Faciliteter

Brug det hele, mens du er her

Faciliteter til faglighed og fornøjelse

HUSET Middelfart med de mange hyggelige kroge til kaffepauserne. Heriblandt HUSET Middelfart med ”herreværelset” i kælderen. Eller HUSET Middelfart med de gode møderum og den lyse restaurant. Uanset hvad du er til, så tag hele huset i brug, mens du er i konferencecentret. 

 

RART AT VIDE

Lokaler

Vi har 21 forskellige og fleksible lokaler - uanset om I er 3 eller 300.

 

SE MERE

 

 

HUSETs Restaurant

Nyd dagens måltider med udsigt til Hindgavl Dyrehave

 

SE MERE

 

 

HUSETs Café

Tid til en god kop kaffe, lækker kage og en hyggelig snak

 

SE MERE

 

 

Hotel

Vi har 70 hyggelige værelser med eget wc/bad og tv.

 

SE MERE

 

 

Loungeområde

Her er plads til mindre messer eller korte pauser.

 

 

Atriumgård

Lav gruppearbejde eller tag en pause under de blomstrende guldregn (i foråret).

 

 

Coworking Zone

Benyt vores café som temporær arbejdsstation eller uformelle møder - uden beregning.

Gratis wifi

Du kan frit benytte netværket HUSET Middelfart, når du besøger os.

Terrasse med udsigt

Tag frokosten med udenfor - eller en drink med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

 

 

Stor, gratis p-plads

Parkér trygt din bil hos os. P-pladsen aflåses om natten.

 

 

Ladestation til elbiler

Du kan lade din elbil ved parkeringspladserne til venstre for hovedindgangen.

HUSETs Kælder

Dyst i et spil billard eller bordfodbold.

 

 

HUSETs Bar

Baren er åben efter behov - henvend dig til en tjener eller bestil "åben bar" til dit arrangement.

 

 

Petanquebane

Hyg jer med et spil petanque. Lån kugler i receptionen.

 

 

Outdoor fitness

Brug stationene til fælles morgengymnastik eller eftermiddags-workout?

 

 

Kundeudtalelse
Poul Moesgaard Den danske Landinspektørforening

Jeg vælger altid HUSET, hvis jeg kan.
Det virker, ligger godt og personalet er fantastisk.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

    Forespørgsel

    Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

    Nyt om møder og konferencer

    Hybridmøder og videokonferencer

    Hybridmøder og videokonferencer

    I HUSET Middelfart kan du og afholde møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online deltagelse – på samme møde. Vi har installeret udstyr, der kan benyttes på tværs af vores mødelokaler.Det betyder f.eks., at du kan streame dit oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper.Mødelokaler har installeret: PC, højtalere og mikrofon samt kamera, der kan panorere rundt i mødelokalet, så online mødedeltager kan følge indlæg eller undervisning, og let inkluderes i dialogen med mødedeltagerne i lokalet – uanset om de sidder i et andet lokale, eller er med online et andet sted i landet. Vores netværk og udstyr understøtter naturligvis de forskellige online mødeplatforme, som Teams, Zoom og tilsvarende løsninger.Udstyret tilbyder vi gratis i det omfang det er til rådighed – husk derfor at booke det på forhånd. Kontakt os - ring på tlf. 70 12 36 00 Vi kan også facilitere dit hybridmøde Har du behov for hjælp til at facilitere dit hybridmøde eller din videokonference, har vi også flere services klar. Er det et spørgsmål om, at du råder over begrænsede ressourcer til gennemførelsen, kan du leje en af vores teknikere til en fast timepris. De vil f.eks. sikre, at kameraet streamer fra de optimale vinkler i lokalet, imens mødelederen koncentrerer sig 100 procent om et godt indlæg. Har du brug for en platform til afholdelse af et webinar, kan vi også hjælpe. Vores teknikere hjælper gerne med afklaring af behov, og sammensætning af den bedste løsning til dit behov. Forhindre Covid19-restrektionerne gennemførelsen af jeres planlagte konference for det fulde antal deltager, giver vi gerne et tilbud på, at live-streame arrangementet. Dermed kan du i stedet for at aflyse, både formidle inspirerende ny viden og overholde alle retningslinjer trygt og fleksibelt for alle deltagere. Kontakt os – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til jeres arrangement.
    Læs mere
    18 marts, 2021
    Hjælp os med at hjælpe hvalerne i Lillebælt

    Hjælp os med at hjælpe hvalerne i Lillebælt

    I HUSET Middelfart har vi været partner i Naturpark Lillebælt et år. Det er både i kraft af, at vi driver vores virksomhed få hundrede meter fra Fanøsund og Lillebælt, og ikke mindst vores arbejde med FN’s Verdensmål, naturligt for os at tage ansvar, og have respekt for naturen og lokalsamfundet. Som partner arbejder vi sammen med Naturpark Lillebælt om at finde en balance mellem at benytte og beskytte naturen, både i vores daglige arbejde og i kommunikationen med vores kunder og gæster. I kursus- og konferencecenteret benytter vi de oplagte muligheder der er, for at vores gæster kan kombinere deres ophold i HUSET med alt fra en gå- eller løbetur i området, teambuilding og kulturoplevelser som er tilgængeligt fordi vi er placeret midt i områdets skønne natur. Marsvinefond - en del af Projektet ”Bælt i Balance” Marsvinet den lille hval som hyppigt bryder havoverfladen i Lillebælt, får ofte også smilene til at bryde frem hos alle der oplever dem – måske fordi de legesyge og levende skaber en stemning af naturlig glæde.   Marsvinenes tilstedeværelse betyder at Lillebælt er det mest hvalfyldte farvand i verden. Det vil vi i HUSET Middelfart gerne bidrage til kan forblive sådan, derfor er støtten til en Marsvinefond et af de projekter, vi med donationer er gået aktivt ind i. Fonden blev etableret i december 2020 og indgår i projektet ”Bælt i Balance”. Donation med og til marsvin I HUSET har vi derfor nu vores helt eget kuld af små plys-marsvin, som er anledningen til, at vi kan bidrage med donationer, der skal forbedre marsvinenes levevilkår i Lillebælt - herunder bla. etablering af stenrev og plantning af ålegræs, som vil tiltrække flere fisk og dermed øge marsvinenes fødegrundlag. I samarbejde med vores gæster håber vi at nå vores ambition om at bidrage til Marsvinefonden igennem salget af de søde plys-hvaler. Hver af de små marsvin er mærket med en lille tag, der beskriver både marsvinene i Lillebælt og Naturpark Lillebælts arbejder for marsvines leveforhold. Et Plys-marsvin sælges for 160 kr. inkl. moms og de kan købes i HUSETs reception alle dage mellem kl. 10 – 17.   Plys-marsvinene er fremstillet af 100% genbrugsplast fra plastflasker igennem det etablerede samarbejde med Wild Republic, som også ligger i Middelfart kommune.
    Læs mere
    17 marts, 2021
    Grønne grise på gaflen i HUSET Middelfart

