Skip to content

Mødelokaler til alle typer af arrangementer

HUSET Middelfart er et gedigent, arkitekttegnet kvalitetsbyggeri fra slutningen af 1960’erne. Det er tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter.

Alle mødelokaler og konferencerum er navngivet efter kendte arkitekter og designere.

I HUSETs konferencecenter har vi konferencerum, kursuslokaler og mødelokaler, både når I mødes få personer eller er flere hundrede deltagere.

Mødelokalerne indretter vi, så de passer til jeres behov. Teknikken fungerer, luften er frisk og forplejningen er altid en glædelig overraskelse.

faciliteter-mødelokaler-edward-heiberg-01
Op til 10 personer

13 mindre mødelokaler

HUSETs mindre mødelokaler har alle fladskærm eller projektor, og er velegnede til møder med op til 10 personer.

faciliteter-mødelokaler-kay-fisker-01
Op til 300 personer

8 mellemstore møde- og konferencelokaler

De mellemstore konferencelokaler har alle et godt lysindfald og egen dør ud til en hyggelig gårdhave. 3 lokaler kan slås sammen og give plads til 300 pers.

faciliteter-mødelokaler-utzon-01
Op til 187 personer

1 konferencesal med podie

Konferencesalen kan rumme op til 187 personer og har et stort podie. Det tilstødende areal kan for eksempel benyttes som messeareal.

Aktuelt AV og IT-udstyr

HUSETs konferencecenter har det nødvendige og aktuelle AV-udstyr i alle møde- og konferencelokaler. Og vi hjælper meget gerne, når du har spørgsmål.

Her finder du:

  • Projektor, lydanlæg og PC
  • Trådløse mikrofoner og pegepinde
  • Elektrisk mørklægning

Efter aftale opstilles:

  • Smartboard
  • Elektronisk visualizer
  • Teleslynge
  • Og andet du har behov for.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker til dit mødelokale

huset-medarbejder-JH
kontaktpersoner

Priser for leje af mødelokaler og konferencelokaler

Prisen fastsætter vi i fællesskab med jer, alt efter hvor stort et mødelokale I skal bruge, hvor længe I skal benytte det samt hvilken form for forplejning, I ønsker.

Vi har sammensat forslag til mødepakker, for både dagsmøder og møder, som strækker sig over et døgn. Alle tager de udgangspunkt i vores fra-priser.

faciliteter-mødelokaler-exner-01
Bordopstilling

Vælg den bedste bordopstilling i dit mødelokale

Når du har fundet det bedste mødelokale at afholde jeres næste kursus, konference eller møde, er næste vigtige skridt at vurdere, hvordan deltagerne skal placeres. Når du holder dit arrangement i HUSET Middelfart, hjælper vi dig altid gerne med at vælge de helt rigtige bordopstillinger. Og de kan selvfølgelig også ændres undervejs.

faciliteter-mødelokaler-sommerhus-stenhøj
Sæt kreativiteten fri

Alternative mødelokaler

Ønsker du et anderledes mødelokale, som dine deltager vil tale om også efter I er taget hjem? I vores konferencecenter kan vi tilrettelægge dit møde således, at dele eller hele mødet foregår i et af de udstillede sommerhuse eller, hvis vejret tillader det, i et drivhus eller et orangeri. Her forefindes der ikke teknisk udstyr, men vi kan love, at der bliver født mange nye idéer, når mødet får frisk luft under vingerne.

Forespørgsel

Indtast dine oplysninger og vi tager kontakt til dig.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mennesker-konference-kundebetjening-indgang-01

Mødelokaler i Middelfart

Lige i midten af Danmark

Er du på udkig efter et mødelokale i midten af Danmark? Så er HUSET Middelfart det rette sted. Vores konferencecenter er placeret i naturskønt område i Middelfart – lige i midten af Danmark.

Vi har mødelokaler til enhver lejlighed og vi vil gerne garantere, at næsten alt er muligt. Vi har mange års erfaring med afholdelse af møder og derfor står vi gerne klar med sparring, så du finder det helt rigtige mødelokale.

Moderne mødelokaler med mange muligheder

HUSET Middelfart er et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter i 1968. Vores 22 mødelokaler er navngivet efter kendte, toneangivende arkitekter og alle mødelokaler afspejler en tidløs æstetik og fokus på funktionalitet i form af optimal akustik og godt indeklima.

Alle vores konferencefaciliteter giver plads til læring og ny inspiration og er derfor de optimale rammer til afholdelsen af kurser, dagmøder og konferencer.

