Overnatning

Slap af efter en god dag

Du kan sove hos os

Du er altid velkommen til at overnatte i HUSET Middelfart - efter et møde, en konference, en fest - eller efter afslutning af dagens arbejde på tværs i landet. Hos os kan du smide benene op efter en hyggelig aften eller en travl dag. Få dig en rolig overnatning og et solidt morgenmåltid - lige midt i Danmark.

Overnatning midt i Danmark

Konferenceovernatning

Slutter din konference eller i dit møde sent? Er der ikke allerede bestilt værelse til dig, så har du mulighed for at tilkøbe overnatning og morgenmad i HUSET Middelfart. Vi har 70 værelser med eget bad, tv og udgang til grønt område.

 

BOOK OVERNATNING

Selskabsovernatning

Slutter festlighederne sent - eller kommer du langvejs fra? Så kan du selvfølgelig overnatte hos os. Vi har dog kun få 2-sengsværelser og værelser med mulighed for opredning. Til gengæld har vi den lækreste morgenmadsbuffet.

 

BOOK OVERNATNING

Hotelovernatning

Arbejder du rundt i hele landet og har behov for en overnatning? HUSET Middelfart ligger midt i Danmark kun få kilometer fra motorvej E20. Vi har 70 behagelige værelser og tilbyder morgenmad inden din afrejse.

 

BOOK OVERNATNING

Business hotel på Fyn

Uanset om du har haft en lang arbejdsdag, været til konference eller du har været til selskab, så har vi en god seng klar til dig i vores hotel.
HUSET Middelfart har i alt 70 lyse, lækre og handicapvenlige værelser - alle med eget bad og toilet, tv og udgang til grønt område.

 

Du har både mulighed for at bestille overnatning med og uden morgenmad. Priserne varierer fra dag til dag. Se de dagsaktuelle priser. 

88 sengepladser, 70 værelser og 3 værelsestyper

Morgenbuffetten er 75 % økologisk

Efter en god nats søvn på vores hotel venter den fristende morgenbuffet i HUSETs Restaurant.

Hyg dig med fynsk morgenkaffe, morgenavisen og den store morgenbuffet, byder på alt hvad hjertet begærer. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, hvad enten du er til det bastante eller det lette, det sunde eller det søde.

 

Buffeten er åben fra kl. 7.00 til kl. 9.00 på hverdage og fra kl. 7.00 til  kl. 10.00 i weekender.

Brug det hele, mens du er her

HUSET Middelfart med de mange hyggelige kroge til kaffepauserne. HUSET Middelfart med ”herreværelset” i kælderen. Eller HUSET Middelfart med den skønne atriumgård. Uanset hvad du er til, så brug vores faciliteter, mens du er her.

 

I HUSET Middelfart finder du bl.a.:

  • Billard og bordfodbold
  • Bar og minilounge med blade og bøger
  • Petanque, outdoor fitness og gratis udlejningscykler
  • Danmarks største byggeudstilling

Har du et spørgsmål - så giv og endelig et kald

70 12 36 00

Vi går op i mad, mennesker og miljø

Garni Superior Hotel

HUSET Middelafarts hoteldel har opnået HORESTAs kategorisering Garni Superior Hotel. Det betyder, at vores værelser vurderes bedre end et typisk standardværelse - fx hvad angår størrelse, møblering og placering.

DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson - og har derfor opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Nyt om møder og konferencer