    Grønne grise på gaflen i HUSET Middelfart

    Der var engang en fynsk landmand, en fynsk slagter og et fynsk konferencecenter. Det lyder som starten på et eventyr – og det er det næsten også. Men det er også starten på et godt og lokalt samarbejde, med fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed og høj kødkvalitet. Mere end bare pølsesnak HUSET Middelfart startede med at købe 10 grise, men er nu oppe på 40. De bor dog ikke på adressen Hindsgavl Allé 2, hvor konferencecenteret ligger, men starter derimod deres dage ved en lokal landmand og ender som smagfulde serveringer i HUSETs Restaurant. Grisene er hverken tilfældigt valgt eller helt almindelige – de er nemlig grønnere og mere bæredygtige end konventionelle slagtegrise, hvilket er helt i tråd med HUSET Middelfarts mål om at minimere virksomhedens aftryk på miljøet. ”Vi har dagligt flere hundrede gæster i huset, vi kan derfor ikke helt undgå at en vis miljøbelastning, men vi kan minimere den så meget som muligt", fortæller HUSET Middelfarts F&B Chef Kim Regweg, der nu vil forkæle gæsterne med forkælede grise. LÆS OGSÅ: Økologisk Bronzemærke til HUSET Middelfart ”Vi har i flere år været certificeret med Den Grønne Nøgle og Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at vi bl.a. serverer mindre anretninger ad gangen, minimerer kødforbruget ved at tilbyde vegetariske retter, og at mellem 30-60 % af det, vi serverer, er økologisk”, siger Kim Regweg. Grise med krølle på halen HUSET Middelfarts grise kommer fra familiegården Pilegården, som ligger i Broby øst for Middelfart. Her har landmanden Ulrich Rasmussen specialiseret sig i at avle grise med krølle på halen.Mange kender udtrykket, men de færreste kender betydningen af grisenes krølle på halen og den indsats det kræver. ”Når grise bliver stressede, bider de hinanden i halen,” siger Ulrich Rasmussen og fortsætter: ”en krølle på halen er derfor et parameter for, at grisen har det godt.” På Pilegården er det dog ikke nok, at grisene har krølle på halen. De skal samtidig leve op til en række krav om dyrevelfærd, som har sikret Pilegårdsgrisen to ud af tre hjerter i Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærke. Kravene er bl.a., at grisene skal være medicinfrie, de skal have god plads, være løsgående og have halm på gulvet – og så må de maks. transporteres 8 timer, før de bliver slagtet, da køreturen også stresser grisene. LÆS OGSÅ: Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning ”Pilegårdsgrisene transporteres endda kun 15 minutter fra gården til Nørre Søby Slagteren, hvilket både har en væsentlig betydning for kødets kvalitet og miljøbelastningen. Grisene når nemlig ikke at blive særlig stresset eller udmattet på den korte køretur – og det sikrer bland andet mere saftigt og mørt grisekød,” fortæller Ulrich Rasmussen. En pølse med føl’se En del af grisekødet bliver til HUSET Middelfarts helt egen signaturpølse – nemlig en brunchpølse med ramsløg. Pølsen er udviklet i samarbejde med Nørre Søby Slagteren på Midtfyn, som er specialister i gourmetpølser. ”I bøgeskoven 25 meter fra vores indgangen vælter det hvert forår op med ramsløg, som vi bl.a. bruger i vores pesto, marinader og bagværk. Vi synes derfor, det gav god mening også at lade ramsløg indgå i vores signaturpølse” fortæller souschef i køkkenet i HUSET Middelfart, Michael Hansen. LÆS OGSÅ: Guide til bæredygtige møder Ramsløg har en mild smag af hvidløg, hvilket sammen med en særlig krydderblanding giver pølserne en fantastisk og meget karakterfuld smag. ”Pølserne vil primært være at finde på morgenbuffeten, men også som en del HUSETs gourmethotdog, der med jævne mellemrum serveres til fx frokost og natmad", siger Michael Hansen. Udover signaturpølser, vil de forskellige udskæringer af grisene bl.a. ende som gammeldags rullepølse, peberbacon, krogmodnet nakkefilet og en masse andre smagfulde serveringer. LÆS OGSÅ: 5 gode råd til bedre konferencer i fremtiden Restauranten i HUSET Middelfart arbejder med grisene ud fra nose2tail-princippet, hvilket betyder, at hele grisen bruges - fra snude til hale - så man undgår madspild, og samtidig sikrer gæsterne mere smagsintense og bæredygtige serveringer.
    Læs mere
    15 november, 2020