Lokaler

Mødelokaler - rammerne skaber resultater

Lokaler til alle typer af arrangementer

I HUSETs konferencecenter råder vi over konferencerum og mødelokaler, som passer til jer, uanset om I bliver et par stykker eller flere hundrede deltagere.

 

Lokalerne kan indrettes, så de passer til jeres behov og ønsker. Teknikken fungerer, luften er frisk og forplejningen er en glædelig overraskelse.

 

SE LOKALEOVERSIGT

Møder og konferencer i HUSET Middelfart

14 mindre møderum

HUSETs mindre mødelokaler er velegnede til effektive møder med op til 10 personer, fx bestyrelsesmøder eller møder med kunder eller samarbejdspartnere. Alle med tv-skærm eller projektor.

7 store mødelokaler

HUSETs mellemstore konferencelokaler har godt lysindfald og egen dør ud til gårdhaven til de små spontane pauser. Flere lokaler kan slås sammen og give plads til hele 302 personer i samme lokale.

1 konferencesal med podie

HUSETs konferencesal rummer op til 187 personer og har et stort podie, der giver deltagerne ekstra godt udsyn. Lokalet giver mulighed for tilstødende udstillingsareal til fx leverandørpræsentationer.

Tag en virtuel tur i et udvalg af lokalerne

HUSET Middelfart er et pragteksempel på et arkitekttegnet kvalitetsbyggeri fra slutningen af 1960’erne. Det er er tegnet til formålet som kursus- og konferencecenter.

 

Alle vores mødelokaler og konferencerum er navngivet efter kendte arkitekter og designere. Tag en virtuel tur rundt i dem via nedenstående links.

 

Jørn Utzon (plenumlokale med podie)

Exner (plenumlokale)

Henning Larsen 1+2+3 (plenumlokale)

Kay Fisker (plenumlokale)

Edvard Heiberg 5 (gruppelokale)

Foyer/messeområde

Moderne AV-udstyr i alle lokaler

HUSETs konferencecenter har det nødvendige, moderne AV-udstyr i alle møde- og konferencelokaler, bl.a.:

 

  • Projektor, overhead, musikanlæg og PC
  • Whiteboards og flipovers
  • Trådløse mikrofoner og pegepinde
  • Mørklægningsgardiner
  • og mere til

Vælg den bedste bordopstilling

Når du har fundet det bedste sted at afholde jeres næste kursus, konference eller møde, er næste vigtige step af vurdere, hvordan deltagerne skal placeres.

 

Når du holder dit arrangement i HUSET Middelfart hjælper vi dig altid gerne med at vælge den eller de helt rigtige bordopstillinger (for den kan selvfølgelig ændres undervejs).

Anmeldelse
Jens Krogh Panasonic Center

”Her er mange store lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører. Fine lokaler og god mad - så det fungerer".

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Priser for leje af møde- eller konferencelokaler

Din endelige pris fastsætter vi i fællesskab, alt efter hvor stort et lokale I skal bruge, hvor længe I skal benytte det samt hvilken form for forplejning, I ønsker.

 

Vi har sammensat nogle forslag til mødepakker, hvor et dagsmøde fås fra 536 kr. pr. person og møder, som strækker sig over et døgn, fås fra 1.520 kr. pr. person. Begge priser er inkl. moms.

Alternative mødelokaler

Du har mulighed for at tilrettelægge mødet, så dele af det, kan foregå i et af de udstillede sommerhuse eller, hvis vejret tillader det, i et drivhus eller et orangeri.

 

Her kan vi love, at der ikke er noget teknisk udstyr, men der bliver født mange nye idéer.

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Nyt om møder og konferencer

Skal vi mødes til meeting live vest?

Skal vi mødes til meeting live vest?