COVID19hensyn – SAFE TO VISIT

COVID19hensyn – SAFE TO VISIT

HUSETs konferencecenter er pga. de gældende Corona-restriktioner lukket for gæster. Har du spørgsmål er vi klar til at hjælpe og er naturligvis klar ved telefonen alle hverdage kl. 8 - 16 I HUSET Middelfart følger vi HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program. Samtlige medarbejdere i HUSET er certificeret efter gennemført Safe to visit kursusforløb. Det er din tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. TIL ALLE GÆSTER i HUSET MIDDELFART:Medbring mundbind, når du besøger HUSET - og hjælp os med at vi passer endnu bedre på hinanden. Vi anbefaler også at downloade smittestop-appen på din mobil - så vi alle kan bidrage til smitteopsporing. ”SAFE TO VISIT” – programmet hos HUSET indeholder følgende: KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRDVi har synlige skilte i alle lokaler om gæsteantal og retningslinjerne vi følger på baggrund af sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi opfordrer naturligvis også, alle vores gæster til at holde god afstand og være bevidst om egen helbredstilstand for forsvarlig omgang med øvrige gæster. ØGET RENGØRING, VASK OG DESINFEKTIONVi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som berøres af mange - et øget antal gange dagligt. Og vi har naturligvis også skærpet rengøring i forbindelse med både ankomst og afrejse. Der er adgang til sprit og aftørringsklude i alle lokaler. Og der er alle steder i HUSET fokus på let adgang til at vaske og spritte hænder af. SIKKER AFSTANDArealerne inde og ude tilpasses løbende efter de til enhver tid gældende retningslinjer, som myndighederne anbefaler. Vores mødelokaler er indrettet, så smittefare minimeres, og der kan holdes afstand. Vi har retningslinjer for ophold i lokaler og øvrige gæsteområder, herunder afstandsmarkering og øvrig informativ skiltning til vores gæster. SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAUVores medarbejdere orienteres løbende om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Alle medarbejder har gennemført modulerne i HORESTAs "Safe to visit kursus", og har derfor øget fokus på hygiejne, sikker afstand og tryghed for alle. STYR PÅ ARBEJDSGANGEVi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller er bekræftet – COVID19smitte blandt gæster eller personale. Retningslinjerne er gældende for alle besøgende, både i HUSETs Konferencecenter og HUSETs Byggeudstilling. Har du brug for yderligere afklaring i forhold til dit besøg, er vi naturligvis som altid klar til at besvare dine spørgsmål. Læs mere om HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program – klik her. HUSETs CORONA afbestillingsgaranti: Ved en ny udmelding fra myndighederne om forsamlingsforbud grundet pandemi, kan din booking flyttes eller annulleres omkostningsfrit. Vi tilpasser løbende vores håndtering af hensynene til vores gæster, og informationen her på siden vil i takt hermed blive opdateret. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg i HUSET Middelfart.
Læs mere
4 januar, 2021
Hybridmøder og videokonferencer

Hybridmøder og videokonferencer

I HUSET Middelfart kan du og afholde møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online deltagelse – på samme møde. Vi har installeret udstyr, der kan benyttes på tværs af vores mødelokaler.Det betyder f.eks., at du kan streame dit oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper.Mødelokaler har installeret: PC, højtalere og mikrofon samt kamera, der kan panorere rundt i mødelokalet, så online mødedeltager kan følge indlæg eller undervisning, og let inkluderes i dialogen med mødedeltagerne i lokalet – uanset om de sidder i et andet lokale, eller er med online et andet sted i landet. Vores netværk og udstyr understøtter naturligvis de forskellige online mødeplatforme, som Teams, Zoom og tilsvarende løsninger.Udstyret tilbyder vi gratis i det omfang det er til rådighed – husk derfor at booke det på forhånd. Kontakt os - ring på tlf. 70 12 36 00 Vi kan også facilitere dit hybridmøde Har du behov for hjælp til at facilitere dit hybridmøde eller din videokonference, har vi også flere services klar. Er det et spørgsmål om, at du råder over begrænsede ressourcer til gennemførelsen, kan du leje en af vores teknikere til en fast timepris. De vil f.eks. sikre, at kameraet streamer fra de optimale vinkler i lokalet, imens mødelederen koncentrerer sig 100 procent om et godt indlæg. Har du brug for en platform til afholdelse af et webinar, kan vi også hjælpe. Vores teknikere hjælper gerne med afklaring af behov, og sammensætning af den bedste løsning til dit behov. Forhindre Covid19-restrektionerne gennemførelsen af jeres planlagte konference for det fulde antal deltager, giver vi gerne et tilbud på, at live-streame arrangementet. Dermed kan du i stedet for at aflyse, både formidle inspirerende ny viden og overholde alle retningslinjer trygt og fleksibelt for alle deltagere. Kontakt os – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til jeres arrangement.
Læs mere
7 december, 2020
Grønne grise på gaflen i HUSET Middelfart

