Mødelokaler

Rum til dialog, inspiration & læring

Mødelokaler til alle typer af arrangementer

I HUSETs konferencecenter har vi konferencerum, kursuslokaler og mødelokaler, både når I mødes få personer eller er flere hundrede deltagere.

 

Lokalerne indretter vi, så de passer til jeres møde. Teknikken fungerer, luften er frisk og forplejningen er en glædelig overraskelse.

 

SE LOKALERNES OVERSIGTSPLAN

Møder og konferencer i HUSET Middelfart

14 mindre møderum

HUSETs mindre mødelokaler har alle fladskærm eller projektor, og er velegnede til møder med op til 10 personer. Se indenfor i lokalet, Edward Heiberg 5 klik her

7 store mødelokaler

De mellemstore konferencelokaler har alle et godt lysindfald og egen dør ud til en hyggelig gårdhave. 3 lokaler kan slås sammen og give plads til 300 pers. Se Henning Larsen som  plenumlokale klik her

1 konferencesal med podie

Konferencesalen kan rumme op til 187 personer og har et stort podie. Det tilstødende areal kan fx benyttes som messeareal. Se dig om i Utzon klik her

Rum til dialog, inspiration og læring

HUSET Middelfart er gedigent, arkitekttegnet kvalitetsbyggeri fra slutningen af 1960’erne. Det er er tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter.

 

Alle mødelokaler og konferencerum er navngivet efter kendte arkitekter og designere. Tag en virtuel tur rundt i udvalgte af dem - klik på nedenstående links.

 

Aktuelt AV og IT-udstyr

HUSETs konferencecenter har det nødvendige og aktuelle AV-udstyr i alle møde- og konferencelokaler. Her finder du:

 

 • Projektor, lydanlæg og PC
 • Trådløse mikrofoner og pegepinde
 • Elektrisk mørklægning

 

Efter aftale opstilles:

 • Smartboard
 • Elektronisk visualizer
 • Teleslynge
 • Og andet du har behov for

Vælg den bedste bordopstilling

Når du har fundet det bedste sted at afholde jeres næste kursus, konference eller møde, er næste vigtige step at vurdere, hvordan deltagerne skal placeres.

 

Når du holder dit arrangement i HUSET Middelfart, hjælper vi dig altid gerne med at vælge de helt rigtige bordopstillinger. Og de kan selvfølgelig også ændres undervejs.

Anmeldelse
Jens Krogh Panasonic Center

”Her er mange store lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører. Fine lokaler og god mad - så det fungerer".

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Alternative mødelokaler

Du har mulighed for at tilrettelægge mødet, så dele af det kan foregå i et af de udstillede sommerhuse eller, hvis vejret tillader det, i et drivhus eller et orangeri.

 

Her forefindes der ikke teknisk udstyr, men vi kan love, at der bliver født mange nye idéer, når mødet får frisk luft under vingerne.

Priser for leje af møde- eller konferencelokaler

Prisen fastsætter vi i fællesskab med jer, alt efter hvor stort et lokale I skal bruge, hvor længe I skal benytte det samt hvilken form for forplejning, I ønsker.

 

Vi har sammensat forslag til mødepakker, for både dagmøder og møder, som strækker sig over et døgn. Alle tager de udgangspunkt i vores fra-priser.

  Forespørgsel

  Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

  Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

  70 12 36 00