HUSET Middelfart udstiller naturligvis også - og vi vil i den forbindelse gerne invitere til et besøg med overnatning i HUSET Middelfart.Meeting Live Vest er en inspirationsmesse for alle, som planlægger, indkøber og afvikler møder, konferencer og events. Du finder os på stand 31 i Messe C, Fredericia, hvor årets tema er "Teknikken vs. mennesket"Af Vibeke DiemerINVITATIONDu inviteres her med til et spændende VIP-arrangement*, aftenen før messen "Meeting Live Vest".Jeg vil gerne være din vært ved et besøg, inklusive overnatning iHUSET Middelfart. Så kan du være frisk og veludhvilet til messen dagen efter.- alt ganske GRATIS for dig.Bemærk der er begrænsede pladser, som tildeles efter først til mølle.Tilmeldingsfristen er den 27.oktober - det vil glæde mig at se dig. Mange hilsner Vibeke DiemerJA TAK - jeg vil gerne mødes og overnatte i HUSET d. 11. nov.HUSK AT TILMELDE DIG MESSEN - KLIK PÅ LINKET HER OVERPROGRAMMET D. 11. NOV. 2019KL. 17:30  Tjek ind i HUSET MiddelfartKL. 18:00  Vi mødes til en forfriskning i HUSETs Cafe, der vil være mulighed for at komme rundt og se vores faciliteter KL. 19:00  Samlet afgang i bus til Hotel Fredericia MeetingLillebælts VIP aften:KL. 19:30  Velkomstcocktail i natklubbenKL.  20:00 Let og lækker tapasanretning                  - herefter netværk og hygge, hvor der  serveres 2 lækre cocktailsKL: 22:30  Tak for i aften og på gensyn til Meeting Live Vest,                  fælles afgang til HUSET MiddelfartKL. 23:00  Overnatning inklusive en lille Goodibag D. 12. NOVEMBER 2019KL. 07:00  HUSETs store morgenbuffet KL. 09:00  Åbning af Meeting Live Vest, Messe C i FredericiaJA TAK - det vil jeg gerne være en del afHUSET Middelfart møder du på stand 31 - hvor vi vil glæde os til at forkæle dig med lækre smagsprøverog flotte præmier. Dagen byder også på et rigtig spændende program, med en masse indspark til samspillet mellem mennesker og teknik. I Lounge Teknikken kan du f.eks hører indlægget: Oplev i morgen i dag - Tidens trends for teknologi ved David Guldager, vært på TV2 og tech-ekspert.Og i Lounge Mennesket kan du høre indlægget: Hjernelammelse - den digitale udfordring ved Lone Frank, Videnskabsjournalist og forfatter.  Læs mere om hele programmet for Meeting Live Vest - klik her
Læs mere
23 oktober, 2019
Planlæg et spændende mødeprogam

Planlæg et spændende mødeprogam

Krydrer mødeprogrammet, vælg lokale oplevelser og få mere dynamiske møder. Aktiviteter og oplevelser kan give et sjovt break fra de faglige oplæg og møder, som også giver fornyet energi og motivation på konferencen.Af Louise Lyngsø KjærulffMiddelfart og Lillebælt har mange mulighederPlanlæg et spændende mødeprogram med aktive og kulturelle indspark , vælg en aktivitet til lands - til vands eller i HUSETSegway gennem byenFor at få en anderledes tur i Middelfart, kan du og dine mødegæster tage ruten på Segway. Her kan I blandt andet opleve Hindsgavl Slot og Dyrehave. Afhængigt af niveau, kan I også komme på en otte kilometer lang rute rundt i byen. Billetter kan findes på lillebaelt-waters.dk. BridgewalkingHvis det skal være en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du og dine mødegæster komme ud at gå på Den Gamle Lillebæltsbro.60 meter over havet får I en unik udsigt, imens I går på broens konstruktion og kan mærke broen ryste svagt, når et tog passerer henover broen under jer. Billetter kan findes på bridgewalking.dk.Planlæg et spændende mødeprogram tilføj lokale oplevelserHindgavl DyrehaveHvis mødegæsterne ikke er til fart, kan du planlægge en længere vandretur, I kan også møde dyrene i Hindsgavl Dyrehave til fods. Her kan I komme helt tæt på krondyr, rådyr og dådyr, der bidrager til at holde herregårdens græssletter.Hvalsafari i LillebæltMiddelfart har siden middelalderen været hjemsted for marsvinejægere. I dag er marsvinene fredet og trives rigtig godt i Lillebælt. Du og dine mødegæster kan på en sejltur være heldige, at de små hvaler kommer op efter luft lige ved båden. Billetter kan findes på lillebaelt-waters.dk.PIST: Ved du at Lillebælt på den baggrund er det mest hvalrige farvand i verden? Læs artiklen: Ny naturpark indviet - kom tæt på naturen under Lillebælts vandStræk benene og få pulsen opMotion klarer tankerne og er altid et godt energi boost. Med en fitnessinstruktør kan I få et sjovt og aktivt program, der giver en god start på dagen eller et break mellem møderne. HUSET ligger midt i naturen og tæt på alle seværdighederne.
Læs mere
3 oktober, 2019
Sådan opnår du effektive møder

