Skip to content

Styrk fællesskabet med teambuilding

Aktive indslag med Team Battle

Er I klar til at bryde rutinen og styrke båndene på tværs af jeres team? Velkommen til Team Battle, hvor samarbejde møder action i uforglemmelige oplevelser. Teamwork er nøglen til succes, og hos Team Battle får I mulighed for at forbedre kommunikationen, tilliden og samarbejdet i jeres team. Deres erfarne instruktører guider jer gennem aktiviteter, der skaber varige minder.

TeamBattle Segway teambuilding

Team Segway

Segways udligner den fysiske forskelle mellem deltagerne på holdene. Segwayene udligner de fysiske forskelle hos deltagerne på holdene. Aktiviteten fremmer samarbejde med skiftende roller, og inkluderer træning, testkørsel, kvalifikation og en udfordrende finale. Aktiviteten kan rumme 6-100 personer inddelt i hold på 3-5 deltagere, og varer mellem 60-120 minutter.

Team Battle - box

Team Box

Konceptet ”Escape Room” er blevet utrolig populært over de seneste år. Team Box er en mobil løsning på dette koncept, hvor der skal samarbejdes om at bryde ind i boksen. For at lykkes med missionen, skal holdene samarbejde om at løse en række udfordringer. Aktiviteten kan rumme op til 18 hold af 3-4 personer og varer 75-90 minutter. Team Box kan foregå både indendørs og udendørs (om sommeren).

Team Challenge Team battle

Team Challenge

Hvert hold bidrager med deres styrker i en spændende jagt på kreative løsninger. På 75-90 minutter skal I finde jeres kasser i en bestemt rækkefølge, løse opgaver og arbejde sammen som et team, hvor I vil blive præsenteret for 16-20 varierede opgaver, der skal løses samtidig på kun 6 minutter hver. Opgaverne spænder bredt fra fysiske udfordringer til puslespil, musik og visuelle gåder.

Team Challenge Team battle (1920 × 1080 px)

Team Battle

Er I friske på at blive udfordret i flere aktiviteter, så i får en mere eller mindre actionpræget eller taktisk oplevelse sammen? Her kan I krydre eventet med lerdueskydning (med laser) samt mange andre aktiviteter. Sammensætningen af aktiviteterne laves i samarbejde med Team Battle, efter forslag fra jer.

Skip to navigation