Mødelokaler tilpasset jeres behov

Ønsker du et klassisk mødelokale eller må omgivelserne gerne være lidt anderledes? Vi har det hele i HUSET Middelfart. Hvis ønsket er et klassisk mødelokale, har vi 14 mindre mødelokaler, 8 mellemstore møde- og konferencelokaler, samt 1 konferencesal med podie at vælge imellem. Er ønsket derimod et anderledes mødelokale, kan vi i konferencecentret tilrettelægge mødet, så dele eller hele mødet foregår i et vores udstillede sommerhuse eller i et af vores drivhuse og orangerier. Når du har fundet det mødelokale der passer til lige netop dit behov, hjælper vores personlige mødebookere også gerne med at vælge de helt rigtige bordopstillinger.

Få overblik over lokalerne

Mulighed for mødeservice

Planlægningen af møder kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Derfor tilbyder vi mødeservice, så du kan få stablet det helt rette møde på benene. Vores mødeservice består af et professionelt og erfarent bookingteam, der glædeligt hjælper med både praktiske detaljer, kreative indspark og det forkromede overblik.

Læs mere om mødeservice

Mødelokaler med moderne faciliteter

Alle vores mødelokaler og konferencelokaler kan tilpasses efter hvilket arrangement, der skal afholdes. Der er mulighed for at opstille borde på mange forskellige opstillinger, såsom u-borde, skoleopstilling, hestesko og kongresopstilling. I alle vores konference- og mødelokaler vil du opleve behagelige stole i god kvalitet, der er optimale at sidde i over længere tid. Derudover er akustikken i lokalerne er optimeret og tilpasset hvert mødelokale og vi har alle moderne faciliteter tilgængelige, såsom AV-udstyr og teleslynge.

Mødelokaler med teknikerservice

I HUSET Middelfarts mødelokaler er teknikerservice 24/7 altid inkluderet i prisen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om teknikken. Vores teknikere står nemlig til rådighed med både råd og vejledning, hvis der skulle opstå tekniske problemer i mødelokalet – både før og undervejs.

Mødelokaler i behagelige omgivelser

For en del af mødelokalernes vedkommende er der adgang til atriumgården, så mødedeltagerne kan gå ud og strække benene i pauserne. Mødelokalerne ligger naturskønt med Bøgeskoven og Hindsgavls Dyrehave lige udenfor døren. Derfor er der også rig mulighed for at bruge pauserne på en spadseretur.

Mødelokaler med forplejning

Når du holder møde hos os, er der altid adgang til frisk vand og økologisk frugt samt Kaffe/te-buffet ad libitum. Tag en pause i vores hyggelige café i hjertet af HUSET Middelfart. Her kan du slappe af i vores store bløde sofaer, mens du fordøjer dagens indtryk. I HUSETs restaurant kan du nyde panoramaudsigten ud over dyrehaven og spotte dådyr og kronhjorte. Restauranten rummer 200 spisende gæster ad gangen og maden er i særklasse. Vi tilbyder til frokost en alsidig frokostbuffet med kolde og varme retter. Vi har det Økologiske Spisemærke i bronze og derfor er en stor del af vores råvarer økologiske. Derudover prioriterer vi at bruge lokale råvarer og skaber menuen ud fra sæson og årstid. Holder du døgnmøde eller aftenevent i HUSET Middelfart kan du forvente tallerkenservering med en menu på meget højt gastronomisk niveau. I forlængelse af vores restaurant ligger vores hyggelige pejsestue, der ofte bliver benyttet til arrangementer og konferencer, hvor man ønsker at maden indtages under mere intime rammer. Pejsestuen bliver også flittigt brugt til afholdelse af private arrangementer, såsom konfirmationer og runde fødselsdage.

Læs mere om mødeforplejning

Gratis parkering

Vælger du et af vores skønne mødelokaler, kan dine mødedeltagere parkere på én af vores 250 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Mulighed for overnatning

Hvis du ønsker at afholde et arrangement over flere dage eller forlænge mødet og byde deltagerne på en smagfuld aftenmenu, samt et godt morgenmåltid, så er der rig mulighed for det. Vi har 70 værelser hvoraf 14 er dobbeltværelser, udstyret med gode senge, eget bad og toilet, tv samt direkte udgang til vores grønne udearealer. Vores værelser er placeret i 5 længer i meget rolige omgivelser og dermed er HUSET Middelfart en perfekt overnatningsmulighed, hvis du ønsker at afholde dit døgnmøde i en hyggelig og tilbagetrukket atmosfære – lige midt i noget af Danmarks flotteste natur.

Læs mere om overnatning

Skip to navigation