Hotel

Et pusterum når du er på farten

Få en god nat ude. Du er altid velkommen på vores hotel i Middelfart, når du er på farten. Lige præcis her kan du smide benene op efter en festlig aften eller efter en travl dag. Få dig en rolig overnatning og et solidt morgenmåltid lige midt i Middelfart.

Hotel i Middelfart: Vi har en seng klar til dig

Uanset om du har haft en lang arbejdsdag eller du har været til selskab, så har vi en god seng klar til dig i vores hotel. HUSET Middelfart har i alt 70 værelser - alle med bad, TV, internet og egen havedør. Priserne for en overnatning for hotelgæster starter fra kr. 630,- (inkl. moms) pr. enkeltværelse.

 

For 100 kr. mere får du morgenbuffeten med til at starte dagen på. Morgenbuffeten er 95 % økologisk og indeholder alt, hvad et madglad hjerte kan begære.

Glæd dig til morgenbuffetten

Efter en nat på vores hotel venter vores fristende morgenbuffet. Hyg dig med fynsk morgenkaffe, morgenavisen og den store morgenbuffet i HUSET Middelfarts Restaurant. Den har åbent allerede fra kl. 7.00 til kl. 9.00. Buffeten, der venter dig efter en god overnatning på hotellet, byder på alt hvad hjertet begærer. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, hvad enten du er til det bastante eller det lette, det sunde eller det søde. Buffetten er 95% økologisk.

Brug det hele, mens du er her

HUSET Middelfart med de mange hyggelige kroge til kaffepauserne. HUSET Middelfart med ”herreværelset” i kælderen. Eller HUSET Middelfart med de gode møderum og den lyse restaurant. Uanset hvad du er til, så tag hele vores hotel i Middelfart i brug, mens du er her. Lige præcis her er der ikke noget, der kun er til pynt.

I HUSET Middelfart finder du bl.a.:

 

  • Billard, bordfodbold og Nintendo Wii
  • Bar og minilounge med blade og bøger
  • Petanque, outdoor fitness og gratis udlejningscykler
  • Danmarks største byggeudstilling

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Aftenkaffe i cafeen

Hyg dig med en kop aftenkaffe i caféen, inden du går i seng eller måske med en drink, når baren er åben (efter aftale). Besøg caféen her

HUSET Middelfarts Restaurant

Mange to-dages kurser med overnatning omfatter en lækker middag i HUSET Middelfarts Restaurant Glæd dig til en stor smagsoplevelse.

Brug HUSET Middelfarts faciliteter

 HUSET Middelfart har mange gode hyggekroge til aftentimerne. Få fx et slag billard eller bordfodbold med en kollega i kælderen. Se mere her

Book din overnatning

Kontakt Hanne Skjoldborg og book din næste overnatning i HUSET Middelfart.
Telefon:+45 63412709
[email protected]

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016