Selskaber

Hold konfirmation, bryllup og andre arrangementer i HUSETs selskabslokaler

Gør dagen mindeværdig

Bryllup eller barnedåb, rund fødselsdag eller reception. Uanset anledningen til festen, så skal dagen være et godt minde for både dig og dine gæster.

Holder du din fest hos HUSET Middelfart, sørger vi for selskabslokalerne og alt det praktiske, så du og dine gæster kan nyde dagen og selskabet. Fra velkomstdrinken til natmaden og overnatningen. 

HUSET opfyldte vores ønsker

Dorte Enevoldsen holdt konfirmation for sin søn i HUSET. Han ønskede sig belgiske vafler til dessert - og det var ét af de ønsker, som vi opfyldte på festdagen. Det var en fornøjelse at huse de glade gæster, og fornøjelsen blev endnu større, da vi hørte, hvordan Dorte og familien oplevede dagen - Læs mere om, hvordan festen forløb her.

Få inspiration til festmaden

God mad giver glade gæster. Forretten skal være spændende, kødet skal være mørt og saftigt, saucen skal smage og vinen være afstemt. Vores kok har lavet en række lækre menu- og buffetforslag, som vil være en fest for øjet og få smagsløgene til at juble.

Vi sørger for alt under jeres ophold

Stræk benene

Der er mange gratis glæder og spændende aktiviteter, du og dine gæster kan bruge tid på, mens I fester her. Tag fx et slag billard i vores kælder.

Overnatning til gæsterne

 Der er ingen, der behøver at køre hjem efter en fest i HUSET Middelfart. Vi har 70 værelser og en morgenmadsbuffet, der er en værdig afslutning på et brag af en fest.

Inspiration til dagen derpå

Dine gæster kan få masser af gratis inspiration til boligdrømmene i HUSETs 28.000 m2 store udendørs og indendørs byggeudstillingHer får alle nye boligidéer med sig hjem.

Spørg køkkenchefen!

Vores køkken- og restaurantchef Kim Sabroe Reckweg vejleder gerne om menuer og muligheder. Du træffer ham på telefon 63 41 27 35 eller mail: [email protected]

Vi har et stort udvalg af menuer. Tryk på knappen og se dem alle.

Se alle menuer

Livet er en fest! Hold dit næste selskabsarrangement i HUSET - Så er du i trygge hænder!

Book nu

Tusind tak for den lækre brunch i jeres fine rammer. Ikke mindst en stor tak til Bobo, som servicerede os fantastisk. Mine gæster vidste slet ikke, at HUSET Middelfart fandtes og at det er så godt et sted. Alle var meget tilfredse – håber de vender tilbage . Endnu en gang tak for jeres bidrag til at festliggøre min 60 års fødselsdag. 

Barbara M. Schobert

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. For de fleste er vi højst et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

 

Stor gratis parkeringsplads

Vi har en stor parkeringsplads, hvor du kan parkere gratis. Din bil er samtidig bag lås og slå om natten

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016