens vores konferencecenter holder sommerlukket i hele juli, har du nu mulighed for at booke et ophold hos os i Middelfart.

Vi tilbyder lyse værelser med eget bad/toilet i rolige omgivelser, som alle har direkte udgang til grønt område – lige op til Hindsgavl Dyrehave, hvor du kan opleve hjorte og krondyr.

Overnatning i Middelfart

Roe Deer buck

Hold ferie i Middelfart

Vidste du, at Middelfart er kåret til Europas mest bæredygtige by? Et hav af natur- og kulturoplevelser venter dig i Middelfart, der helt sikkert er et besøg værd.

Untitled design (39)

Gennemrejse

Er du på gennemrejse og mangler du en seng at sove i - midt i Danmark? HUSET Middelfart ligger i rolige omgivelser, kun få minutters kørselsafstand til E45 og tæt på centrum.

Untitled design (38)

Aktiv ferie

Har du for en seng at sove i og et dejligt varmt bad i forbindelse med cykelferien eller vandreturen? Middelfarts natur er fantastisk. Overnat lige ved siden af Hindsgavl skove og dyrehave. Tæt på Lillebælt.

Faciliteter-værelser-natbord-01

Overnat i Middelfart fra kun kr. 575

Når du overnatter i HUSET i Middelfart, får du altid et værelse beliggende i rolige omgivelser og med egen udgang til grønt område, så der er god mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser.

Alle værelser er lyse og velindrettede og enten enkelt- eller dobbeltværelser udstyret med bad/toilet, tv, skrivebord, lænestol, hårtørrer og sæbe. Vi tilbyder også gratis wi-fi, kaffe/te og parkering, som er lige ved døren.

Lækre spisesteder i Middelfart

Bemærk, at vi desværre ikke tilbyder morgenmad eller anden forplejning i hele juli, da vores køkken holder sommerlukket, men Middelfart er fyldt med dejlige caféer, restauranter og indkøbsmuligheder, så du kan få stillet sulten under dit ophold.

Køb morgenbrød to go eller nyd den hos hyggelige Baks bakery and Deli, der blandt andet har vundet prisen for Danmarks bedste romkugle i 2018.

Ellers kan vi anbefale følgende steder:

Lagkagehuset i Middelfart – Stinas – Stationen Coffee Shop

Untitled design (40)

Aktiviteter og oplevelser i Middelfart

Bridgewalking den gamle lillebæltsbro

Bridgewalking

Oplev Middelfart fra oven. En fantastisk og mindeværdig tur hen over Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du via guide får spændende information omkring i Middelfarts historie, mens du kan nyde den storslåede udsigt ud over bæltet.

Natur-dyr-hval-01

Hvalsafari på Lillebælt

Tag en sejltur på Lillebælt, hvor du kan være heldig at se marsvinene, verdens mindste hvalart, i deres naturlige habitat. En mindeværdig tur for alle aldre.

Clay keramik museum

Clay Keramikmuseum

Er du til et kulturelt input, så er Clay keramikmuseum helt sikkert et besøg værd. Gå på opdagelse i keramikkens verden og nyd huset, der i sig selv, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Brug HUSETs faciliteter

HUSET ligger i forlængelse af Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum. Byggecentrum er et kæmpe inspirationsunivers med over 130 top brands indenfor bolig og byggeri, såsom Troldtekt, Vola, Velux og mange flere. Gå på opdagelse i udstillingen, der har åbent alle ugens syv dage kl. 10-17. Du kan også opleve Danmarks største fritidshusudstilling med 15 fuldt udstyrede sommerhuse fra 6 af de førende producenter

Faciliteter-udstilling-drone-01

Rart at vide om dit ophold

ikon-mode-koordinator

Ind- og udtjekning

Du kan tjekke ind fra kl. 14.00. Udtjekning skal ske inden kl. 10.00.

ikon-wifi

Gratis wifi

Der er gratis wifi tilgængeligt i hele HUSET Middelfart.

ikon-toiletartikler

Toiletartikler

På værelset finder du gratis sæbe, shampoo og hårtørrer.

ikon-kaffekop

Gratis kaffe og te

Nyd kaffe og te - både på værelset eller i vores reception.

ikon-hovedporten

Port og hoveddør

Porten er åben fra kl. 07.00-22.00 og hoveddøren er åben fra kl. 07.00-20.00. Derefter skal du bruge dit værelseskort for at komme ind.

ikon-parkering-2

Gratis parkering

Vi er placeret tæt ved motorvejen og tilbyder naturligvis gratis parkering lige ved døren.

Billede 12.05.2022 11.27.52

Book overnatning i Middelfart fra kun kr. 575

Vi har eksisteret siden 1968 og har 70 værelser til rådighed i rolige omgivelser i noget af Danmarks flotteste natur. Du kan nå både Lillebælt, Hindsgavl skove og Dyrehave på gåben og samtidig er du kun få minutter kørsel fra motorvejen og 1,5 km fra Middelfart centrum.

Skip to navigation