Vælg en løsning, der er uafhængig af det danske vejr

 

Af Louise Lyngsø Kjærulff

 

De fleste danske haveejere har en parasol stående på terrassen sommeren over. Den bliver slået op og ned. Og op og så ned igen. Flyttet – og flyttet tilbage. Parasollen er en nem og forholdsvis billig løsning, som skaber begrænset skygge. Men hvis det regner eller blæser, er parasollen ikke til meget hjælp.

 

 

Overdækning er ikke bare en overdækning

Der var engang, hvor en overdækket terrasse bestod af nogle stolper og en eller anden form for tagkonstruktion. Bevares – det gør den stadig mange steder. Måske fordi, folk ikke kender til alle de muligheder, der er inden for overdækning i dag.

 

Alument har fx en løsning, som med et enkelt klik kan lukke solen ind eller lukke af for den. Det samme gør sig gældende, hvis det pludselig begynder at regne … og det er jo ikke helt utænkeligt i Danmark. Og skulle solen en dag skinne fra en skyfri himmel, så kan tages lukkes helt op, så I sidder under helt åben himmel.

 

 

 

Blæs på blæsevejr

Blæsevejr er også, hvad man kan forvente her i landet. Derfor fås flere overdækninger i dag med tilkøbsløsninger, som nemt kan skærme af for blæst eller nysgerrige naboer.

 

Også vinduespartierne kan fjernes, som vi kender det fra fortovscaféerne. Overdækningerne kan nemlig leveres med som foldeglas, så den kan fungere både som en udestue og overdækning med åbne sider.

 

 

 

Se HUSET Middelfarts udstillere af overdækninger.

april 19, 2017

Orangeri, en grøn oase året rundt

Lyder det fristende, så gør som mange danske haveejere og anlæg et orangeri eller omlæg...

maj 1, 2017

Tyverisikring af hjemmet – endda med åbne døre og vinduer

Sikkerhedsgardin SafeRoller sikrer dit hjem mod ubudne gæster, og så kan du endda have vinduer og døre...

maj 17, 2018

Hvilken belægning skal jeg vælge?

Beslutningen om at lægge nye fliser på terrassen eller i indkørslen er blot den første....

molio logo
Book os direkte på Konference.dk
Plannerdays

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik