Skip to content
6. Juni 2017
Konferencecenter

Mindre messer bliver mere og mere populære

Ved HUSET Middelfarts konferenceafdeling henvender et stigende antal kunder sig med forespørgsler på mindre messefaciliteter. Derfor er det tidligere konferenceområde blevet udbygget med et nyt, stort lokale med højt til loftet og et nyt, lækkert loungeområde. HUSET Middelfart er desuden blevet rustet til et øget antal gæster med etablering af seks nye toiletter og plads til 80 ekstra gæster i restauranten.Det nye messeområde er samlet set 600 kvm og blev taget i brug i 2017.

Bordopstilling i mødelokaler Middelfart

 

Der var engang, hvor messerne i Danmark havde vokseværk. I dag oplever HUSET Middelfart, at flere og flere virksomheder ønsker at afholde mindre og mere fokuserede messer og udstillinger.

“Tidligere fik vi henvendelser fra foreninger og virksomheder, som ønskede at stable store, vidtfavnende messer på benene, I dag er mange af disse brudt ned i langt mindre og mere specialiserede messer af 2-3 dages varighed,” fortæller kundechef ved HUSET Middelfart, Trine Duus.

Flere mindre rum

HUSET Middelfart oplever desuden, at messekunderne ofte booker flere rum i stedet for et stort.

“I foråret havde vi blandt andet besøg af Legekæden, som havde inviteret deres mange forskellige leverandører til at komme og vise næste års sortiment frem for indkøberne. De valgte bl.a. at leje en masse mindre lokaler, så de enkelte leverandører ikke kunne kigge hinanden overskuldrene,” siger Trine Duus.

”Arrangementet fungerede super, super fint – men det gør det nu altid. Vi lånte hele huset. Det vil sige, at vi havde overnattende gæster, vi havde vores konferencelokale, og så havde vi alle de mindre lokaler rundt omkring, hvor messen blev afholdt ved leverandørerne,” fortæller produktchef for Legekæden, Lone Broberg, der allerede har booket næste års messe.

Tæt på det hele

De mange landsdækkende kædebutikker har ligeledes medført en øget efterspørgsel på centralt beliggende lokaler, der egner sig til workshops og produktfremvisninger.

“Vi har tidligere holdt vores Leverandørdag andre steder, men har haft brug for at finde et sted med bedre plads til det antal leverandører, vi har med. Her har vi fået nogle rigtig gode lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører,” siger direktør for Panasonic Center, Jens Krogh.

Efter sommerferien tages det nye messeområde i brug, som bl.a. Panasonic Center vil få glæde af næste år, når deres Leverandørdag skal afvikles.

De nye messelokaler ligger i forlængelse af hinanden, og både rumopbygningen og indretning kan stort set tilpasses arrangørens ønsker og behov.

“Både vi og vores gæster har allerede haft stor glæde af de nye faciliteter – de fungerer bare super godt til formålet,” siger en forventningsfuld Trine Duus.

 

Skip to navigation