Skip to content
20. November 2019
Konferencecenter

Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Det er gæsten, der bestemmer rammerne for det enkelte møde hos HUSET Middelfart. Har du brug for kyndig vejledning eller ændringer i programmet, står vores erfarne medarbejderteam altid klar - og de ved at tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode møder og konferencer.

Skræddersyede pakker et stenkast fra Lillebælt

I hjertet af Danmark – et stenkast fra Den Gamle Lillebælts bro – ligger HUSET Middelfart i skønne omgivelser langs bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave i baghaven. Den naturskønne og centrale beliggenheden gør konferencecenteret til det oplagte sted at samles om møder, kurser, konferencer, events og selskaber – lige meget hvorfra i landet, du kommer.

Ved skranken er det altid de faste receptionister, der tager imod gæsterne. Det betyder, at de kender en del af de gæster, som kommer i huset, og vores gæster ved hvem de skal henvende sig til med både stort og småt i løbet af deres ophold. En stor andel af personalet har en høj anciennitet, og der er sjældent udskiftning blandt medarbejderne, det skaber også en tætter relation med vores gæster.
“Mange af vores gæster er gengangere, og det tror vi på er fordi, vi indfrier vores gæsters forventninger. Vi gør meget ud af, at vores gæster føler sig trygge – både før, under og efter deres ophold hos os”, siger Trine Duus Andreasen, som er kundechef hos HUSET Middelfart.

Skræddersyede pakker

Som moderne konferencecenter med et stabilt medarbejderteam er der ikke langt fra tanke til handling. Derfor har HUSET Middelfart næsten in-gen grænser for, hvilke ønsker de kan opfylde. Hvert program tilpasses præcist efter dets formål og budget.
Fleksibiliteten gør det trygt som mødebooker at afholde et arrangement.
Vi er altid opmærksomme på, at der kan være noget, mødebookeren har overset, eller hvis der bliver behov for ændringer i programmet undervejs, er vi klar til at tage os af det, så vi sammen sikrer gæsterne det bedst mulige møde”
 fortæller Trine Duus Andreasen

God smag og god samvittighed

Fleksibiliteten skinner også igennem i køkkenet, der tilpasser sig de enkelte gæster. Har du ønsker til special forplejning af hensyn til f. eks. allergi , skal du blot kontakte HUSETs reception. Uanset om retterne er uden animalske produkter, gluten eller noget helt tredje, er der altid kræset for smagen. På frokostbuffeten er der naturligvis også tydelige skilte, som viser, hvad maden indeholder.

“Størstedelen af vores personale er ansat i køkkenet. Maden betyder meget for vores gæster, og deres oplevelse af opholdet hos os. Derfor prioriterer vi det højt“, siger Trine Duus Andersen.

Økologi også i højsæde

HUSET Middelfart har det økologiske spisemærke i bronze, og stræber ikke efter guld eller sølv.
Vi vil hellere have lokale råvarer fra sæsonen, end vi vil have økologiske råvarer, der er fragtet fra den anden ende af jordkloden. Vi vægter ikke kun økologi, men også bæredygtighed – og det er derfor et bevidst valg, at mellem 30 og 60 procent af vores råvarer er økologiske“, siger Trine Duus Andreasen.

Styr på IT og nærvær

Som konferencecenter, der hver dag lægger hus til en lang række møder, er der især en ting, som er afgørende: Teknikken. Derfor har HUSET Middelfart et teknikerteam, der altid står klar, hvis der opstår tekniske problemer i løbet af dagen.
“Vi ved, hvor vigtigt det er, at IT’en spiller. Der skal være frem for alt være stabilt internet, powerpointen skal fungere, og lyden skal være i orden. Hver morgen er både teknikeren og jeg rundt for at kontrollere at alt er, som det skal være”, siger Trine Duus Andreasen.

Skip to navigation