Skip to content
10. December 2020
Maden

Opskrift: Husets honninghjerter

Findes der noget mere julet og hyggeligt end honninghjerter. Alene duften kan få de fleste i julestemning. Vores køkkenchef, Michael, deler her opskriften på Husets honninghjerter med dig.

Findes der noget mere julet og hyggeligt end honninghjerter. Alene duften kan få de fleste i julestemning.

Vores køkkenchef, Michael, deler her opskriften på Husets honninghjerter med dig.

Du skal bruge:

2 tsk potaske

2 æggeblommer

200 g hvedemel

200 g honning

2 ½ tsk krydderblanding (eller færdigblandet honningkagekrydderi)

Krydderblanding :

40 g kanel

20 g stødt nellike

5 g stødt muskat

10 g stødt kardemomme

10 g stødt allehånde

Sådan gør du:

Rør potaske i æggeblommen i en skål. I en anden skål blandes krydderblandingen og hvedemel godt sammen.

Hæld æggeblommemassen og melblandingen i en skål med honning – og ælt det sammen en røremaskine til en ensartet masse.

Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet til næste dag.

Dagen efter rulles dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og udstikkes med en hjerteform.

Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile i ca. 1 time.

Forvarm ovnen til 180 grader og bag honninghjerterne i ca. 8 min. Lad dem herefter køle af på en bagerist.

Når de er helt kolde overtrækkes de med mørkchokolade og pyntes.

Rigtig glædelig jul fra alle os

 

Skip to navigation