Restaurant

Al mad tilberedes med fokus på at skabe mæthed, mening og magiske øjeblikke.

Vi vælger økologisk, når vi vælger for dig

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords - vores køkken får topkarakterer af HUSETs gæster.

 

Roserne omhandle ikke alene madens fantastiske smag og æstetiske udtryk.

Vi oplever også, at vores gæster sætter stor pris på vores bevidste valg i forhold til prioriteringer om at vælge det lokaltproducerede, det økologiske

- og det som generelt begrænser vores madspil og aftryk på miljøet.

Hold årets julefrokost hos os

Med årstidens udsøgte råvarer har vores kokke sammensat de lækreste julemenuer. Og vores veloplagte personale glæder sig til at hygge om jer.

 

Vi sammensætter julefrokosten, præcis som den passer bedst til jer - både som frokost og aftenarrangement.

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Vi har elite-smiley

Vi serverer altid frisk mad af gode ingredienser, som er opbevaret og forarbejdet efter høje standarder for fødevaresikkerhed og hygiejne.
Elite-smileyen gives til restauranter, der mindst fire gange i træk har fået en ”glad smiley” uden anmærkninger af Fødevarestyrelsen.

Læs kontrolrapport
Elite Smiley logo

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Kundeudtalelse
Christian Bolding Underviser, MOLIO Kurser

HUSET er fantastisk. Personalet er uovertruffen, servicen er hurtig og præcis, restauranten er super med meget lækker mad. HUSET er meget hyggeligt, og man føler sig "hjemme" - på alle måder et dejligt sted.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 12 36 00.

Nyt om møder og konferencer

Skal vi mødes til meeting live vest?

Skal vi mødes til meeting live vest?

HUSET Middelfart udstiller naturligvis også - og vi vil i den forbindelse gerne invitere til et besøg med overnatning i HUSET Middelfart.Meeting Live Vest er en inspirationsmesse for alle, som planlægger, indkøber og afvikler møder, konferencer og events. Du finder os på stand 31 i Messe C, Fredericia, hvor årets tema er "Teknikken vs. mennesket"Af Vibeke DiemerINVITATIONDu inviteres her med til et spændende VIP-arrangement*, aftenen før messen "Meeting Live Vest".Jeg vil gerne være din vært ved et besøg, inklusive overnatning iHUSET Middelfart. Så kan du være frisk og veludhvilet til messen dagen efter.- alt ganske GRATIS for dig.Bemærk der er begrænsede pladser, som tildeles efter først til mølle.Tilmeldingsfristen er den 27.oktober - det vil glæde mig at se dig. Mange hilsner Vibeke DiemerJA TAK - jeg vil gerne mødes og overnatte i HUSET d. 11. nov.HUSK AT TILMELDE DIG MESSEN - KLIK PÅ LINKET HER OVERPROGRAMMET D. 11. NOV. 2019KL. 17:30  Tjek ind i HUSET MiddelfartKL. 18:00  Vi mødes til en forfriskning i HUSETs Cafe, der vil være mulighed for at komme rundt og se vores faciliteter KL. 19:00  Samlet afgang i bus til Hotel Fredericia MeetingLillebælts VIP aften:KL. 19:30  Velkomstcocktail i natklubbenKL.  20:00 Let og lækker tapasanretning                  - herefter netværk og hygge, hvor der  serveres 2 lækre cocktailsKL: 22:30  Tak for i aften og på gensyn til Meeting Live Vest,                  fælles afgang til HUSET MiddelfartKL. 23:00  Overnatning inklusive en lille Goodibag D. 12. NOVEMBER 2019KL. 07:00  HUSETs store morgenbuffet KL. 09:00  Åbning af Meeting Live Vest, Messe C i FredericiaJA TAK - det vil jeg gerne være en del afHUSET Middelfart møder du på stand 31 - hvor vi vil glæde os til at forkæle dig med lækre smagsprøverog flotte præmier. Dagen byder også på et rigtig spændende program, med en masse indspark til samspillet mellem mennesker og teknik. I Lounge Teknikken kan du f.eks hører indlægget: Oplev i morgen i dag - Tidens trends for teknologi ved David Guldager, vært på TV2 og tech-ekspert.Og i Lounge Mennesket kan du høre indlægget: Hjernelammelse - den digitale udfordring ved Lone Frank, Videnskabsjournalist og forfatter.  Læs mere om hele programmet for Meeting Live Vest - klik her
Læs mere
23 oktober, 2019
Planlæg et spændende mødeprogam

