Restaurant

Al mad tilberedes med fokus på at skabe mæthed, mening og magiske øjeblikke.

Vi vælger økologisk, når vi vælger for dig

Sæt forventningerne højt, inden du går til bords - vores køkken får topkarakterer af HUSETs gæster.

 

Roserne omhandle ikke alene madens fantastiske smag og æstetiske udtryk.

Vi oplever også, at vores gæster sætter stor pris på vores bevidste valg i forhold til prioriteringer om at vælge det lokaltproducerede, det økologiske

- og det som generelt begrænser vores madspil og aftryk på miljøet.

Hold årets julefrokost hos os

Med årstidens udsøgte råvarer har vores kokke sammensat de lækreste julemenuer. Og vores veloplagte personale glæder sig til at hygge om jer.

 

Vi sammensætter julefrokosten, præcis som den passer bedst til jer - både som frokost og aftenarrangement.

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Vi har elite-smiley

Vi serverer altid frisk mad af gode ingredienser, som er opbevaret og forarbejdet efter høje standarder for fødevaresikkerhed og hygiejne.
Elite-smileyen gives til restauranter, der mindst fire gange i træk har fået en ”glad smiley” uden anmærkninger af Fødevarestyrelsen.

Læs kontrolrapport
Elite Smiley logo

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Kundeudtalelse
Christian Bolding Underviser, MOLIO Kurser

HUSET er fantastisk. Personalet er uovertruffen, servicen er hurtig og præcis, restauranten er super med meget lækker mad. HUSET er meget hyggeligt, og man føler sig "hjemme" - på alle måder et dejligt sted.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 12 36 00.

Nyt om møder og konferencer

Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Det er gæsten, der bestemmer rammerne for det enkelte møde hos HUSET Middelfart. Har du brug for kyndig vejledning eller ændringer i programmet, står vores erfarne medarbejderteam altid klar - og de ved at tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode møder og konferencer. Af Louise Lyngsø Kjærulff Skræddersyede pakker et stenkast fra Lillebælt I hjertet af Danmark - et stenkast fra Den Gamle Lillebælts bro - ligger HUSET Middelfart i skønne omgivelser langs bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave i baghaven. Den naturskønne og centrale beliggenheden gør konferencecenteret til det oplagte sted at samles om møder, kurser, konferencer, events og selskaber - lige meget hvorfra i landet, du kommer. Ved skranken er det altid de faste receptionister, der tager imod gæsterne. Det betyder, at de kender en del af de gæster, som kommer i huset, og vores gæster ved hvem de skal henvende sig til med både stort og småt i løbet af deres ophold. En stor andel af personalet har en høj anciennitet, og der er sjældent udskiftning blandt medarbejderne, det skaber også en tætter relation med vores gæster. "Mange af vores gæster er gengangere, og det tror vi på er fordi, vi indfrier vores gæsters forventninger. Vi gør meget ud af, at vores gæster føler sig trygge - både før, under og efter deres ophold hos os", siger Trine Duus Andreasen, som er kundechef hos HUSET Middelfart. Skræddersyede pakker Som moderne konferencecenter med et stabilt medarbejderteam er der ikke langt fra tanke til handling. Derfor har HUSET Middelfart næsten in-gen grænser for, hvilke ønsker de kan opfylde. Hvert program tilpasses præcist efter dets formål og budget. "Fleksibiliteten gør det trygt som mødebooker at afholde et arrangement. Vi er altid opmærksomme på, at der kan være noget, mødebookeren har overset, eller hvis der bliver behov for ændringer i programmet undervejs, er vi klar til at tage os af det, så vi sammen sikrer gæsterne det bedst mulige møde" fortæller Trine Duus Andreasen God smag og god samvittighed Fleksibiliteten skinner også igennem i køkkenet, der tilpasser sig de enkelte gæster. Har du ønsker til special forplejning af hensyn til f. eks. allergi , skal du blot kontakte HUSETs reception. Uanset om retterne er uden animalske produkter, gluten eller noget helt tredje, er der altid kræset for smagen. På frokostbuffeten er der naturligvis også tydelige skilte, som viser, hvad maden indeholder. "Størstedelen af vores personale er ansat i køkkenet. Maden betyder meget for vores gæster, og deres oplevelse af opholdet hos os. Derfor prioriterer vi det højt", siger Trine Duus Andersen. Økologi også i højsæde HUSET Middelfart har det økologiske spisemærke i bronze, og stræber ikke efter guld eller sølv. "Vi vil hellere have lokale råvarer fra sæsonen, end vi vil have økologiske råvarer, der er fragtet fra den anden ende af jordkloden. Vi vægter ikke kun økologi, men også bæredygtighed - og det er derfor et bevidst valg, at mellem 30 og 60 procent af vores råvarer er økologiske", siger Trine Duus Andreasen. Styr på IT og nærvær Som konferencecenter, der hver dag lægger hus til en lang række møder, er der især en ting, som er afgørende: Teknikken. Derfor har HUSET Middelfart et teknikerteam, der altid står klar, hvis der opstår tekniske problemer i løbet af dagen. "Vi ved, hvor vigtigt det er, at IT'en spiller. Der skal være frem for alt være stabilt internet, powerpointen skal fungere, og lyden skal være i orden. Hver morgen er både teknikeren og jeg rundt for at kontrollere at alt er, som det skal være", siger Trine Duus Andreasen.
Læs mere
20 november, 2019
Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning

Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning

Hoodfood, hapsere eller helsekost - få styr på køkkenet til konferencen  Mad er på det nærmeste en religion, hvor der hele tiden opstår nye trends, og de fleste har deres egne do's and dont's. Vi har spurgt fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der er direktør for Center for Fremtidsforskning, hvad der hitter inden for konference- og mødeforplejning lige nu.  Af Louise Lyngsø Kjærulff Det røde Ø Økologibølgen har i mange år været hip. Men den stigning, vi har set de seneste år, er begyndt at stagnere. Alligevel er der stadig mange, der foretrækker mad med det røde økologimærke, som indeholder færre sprøjtemidler og har bedre dyre-velfærd på samvittigheden. Haps, haps, haps Småhapsere og delemad er altid et hit på konferencer. Her kan du nippe til forskellige spændende smagsoplevelser, mens du får en sludder med sidemanden om det sidste oplæg eller programmets næste aktivitet. Du må snyde, når du er ude I tider hvor sundhed er blevet en religion, er det blevet populært at have en dag om ugen, hvor gulerødderne udskiftes med kage og vingummibamser. Jesper Bo Jensen håber, at det i konferenceverdenen begynder at blive mere tilladt at snyde, når vi er ude og hygge med kollegaerne, så vi kan lægge maddogmerne fra os for en stund. Interesseret i mad - også når du kommer hjem, fin inspiration her Fri mig fra gluten og laktose Hvad enten man har en allergi eller blot kan mærke med sig selv, at nogle fødevaregrupper laver ravage i kroppen, er der behov for at kunne ønske en menu, der tager højde for allergener og fravalg af bestemte fødevarer. Spis med øjnene Hjemme ved egne kødgryder, handler det måske mest om at få mættende og sunde måltider. Men på konferencer betyder æstetikken næsten alt. Spiselig pynt på maden og flotte farver vækker vores lyst til at spise og er altafgørende for hele madoplevelsen. Bevidste møde- og konferencegæster - ved hvad der hitter inden for konference- og mødeforplejning lige nu... Hood-food Tanker om at det lille lokale landsstad har lagt sjæl i råvarerne, får som regel maden til at smage lige lidt bedre. Derfor er der mange, der sæt-ter pris på mad fra hjemstavnen, som ikke er fragtet tusindvis af kilometer fra den anden ende af kloden. Det er en trend, der kaldes hood-food. Veganer, vegetar eller flexitar Flexitarerne holder kødfrie dage, vegetarerne springer kødet helt over, og veganerne vil slet ikke indtage mad, som har haft forbindelse til et levende væsen. Der er mange variationer inden for kødfrie kostvaner, men tendensen er voksende. Det betyder, at der også på konferencen er behov for kødfrie alternativer, så der er mad for alle. Nysgerrig på hvad vi vil spise i 2050? - læs artiklen her Junkfood gourmetstyle Som et modsvar til vegetarisme og veganisme, er der antiveganere, som sværger til kødholdige retter. Af dem udspringer små hotdogs og saftige bøfsandwich med et touch at gourmet, som ligger ligaer over McDonald's og Burger King. Det er ofte mænd, der sværger til denne madtrend. Når tørsten skal slukkes Tidligere havde konferencesteder typisk kun en håndfuld valgmuligheder inden for øl og en eller to af hver af de forskellige typer af spiritus. I dag er der gået mode i øl og spiritus, og der skal gerne være et hav af mærker at vælge mellem alt efter smag, anledning, og maden drinken skal drikkes til. Især gin er populært lige nu, og her er det et must med forskellige tonicer at mixe med.
Læs mere
6 november, 2019
Skal vi mødes til meeting live vest?