Grønne grise på gaflen i HUSET Middelfart

Der var engang en fynsk landmand, en fynsk slagter og et fynsk konferencecenter. Det lyder som starten på et eventyr – og det er det næsten også. Men det er også starten på et godt og lokalt samarbejde, med fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed og høj kødkvalitet. Mere end bare pølsesnak HUSET Middelfart startede med at købe 10 grise, men er nu oppe på 40. De bor dog ikke på adressen Hindsgavl Allé 2, hvor konferencecenteret ligger, men starter derimod deres dage ved en lokal landmand og ender som smagfulde serveringer i HUSETs Restaurant. Grisene er hverken tilfældigt valgt eller helt almindelige – de er nemlig grønnere og mere bæredygtige end konventionelle slagtegrise, hvilket er helt i tråd med HUSET Middelfarts mål om at minimere virksomhedens aftryk på miljøet. ”Vi har dagligt flere hundrede gæster i huset, vi kan derfor ikke helt undgå at en vis miljøbelastning, men vi kan minimere den så meget som muligt", fortæller HUSET Middelfarts F&B Chef Kim Regweg, der nu vil forkæle gæsterne med forkælede grise. LÆS OGSÅ: Økologisk Bronzemærke til HUSET Middelfart ”Vi har i flere år været certificeret med Den Grønne Nøgle og Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at vi bl.a. serverer mindre anretninger ad gangen, minimerer kødforbruget ved at tilbyde vegetariske retter, og at mellem 30-60 % af det, vi serverer, er økologisk”, siger Kim Regweg. Grise med krølle på halen HUSET Middelfarts grise kommer fra familiegården Pilegården, som ligger i Broby øst for Middelfart. Her har landmanden Ulrich Rasmussen specialiseret sig i at avle grise med krølle på halen.Mange kender udtrykket, men de færreste kender betydningen af grisenes krølle på halen og den indsats det kræver. ”Når grise bliver stressede, bider de hinanden i halen,” siger Ulrich Rasmussen og fortsætter: ”en krølle på halen er derfor et parameter for, at grisen har det godt.” På Pilegården er det dog ikke nok, at grisene har krølle på halen. De skal samtidig leve op til en række krav om dyrevelfærd, som har sikret Pilegårdsgrisen to ud af tre hjerter i Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærke. Kravene er bl.a., at grisene skal være medicinfrie, de skal have god plads, være løsgående og have halm på gulvet – og så må de maks. transporteres 8 timer, før de bliver slagtet, da køreturen også stresser grisene. LÆS OGSÅ: Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning ”Pilegårdsgrisene transporteres endda kun 15 minutter fra gården til Nørre Søby Slagteren, hvilket både har en væsentlig betydning for kødets kvalitet og miljøbelastningen. Grisene når nemlig ikke at blive særlig stresset eller udmattet på den korte køretur – og det sikrer bland andet mere saftigt og mørt grisekød,” fortæller Ulrich Rasmussen. En pølse med føl’se En del af grisekødet bliver til HUSET Middelfarts helt egen signaturpølse – nemlig en brunchpølse med ramsløg. Pølsen er udviklet i samarbejde med Nørre Søby Slagteren på Midtfyn, som er specialister i gourmetpølser. ”I bøgeskoven 25 meter fra vores indgangen vælter det hvert forår op med ramsløg, som vi bl.a. bruger i vores pesto, marinader og bagværk. Vi synes derfor, det gav god mening også at lade ramsløg indgå i vores signaturpølse” fortæller souschef i køkkenet i HUSET Middelfart, Michael Hansen. LÆS OGSÅ: Guide til bæredygtige møder Ramsløg har en mild smag af hvidløg, hvilket sammen med en særlig krydderblanding giver pølserne en fantastisk og meget karakterfuld smag. ”Pølserne vil primært være at finde på morgenbuffeten, men også som en del HUSETs gourmethotdog, der med jævne mellemrum serveres til fx frokost og natmad", siger Michael Hansen. Udover signaturpølser, vil de forskellige udskæringer af grisene bl.a. ende som gammeldags rullepølse, peberbacon, krogmodnet nakkefilet og en masse andre smagfulde serveringer. LÆS OGSÅ: 5 gode råd til bedre konferencer i fremtiden Restauranten i HUSET Middelfart arbejder med grisene ud fra nose2tail-princippet, hvilket betyder, at hele grisen bruges - fra snude til hale - så man undgår madspild, og samtidig sikrer gæsterne mere smagsintense og bæredygtige serveringer.
Læs mere
15 november, 2020