Vi har flyttet vores hjertestarter udenfor

Det er vores allesammens ansvar at træde til, hvis vi bliver vidne til et hjertestop. Derfor har vi nu sørget for, at alle kan tilgå vores hjertestarter døgnet rundt. Samtidig har vi registeret vores hjertestarters placering og tilgængelighed på hjertestarter.dk

 

Af Louise Lyngsø Kjærulff

 

Ifølge TrygFonden sker halvdelen af alle hjertestop i Danmark efter fyraften. Tidligere har vores hjertestarter hængt indenfor ved vores reception, men nu har vi flyttet den udenfor ved vores hovedindgang, så alle kan se og tilgå den hele døgnet.

 

Registreringen af vores hjertestarter på hjertestarter.dk betyder, at den nu er synlig for almindelige borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere på 1-1-2, der via telefon kan guide folk i området hen til den, hvis de modtager et alarmopkald om hjertestop.

 

Alle kan redde liv

Alle kan bruge en hjertestarter. Det er nemt, og når du har trykket på startknappen, fortæller hjertestarteren dig præcis, hvad du skal gøre.

 

Heldigvis er både antallet af hjertestartere i Danmark og antallet af 24-timers tilgængelige hjertestarter stigende. Ligesom stadigt flere danskere lærer, hvordan man giver livreddende førstehjælp. I HUSET Middelfart tilbydes alle medarbejdere med jævne mellemrum et førstehjælpskursus.

 

Se flere fakta om hjertestartere på TrygFondens hjemmeside.

maj 1, 2017

Tyverisikring af hjemmet – endda med åbne døre og vinduer

Sikkerhedsgardinet SafeRoller sikrer dit hjem mod ubudne gæster, og så kan du endda have vinduer og døre...

januar 12, 2017

5 gode råd til bedre konferencer i fremtiden

Af Louise Lyngsø Kjærulff Måske har du planlagt et hav af konferencer før? Måske er...

oktober 7, 2016

Økologisk Bronzemærke til HUSET Middelfart

HUSET Middelfart er blevet tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze. Den attraktive, økologiske udmærkelse harmonerer...

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016