Sådan opnår du effektive møder

Vil du også gerne undgå endeløse møder med rodede dagsordener og et hav af deltagere, der koster både tid og penge? Vi har interviewet Line Holst Jensen, ejer og seniorkonsulent hos AZENA, som har næsten 20 års erfaring i udvikling af møder. Her er udvalgte tips til din tjekliste til effektive møder - før, under og efter.Af Louise Lyngsø KjærulffFØR MØDETLav en klar, velovervejet og attraktiv dagsorden.Det skal være soleklart for deltagerne, hvad mødet skal munde ud i. Brug derfor klare og enkle beskrivelser af formålet med de enkelte punkter, og skær helt ind til benet. Inviter kun de nødvendige mødedeltagere. Del evt. mødet op i 2 dele, og inviter de deltagere som har betydning for hele mødet og andre til enten første eller anden del af mødet.Tag stilling til mødets rammer i forhold til dagsorden. Flyt mødet ud af huset når det er nødvendigt og giver mening.Der er mange fordele ved at mødes ansigt til ansigt. En af dem er, at der opstår energi mellem mennesker som mødes. Planlæg en god mødeproces, hvor alle deltagere hurtigst muligt aktiv kommer på banen. Bed gerne deltagerne om at forberede sig ved f. eks at udsende evt. læsestof forud for mødet, så I alle kan bruge mødet interaktivt.UNDER MØDETDisponer dagsordenen efter tid. Vær dog fleksibel i forhold til hvor energien er på mødet.Lad et punkt udgå, hvis det viser sig ikke at give mening. Vær ikke bange for at parkere en debat, hvis den ikke er relevant for mødets mål og dagsorden. Flyt evt. punktet til næste møde.Involver alle deltagere aktivt - også de stille - indenfor de første 5 minutter efter mødets start. Enten i form af samtale i plenum eller med sidemanden. Få deres mentale nærvær i forhold til hver deres rolle.HUSK pauser især ved længere møder.Er der virtuelle deltagere på mødet, er det vigtigt, at de inddrages på lige vilkår med de fysiske deltagere, og at de via videoopkald er synlige på skærmen for alle.Opsummer på mødet, hvad der er besluttet, og hvem der er ansvarlige. Og sørg efterfølgende for at at følge op på, at handlinger eller aftaler gennemføres.EFTER MØDETSend en opfølgning eller et mødereferat indefor de første dage efter mødet.Opfølgningen skal indeholde udbyttet af mødet, det I har gennemgået, lært eller besluttet, og hvem der eventuelt er ansvarlig for de enkelte punkter.Tydeliggør hvordan tingene forventes effektueret . Følg op! hvordan forløber den individuelle opfølgning og hvad er status hos hver af de ansvarlige.Gør det overskueligt og dynamisk for alle - brug de virtuelle værktøjer som Skype, Slack, Trello og lignende.
Læs mere
25 september, 2019