Skip to content
18. Marts 2021
Konferencecenter

Hybridmøder og videokonferencer

I HUSET Middelfart kan du og afholde møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online deltagelse – på samme møde.

Vi har installeret udstyr, der kan benyttes på tværs af vores mødelokaler.
Det betyder f.eks., at du kan streame dit oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper.
Mødelokaler har installeret: PC, højtalere og mikrofon samt kamera, der kan panorere rundt i mødelokalet, så online mødedeltager kan følge indlæg eller undervisning, og let inkluderes i dialogen med mødedeltagerne i lokalet – uanset om de sidder i et andet lokale, eller er med online et andet sted i landet.

Vores netværk og udstyr understøtter naturligvis de forskellige online mødeplatforme, som TeamsZoom og tilsvarende løsninger.
Udstyret tilbyder vi gratis i det omfang det er til rådighed – husk derfor at booke det på forhånd. Kontakt os – ring på tlf. 70 85 81 20

Vi kan også facilitere dit hybridmøde

Har du behov for hjælp til at facilitere dit hybridmøde eller din videokonference, har vi også flere services klar.

Er det et spørgsmål om, at du råder over begrænsede ressourcer til gennemførelsen, kan du leje en af vores teknikere til en fast timepris. De vil f.eks. sikre, at kameraet streamer fra de optimale vinkler i lokalet, imens mødelederen koncentrerer sig 100 procent om et godt indlæg.

Har du brug for en platform til afholdelse af et webinar, kan vi også hjælpe. Vores teknikere hjælper gerne med afklaring af behov, og sammensætning af den bedste løsning til dit behov.

Forhindre Covid19-restrektionerne gennemførelsen af jeres planlagte konference for det fulde antal deltager, giver vi gerne et tilbud på, at live-streame arrangementet. Dermed kan du i stedet for at aflyse, både formidle inspirerende ny viden og overholde alle retningslinjer trygt og fleksibelt for alle deltagere.

Kontakt os – så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til jeres arrangement.

Skip to navigation