11. Oktober 2018
Maden
Månedens opskrift: Efterårssuppe med butternutsquash
Efterår er lige med tid til lækre, varme supper. En af dem, der tager kegler i HUSETs restaurant er denne skønne, orange suppe med butternutsquash. Den er cremet, fyldig og fuld af smag - perfekt til en råkold efterårsdag.
Butternutsquashsuppe
4 personer
Du skal bruge:
1 butternutsquash (skrællet)
1 rød peber
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 stilke rosmarin
3 stilke timian
1 l grøntsagsfond
Citron
1 spsk. smør
Salt/peber
Evt. lidt tørret chili, frisk persille og cremefraiche som topping
Sådan gør du:
Grøntsagerne klargøres og skæres i grove tern. Sauteres i olie ca. 10 minutter, hvorefter urterne og grøntsagsfonden tilsættes.
Lad det simre i ca. 20 min – eller til alt er kogt mørt.
Blend nu suppen cremet med smør og smag til med lidt citron samt salt og peber.
Velbekomme!