Lokaler

Rammerne skaber resultater

Lokaler til alle typer af arrangementer

I HUSETs konferencecenter råder vi over konferencerum og mødelokaler, som passer til jer, uanset om I bliver et par stykker eller flere hundrede deltagere.

 

Lokalerne kan indrettes, så de passer til jeres behov og ønsker. Teknikken fungerer, luften er frisk og forplejningen er en glædelig overraskelse.

 

SE LOKALEOVERSIGT

Møder og konferencer i HUSET Middelfart

Mindre møder

HUSETs mindre mødelokaler er velegnede til effektive møder med op til 10 personer, fx bestyrelsesmøder eller møder med kunder eller samarbejdspartnere. 

Større møder

HUSETs mellemstore konferencelokaler har godt lysindfald og egen dør ud til gårdhaven til de små spontane pauser. Flere lokaler kan slås sammen og give plads til 320 personer.

Konferencesal

HUSETs konferencesal rummer op til 184 personer. Salen har en stor teaterscene, der giver mange sjove muligheder. 

Konferencelokaler på fyn med plads til over 300 personer

I HUSETs konferencerum er der stor fleksibilitet i forhold til at udnytte de forskellige lokaler og deres størrelser. Her er der plads til over 300 deltagere i konferencelokalerne, men også rum til de små, intime møder. Skulle I have behov for lokaler til flere mennesker, så samarbejder vi med Meeting Lillebælt.

Uanset karakteren af dit møde, har vi de professionelle rammer og pladsen. Mødelokalerne er fx oplagte til:

  • Workshops
  • Forretningsmøder
  • Arbejde-ude-af-huset
  • Kurser 

Se oversigt over størrelse på lokalerne, kapacitet, bordopstillinger og udstyr.

Moderne AV-udstyr i alle konferencerum og mødelokaler

HUSETs konferencecenter har det nødvendige, moderne AV-udstyr i alle møde- og konferencelokaler, bl.a.:

  • Projektor, overhead, musikanlæg og PC
  • Whiteboards og flipovers
  • Trådløse mikrofoner og pegepinde
  • Mørklægningsgardiner
  • og mere til

BRUG ET ORANGERI SOM MØDELOKALE

Du har mulighed for at tilrettelægge mødet, så dele af det, kan foregå i et af de udstillede sommerhuse eller, hvis vejret tillader det, i et drivhus eller et orangeri. Her kan vi love, at der ikke er noget teknisk udstyr, men der bliver født mange nye idéer.

Anmeldelse
Jens Krogh Direktør Panasonic Center

”Her er mange store lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører. Fine lokaler og god mad - så det fungerer".

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Priser for leje af møde- eller konferencelokaler

Din endelige pris fastsætter vi i fællesskab, alt efter hvor stort et lokale i skal bruge, hvor længe I skal benytte det, samt hvilken form for forplejning i ønsker.

Vi har nogle sammensatte mødepakker hvor dagsmøder fås fra 512 kr. pr. person og møder som strækker sig over et døgn fås fra 1.484 kr. pr. person begge priser er inkl. moms.

Tag en virtuel tur i vores mange mødelokaler

Ved at klikke på nedenstående links kan du tage på en virtuel tur i vores konferencerum og mødelokaler, og kan danne dig et godt indtryk af mulighederne af vores mødefaciliteter.

Vores mødelokaler og konferencerum er navngivet efter kendte designere, således at det er nemt for dig at booke netop det lokale du ønsker at benytte.

Jørn Utzon

Henning Larsen 1+2

Henning Larsen 1

Hack Kampmann

Kay Fisker

Edvard Heiberg 1

Jan Rasmussen

Tekniker

[email protected] +45 6341 2753

Hør mere om udstyr og teknik

Vores dygtige teknikere står altid klar til at hjælpe jer. Har du spørgsmål så kontakt Jan, og hør mere om udstyr og teknik i de enkelte mødelokale eller konferencelokale. 

Fuld forplejning til dit møde

Hos HUSET Middelfarts kan vores køkken sørge for fuld forplejning, bestående af skøn mad, bestående af lokale og økologiske råvare. Vi kan også sørge for at øvrig forplejning som kaffe, te, sodavand og hjemmebagt kage i flere afskygninger står klar til jer, i jeres mødelokale eller konferencerum.

Masser af parkeringsmuligheder

Vi har en stor gratis parkeringsplads til alle vores besøgende. Og når I benytter vores mødelokaler eller konferencerum er dette selvfølgelig ikke nogen undtagelse.

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik