Skip to content

Store selskabslokaler til enhver festlig lejlighed

Har du behov for et selskabslokale i naturskønne omgivelser til din næste fest? Så er HUSET Middelfart en oplagt mulighed. HUSET Middelfart fungerer til daglig som et kursus- og konferencecenter og samtidig har vi i mange år afholdt private selskaber og fester i vores flotte selskabslokaler. Vi har lokaler til enhver fest.

Konfirmationslokaler

Store, flotte konfirmationslokaler, hvor I ikke behøver at bekymre jer om noget. Vi sørger for både mad, drikkevarer, lokaler og oppyntning.

Bryllupslokaler

I HUSET Middelfart har vi flere selskabslokaler, som er oplagte til at afholde bryllup i. Vi har en god restaurant i HUSET, så menu, og service behøver I ikke tænke over, på jeres store dag.

Roe Deer buck

Selskabslokaler i naturskønt område

HUSET Middelfart er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri, der blev bygget i 1968. Hvis du har brug for selskabslokaler til dit næste store arrangement – så er HUSET det rette sted. Området omkring HUSET Middelfart er helt unikt, hvor bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave ligger lige i baghaven – fra vores selskabslokaler har man mulighed for både at spotte hjorte og krondyr, når man retter blikket mod Hindsgavl Dyrehave. Foruden de smukke omgivelser, har vi i HUSET både en terrasse og atriumgård, hvor der er mulighed for at få lidt luft under selskabet eller hvorfor ikke indtage velkomstdrinken i det fri?

Selskabslokaler med overnatning

Når man holder konfirmation eller bryllup, så kan det være rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. I HUSET Middelfart har du mulighed for at overnatte. Vi har 70 værelser, hvoraf 14 af dem er dobbeltværelser. Alle værelserne er udstyret med gode senge, tv samt eget bad og toilet. Alle vores værelser har ligeledes direkte udgang til vores grønne udearealer, hvor man også kan spotte Hindsgavl Dyrehave. Vi tilbyder naturligvis også morgenmad fra den varierede morgenmadsbuffet, så du kan afslutte selskabet på bedste vis.

Konferencecenter med overnatningsmulighed
cafe

Vælger du at overnatte i HUSET, kan du besøge HUSETs café dagen efter. I vores café er der altid gratis te og kaffe til alle gæsterne. I caféen kan du nyde din kop te eller kaffe i vores bløde sofaer. HUSETs pejsestue ligger i forlængelse af restauranten, og her kan man nyde sit måltid i mere intime omgivelser – pejsestuen er også hyppigt brugt som selskabslokale og med ild i den hyggelige pejs, er der garanti for god stemning.

Mad på første klasse

HUSET Middelfarts restaurant laver mad på højt gastronomisk niveau. En stor del af vores råvarer er økologiske, og derfor har vi fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål om at minimere madspild, og derfor forsøger vi at minimere produktionen, så vi kun producerer hvad der er behov for. Når du booker et konfirmationslokale eller et bryllupslokale i HUSET Middelfart, får du en lækker menu serveret til dit arrangement. Vi har blandt andet en sammensat konfirmationsmenu, men også mange andre spændende menuer.

Restaurant servering 1
Laura

Servicemindet personale

Vores personale i HUSETs restaurant er supervenlige og servicemindede. De står altid klar til at hjælpe dig, når du lejer et selskabslokale hos os. Vores tjenere er vant til at servere for gæster dagligt, og er helt professionelle – så de sikrer dig, at dit arrangement forløber præcis, som det skal.

Untitled design (39)

Beliggenhed centralt i Danmark

HUSET Middelfarts bryllupslokaler og konfirmationslokaler ligger dejligt tæt på motorvejsafkørslen og er nemt for familie fra nær og fjern at komme til. Vi har en stor, gratis parkeringsplads med 250 pladser, hvor der også er mulighed for at man kan oplade sin el-bil.

restaurant aftenstemning
Der er mange fine kursuscentre i DK, men jeg har ikke oplevet lignende kvalitet. Alt klapper simpelthen. I er dybt professionelle, og alligevel har man som gæst en god personlig kontakt med alle. Stor ros til alle personalegrupper. Jeres gæster føler sig velkommen, og det er jeres fortjeneste. Bemærkning fra kundetilfredshedsundersøgelse

Skal du holde fest?

Udfyld felterne og send os en helt uforpligtende forespørgsel.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-KSR-1000x664
Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
2023-12-05
Alt var timet og de fulgte os hele dagen at vi ikke manglede noget. Så som forventet 👍👍👍👍
Mads Olesen
Mads Olesen
2023-11-25
Kursus. Fine faciliteter - og rigtig fin mad.
Paw Lyng
Paw Lyng
2023-11-18
Rigtig godt julemarked med både uden- og indendørs boder af forskellig art. Udstilling af fritidshuse, alt i vandhaner, trapper, tage med videre i forbindelse med byggeri. Restaurant og hotel. Ligger centralt til den gamle landevej og tæt ved skov, strand og dyrehaven.
Gert Pedersen
Gert Pedersen
2023-11-04
Et hyggeligt sted, hvor servicen er i top. Et flink og tiltalende personale. Priser der ligger i den lave ende, så det er også med til at der er mange gæster/besøgende.
Nilo Zarrehparvar
Nilo Zarrehparvar
2023-10-07
Fantastisk venlig service. Søde medarbejder der kommer så snart man har brug for hjælp med sin konference. God mad og god vin. Tak!

 

Skip to navigation