Skip to content
23. Februar 2020
Konferencecenter

Partner i Naturpark Lillebælt

Når du ser ud over Lillebælt, kan du let fornemme en særlig energi. Det strømmende Lillebælt er kernen i naturparken, omkranset af smukke kyster og bølgende landskaber. Naturpark Lillebælt er en marine naturpark, som ligger lige her i hjertet af Danmark. Det er landets største naturpark og området byder på en perlerække af unikke naturoplevelser.

Som partner i Naturpark Lillebælt er vi i HUSET Middelfart en del af et fællesskab med professionelle aktører.

Vores virksomhed ligger få hundrede meter fra Fanøsund og Lillebælt, og det er for os naturligt at tage ansvar, og have respekt for naturen og lokalsamfundet.

Som partner arbejder vi sammen med Naturpark Lillebælt om at finde en balance mellem at benytte og beskytte naturen, både i vores daglige arbejde og i kommunikationen med vores kunder og gæster.

Naturpark Lillebælt – et fælles fyrtårn

Vi er stolte over at drive forretning i Danmarks største Naturpark, fordi vi er med til at tilbyde et hav af gode oplevelser ved, over og under Lillebælt – hele året. Oplevelser, som giver os lyst til at passe på Lillebælt.

Som kursus- og konferencecenter placeret midt i områdets skønne natur, benytter vi de oplagte muligheder der er, for at vores gæster kan kombinere deres ophold i HUSET med alt fra en gå- eller løbetur i området, til teambuilding og kulturoplevelser som der i rigt mål er mulighed for.

Området har noget for alle – uanset om du er til spænding og aktivitet, eller du søger naturens dybe stille ro. Ved Lillebælt kan du nyde hav og kyst på mange måder: dykke, fiske, sejle, padle, vandre, cykle.

Naturpark Lillebælt rummer et stort internationalt beskyttet naturområde, som både er unikt på land og til vands. Marsvinet den lille hval – bryder havoverfladen i Lillebælt gang på gang, og fra april til september er det et af de bedste steder i verden at se den. Marsvinenes tilstedeværelse gør samtidig Lillebælt til det mest hvalfyldte farvand i verden.

Her er også hjemsted for meget sjældne orkidéer. Der er fossiler fra en fjern fortid. Kystbyerne Fredericia, Kolding og Middelfart emmer af historiens vingesus. Lige fra krig og kongelighed til fiskeri og blodige marsvinejagter i bæltets bølger.

For at vores børn skal have mulighed for de samme oplevelser, som vi har glæde af, skal der ydes en indsats. Naturpark Lillebælt arbejder for at beskytte områdets natur- og kulturarv.

Skip to navigation