Skal vi mødes til meeting live vest?

HUSET Middelfart udstiller naturligvis også - og vi vil i den forbindelse gerne invitere til et besøg med overnatning i HUSET Middelfart.Meeting Live Vest er en inspirationsmesse for alle, som planlægger, indkøber og afvikler møder, konferencer og events. Du finder os på stand 31 i Messe C, Fredericia, hvor årets tema er "Teknikken vs. mennesket" Af Vibeke Diemer INVITATION Du inviteres her med til et spændende VIP-arrangement*, aftenen før messen "Meeting Live Vest".Jeg vil gerne være din vært ved et besøg, inklusive overnatning iHUSET Middelfart. Så kan du være frisk og veludhvilet til messen dagen efter.- alt ganske GRATIS for dig. Bemærk der er begrænsede pladser, som tildeles efter først til mølle.Tilmeldingsfristen er den 27.oktober - det vil glæde mig at se dig. Mange hilsner Vibeke Diemer JA TAK - jeg vil gerne mødes og overnatte i HUSET d. 11. nov. HUSK AT TILMELDE DIG MESSEN - KLIK PÅ LINKET HER OVER PROGRAMMET D. 11. NOV. 2019 KL. 17:30  Tjek ind i HUSET MiddelfartKL. 18:00  Vi mødes til en forfriskning i HUSETs Cafe, der vil være mulighed for at komme rundt og se vores faciliteter KL. 19:00  Samlet afgang i bus til Hotel Fredericia MeetingLillebælts VIP aften:KL. 19:30  Velkomstcocktail i natklubbenKL.  20:00 Let og lækker tapasanretning                  - herefter netværk og hygge, hvor der  serveres 2 lækre cocktailsKL: 22:30  Tak for i aften og på gensyn til Meeting Live Vest,                  fælles afgang til HUSET MiddelfartKL. 23:00  Overnatning inklusive en lille Goodibag  D. 12. NOVEMBER 2019KL. 07:00  HUSETs store morgenbuffet KL. 09:00  Åbning af Meeting Live Vest, Messe C i Fredericia JA TAK - det vil jeg gerne være en del af HUSET Middelfart møder du på stand 31  - hvor vi vil glæde os til at forkæle dig med lækre smagsprøverog flotte præmier.  Dagen byder også på et rigtig spændende program, med en masse indspark til samspillet mellem mennesker og teknik.  I Lounge Teknikken kan du f.eks hører indlægget: Oplev i morgen i dag - Tidens trends for teknologi ved David Guldager, vært på TV2 og tech-ekspert.Og i Lounge Mennesket kan du høre indlægget: Hjernelammelse - den digitale udfordring ved Lone Frank, Videnskabsjournalist og forfatter.  Læs mere om hele programmet for Meeting Live Vest - klik her
Læs mere
23 oktober, 2019