Skip to content

Sommerferie i Middelfart?

Billig overnatning i Middelfart

Mens vores konferencecenter og restaurant holder sommerlukket i hele juli, har du nu mulighed for at booke et ophold hos os i Middelfart.

Vi tilbyder lyse værelser med eget bad/toilet i rolige omgivelser, som alle har direkte udgang til grønt område – lige op til Hindsgavl Dyrehave, hvor du kan opleve hjorte og krondyr. Og det er naturligvis inklusive continental morgenmad.

dobbelt og 34 seng 2

Særpris på overnatning i juli - kun 449,- for 1 person og 549,- for 2 personer

Når du overnatter i HUSET i Middelfart, får du altid et værelse beliggende i rolige omgivelser og med egen udgang til grønt område, så der er god mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser.

Alle værelser er lyse og velindrettede og enten enkelt- eller dobbeltværelser udstyret med bad/toilet, tv, skrivebord, lænestol, hårtørrer og sæbe. Morgenmaden er continemtal og indeholder brød, smør, ost, marmelade, kaffe og te. Vi tilbyder også gratis wi-fi, kaffe/te og parkering, som er lige ved døren.

Vores nærområde

Hjort 1

Hindsgavl Dyrehave som nabo

Vi ligger lige op til dyrehaven, hvor du kan spadsere mellem de smukke, majestætiske rådyr. Ofte kommer de helt tæt på - en oplevelse for både store og små.

stranden ved hindsgavl

Hop i Lillebælt

Lillebælt ligger 5 minutters gang fra hotellet, så det er muligt at tage en dukkert eller bare slentre en tur ved vandet, når lysten melder sig.

skov30

Et stenkast fra Øksenradeskoven

Du kan ikke undgå at stifte bekendtskab med vores smukke skov. Spadser eller løb en tur langs de mange ruter - Eller lån en gratis cykel og tag en tur fra cykelryg.

Besøg Byggecentrum - lige ved siden af HUSET

HUSET ligger i forlængelse af Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum. Byggecentrum er et kæmpe inspirationsunivers med over 130 top brands indenfor bolig og byggeri, såsom Troldtekt, Vola, Velux og mange flere. Gå på opdagelse i udstillingen, der har åbent alle ugens syv dage kl. 10-17. Du kan også opleve Danmarks største fritidshusudstilling med 15 fuldt udstyrede sommerhuse fra 6 af de førende producenter

default

Rart at vide om dit ophold

ikon-mode-koordinator

Ind- og udtjekning

Du kan tjekke ind fra kl. 14.00. Udtjekning skal ske inden kl. 10.00.

ikon-wifi

Gratis wifi

Der er gratis wifi tilgængeligt i hele HUSET Middelfart.

ikon-toiletartikler

Toiletartikler

På værelset finder du gratis sæbe, shampoo og hårtørrer.

ikon-forplejning

Continental morgenmad inkluderet

Morgenmad i caféen hver morgen fra kl. 7.30-9.30. Indeholder brød, smør, ost, marmelade, kaffe og te.

ikon-kaffekop

Gratis kaffe og te

Nyd kaffe og te - både på værelset eller i vores reception.

ikon-parkering-2

Gratis parkering

Vi er placeret tæt ved motorvejen og tilbyder naturligvis gratis parkering lige ved døren.

Aktiviteter og oplevelser i Middelfart

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking

Oplev Middelfart fra oven. En fantastisk og mindeværdig tur hen over Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du via guide får spændende information omkring i Middelfarts historie, mens du kan nyde den storslåede udsigt ud over bæltet.

Natur-dyr-hval-01

Hvalsafari på Lillebælt

Tag en sejltur på Lillebælt, hvor du kan være heldig at se marsvinene, verdens mindste hvalart, i deres naturlige habitat. En mindeværdig tur for alle aldre.

Clay museum i Middelfart

Clay Keramikmuseum

Er du til et kulturelt input, så er Clay keramikmuseum helt sikkert et besøg værd. Gå på opdagelse i keramikkens verden og nyd huset, der i sig selv, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige.

strib fyr

Strib Odde Fyr

Oplev det 21 meter høje fyr fra 1900, der stadig er i brug og ejes af staten. Fyrets lyskilde har siden 1926 været en glødelampe. Kombiner din tur til fyret med en byvandring i smukke Strib, der med sin lille størrelse byder på mangeartede oplevelser på en relativt kort strækning.

Guldregn close up 0

Særpris - kun 449,- for 1 person og 549,- for 2 personer

Vi har eksisteret siden 1968 og har 70 værelser til rådighed i rolige omgivelser i noget af Danmarks flotteste natur. Du kan nå både Lillebælt, Hindsgavl skove og Dyrehave på gåben og samtidig er du kun få minutter kørsel fra motorvejen og 1,5 km fra Middelfart centrum.

Skip to navigation