Hos Win-Door ApS har vi gennem de seneste 17 år specialiseret os inden for lavenergivinduer, -døre og -udestuer i høj kvalitet.

Vores sortiment består af et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser.

Win-Door-produkterne produceres hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner.

 

Udstillingen i Middelfart

Hos Huset Middelfart har vi sat tre Win-Door-løsninger op i forskellige kombinationsmuligheder. Alle Win-Doors produkter kan sammensættes præcis som du ønsker.

Og hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, skal du blot tage fat i en af medarbejderne på udstillingen – så bliver du vejledt af Win-Doors eget personale.

Oplev WD10

På udstillingen ved Huset Middelfart kan du se en række forskellige WD10-løsninger, som er vores klassiske terrasseoverdækning uden isolering – der er fuldstændig vedligeholdelsesfri.

 

Terrasseoverdækning

WD10 kan som så mange andre Win-Door-produkter købes som “selv-byg”-løsning, hvor du kan sammensætte produkterne efter eget ønske.

Ellers giver vi gerne en hånd med og finder en skræddersyet løsning til dig.

Kombinationsmulighederne er mange: Vinduer, kompositbrædder, skydedøre og meget mere.

Lad dig inspirere af vores eksklusive design, som går hånd i hånd med holdbarhed og funktionalitet.

 

 

WD11 – eksklusiv terrasseoverdækning​

På udstillingen ved Huset Middelfart kan du også opleve en af vores mest solgte modeller: WD11, som i modsætning til WD10 ligger op til en isoleret terrasseoverdækning.

WD11 har en lang række kombinationsmuligheder indenfor skyde-/foldedøre, glaspartier, rammeløse døre og vinduer m.m.

 

Tilpasset det danske vejr

Alle terrasseoverdækninger og udestuer fra WD-serien er vedligeholdelsesfrie og pulverlakeret med kvalitetsfarve. Derudover har WD11-modellen skjulte tagrender og kuldespærrer, hvilket gør den perfekt til det skiftende danske vejr.

Garden Lounge til den danske sommer

Du kan også opleve nogle af vores garden lounges på vores udstilling hos Huset Middelfart. Win-Doors garden lounges er det perfekte uderum i godt vejr.