Planlæg et spændende mødeprogam

Krydrer mødeprogrammet, vælg lokale oplevelser og få mere dynamiske møder. Aktiviteter og oplevelser kan give et sjovt break fra de faglige oplæg og møder, som også giver fornyet energi og motivation på konferencen.Af Louise Lyngsø KjærulffMiddelfart og Lillebælt har mange mulighederPlanlæg et spændende mødeprogram med aktive og kulturelle indspark , vælg en aktivitet til lands - til vands eller i HUSETSegway gennem byenFor at få en anderledes tur i Middelfart, kan du og dine mødegæster tage ruten på Segway. Her kan I blandt andet opleve Hindsgavl Slot og Dyrehave. Afhængigt af niveau, kan I også komme på en otte kilometer lang rute rundt i byen. Billetter kan findes på lillebaelt-waters.dk. BridgewalkingHvis det skal være en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du og dine mødegæster komme ud at gå på Den Gamle Lillebæltsbro.60 meter over havet får I en unik udsigt, imens I går på broens konstruktion og kan mærke broen ryste svagt, når et tog passerer henover broen under jer. Billetter kan findes på bridgewalking.dk.Planlæg et spændende mødeprogram tilføj lokale oplevelserHindgavl DyrehaveHvis mødegæsterne ikke er til fart, kan du planlægge en længere vandretur, I kan også møde dyrene i Hindsgavl Dyrehave til fods. Her kan I komme helt tæt på krondyr, rådyr og dådyr, der bidrager til at holde herregårdens græssletter.Hvalsafari i LillebæltMiddelfart har siden middelalderen været hjemsted for marsvinejægere. I dag er marsvinene fredet og trives rigtig godt i Lillebælt. Du og dine mødegæster kan på en sejltur være heldige, at de små hvaler kommer op efter luft lige ved båden. Billetter kan findes på lillebaelt-waters.dk.PIST: Ved du at Lillebælt på den baggrund er det mest hvalrige farvand i verden? Læs artiklen: Ny naturpark indviet - kom tæt på naturen under Lillebælts vandStræk benene og få pulsen opMotion klarer tankerne og er altid et godt energi boost. Med en fitnessinstruktør kan I få et sjovt og aktivt program, der giver en god start på dagen eller et break mellem møderne. HUSET ligger midt i naturen og tæt på alle seværdighederne.
Læs mere
3 oktober, 2019
Sådan opnår du effektive møder

Sådan opnår du effektive møder

Vil du også gerne undgå endeløse møder med rodede dagsordener og et hav af deltagere, der koster både tid og penge? Vi har interviewet Line Holst Jensen, ejer og seniorkonsulent hos AZENA, som har næsten 20 års erfaring i udvikling af møder. Her er udvalgte tips til din tjekliste til effektive møder - før, under og efter.Af Louise Lyngsø KjærulffFØR MØDETLav en klar, velovervejet og attraktiv dagsorden.Det skal være soleklart for deltagerne, hvad mødet skal munde ud i. Brug derfor klare og enkle beskrivelser af formålet med de enkelte punkter, og skær helt ind til benet. Inviter kun de nødvendige mødedeltagere. Del evt. mødet op i 2 dele, og inviter de deltagere som har betydning for hele mødet og andre til enten første eller anden del af mødet.Tag stilling til mødets rammer i forhold til dagsorden. Flyt mødet ud af huset når det er nødvendigt og giver mening.Der er mange fordele ved at mødes ansigt til ansigt. En af dem er, at der opstår energi mellem mennesker som mødes. Planlæg en god mødeproces, hvor alle deltagere hurtigst muligt aktiv kommer på banen. Bed gerne deltagerne om at forberede sig ved f. eks at udsende evt. læsestof forud for mødet, så I alle kan bruge mødet interaktivt.UNDER MØDETDisponer dagsordenen efter tid. Vær dog fleksibel i forhold til hvor energien er på mødet.Lad et punkt udgå, hvis det viser sig ikke at give mening. Vær ikke bange for at parkere en debat, hvis den ikke er relevant for mødets mål og dagsorden. Flyt evt. punktet til næste møde.Involver alle deltagere aktivt - også de stille - indenfor de første 5 minutter efter mødets start. Enten i form af samtale i plenum eller med sidemanden. Få deres mentale nærvær i forhold til hver deres rolle.HUSK pauser især ved længere møder.Er der virtuelle deltagere på mødet, er det vigtigt, at de inddrages på lige vilkår med de fysiske deltagere, og at de via videoopkald er synlige på skærmen for alle.Opsummer på mødet, hvad der er besluttet, og hvem der er ansvarlige. Og sørg efterfølgende for at at følge op på, at handlinger eller aftaler gennemføres.EFTER MØDETSend en opfølgning eller et mødereferat indefor de første dage efter mødet.Opfølgningen skal indeholde udbyttet af mødet, det I har gennemgået, lært eller besluttet, og hvem der eventuelt er ansvarlig for de enkelte punkter.Tydeliggør hvordan tingene forventes effektueret . Følg op! hvordan forløber den individuelle opfølgning og hvad er status hos hver af de ansvarlige.Gør det overskueligt og dynamisk for alle - brug de virtuelle værktøjer som Skype, Slack, Trello og lignende.
Læs mere
25 september, 2019