Skip to content
11. Oktober 2018
Maden

Månedens opskrift: Efterårssuppe med butternutsquash

Efterår er lige med tid til lækre, varme supper. En af dem, der tager kegler i HUSETs restaurant er denne skønne, orange suppe med butternutsquash. Den er cremet, fyldig og fuld af smag - perfekt til en råkold efterårsdag.

Butternutsquashsuppe
4 personer

Du skal bruge:

1 butternutsquash (skrællet)

1 rød peber

1 stort løg

2 fed hvidløg

2 gulerødder

1 stilke rosmarin

3 stilke timian

1 l grøntsagsfond

Citron

1 spsk. smør

Salt/peber

Evt. lidt tørret chili, frisk persille og cremefraiche som topping

Sådan gør du:

Grøntsagerne klargøres og skæres i grove tern. Sauteres i olie ca. 10 minutter, hvorefter urterne og grøntsagsfonden tilsættes.

Lad det simre i ca. 20 min – eller til alt er kogt mørt.

Blend nu suppen cremet med smør og smag til med lidt citron samt salt og peber.

Velbekomme!

Skip to navigation