Skip to content
5. Juli 2018
Konferencecenter

Kære mødeplanlægger – sådan går du på ferie uden stress

Du kender det sikkert; du knokler så meget i ugerne op til din ferie, at det kan være helt svært at slappe af, når du først har fri. Vi har derfor taget en lille snak med stressvejleder Anette Lindegaard for at få et par gode råd til, hvordan du kan komme ned i gear i sommerferien.

1. Prioriter dine opgaver

Inden du går på ferie, er det en god idé at vurdere hvilke opgaver, der er nødt til at blive løst inden ferien – og hvilke der kan vente.

På den måde kommer opgavelisten forhåbentlig til at se mere overskuelig ud. Og gør den ikke, så tag en snak med din nærmeste leder, så I sammen kan finde frem til, hvordan du når i mål inden ferien – uden at have stress med som følgesvend.

2. Gear langsomt ned

Gear langsomt ned, så det ikke bliver en alt for stor overgang fra travlhed til afslapning. Så kan det nemlig nemt ende med, at du i stedet bliver rastløs og irriteret.

Start eventuelt med at få ordnet lidt praktisk derhjemme. Noget, som ikke kræver den store tid og hjerneaktivitet.

Plant nye blomster. Ryd op i dit tøjskab. Eller vask havemøblerne, hvis du ikke har nået det endnu.

Men sørg for at indlægge pauser. Først nogle timer ad gangen – og bagefter gerne hele dage, hvor du kan slappe helt af.

3. Planlæg intet eller kun meget lidt

Eventyr er resultatet af dårlig planlægning. Hvis du til daglig lever i et hæsblæsende tempo, så har du sikkert tendens til at fortsætte denne livsstil, når du skal holde ferie. Du arrangerer og planlægger, for der skal ske noget.

Men prøv at lade være. Du behøver ikke sidde hjemme i sofaen, men undgå at planlægge dagene i detaljer.

Vær impulsiv og åben for nye oplevelser – store som små. Har du børn, vil de sikkert også nyde roen og tiden til at opfinde nye lege.

Sammen med Anette Lindegaard fra PrivatStressKlinik ønsker vi dig og dine nærmeste en dejlig og afslappet sommer.

Og skulle du allerede være vendt tilbage fra ferie – eller varer det lidt endnu, før det bliver din tur? Så hjælper vi dig gerne med at få sat hak ved de opgaver, der omhandler bookinger og planlægning af møder, konferencer og lignende.

Skip to navigation