Flot orangeri fra Vica Danmark se dem i udstillingen i HUSET Middelfart

VICA Danmark er specialister i højkvalitets orangerier, udestuer,
pavilloner og drivhuse

 

Når du vælger et orangeri, en udestue, en pavillon eller et drivhus fra VICA Danmark, får du en gennemtænkt løsning i højeste kvalitet og til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive løsninger, der både er elegante og så robuste, at de nærmest er designet til det stadig kraftigere og omskiftelige danske vejr.

 

Siden 2004 har vi specialiseret os i at bygge glasbygninger i højeste kvalitet, og uanset om du ønsker en skræddersyet løsning eller vælger et af vores faste designs, går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service – vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os.

 

 

 

Løsninger til alle behov

 

Med vores stærke produktserie kan vi imødekomme ethvert behov. Ønsker du en løsning, som du kan bruge hele året tilbyder vi isolerede orangerier, udestuer og pavilloner i vedligeholdelsesfrie materialer.
Er behovet mere en løsning, der primært har til formål at forlænge foråret, sommeren og efteråret skal du vælge vores uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner i aluminium.

 

 

Flot lys udestue som udvidelse af boligen

 

Fokus på gode kundeoplevelser

 

Som en af de største leverandører inden for højkvalitets orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse er det vores fornemmeste opgave at sikre den bedste oplevelse for dig.

 

Derfor sætter vi en stor ære i at hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig uanset dine drømme, husets arkitektur og havens udformning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og står altid klar med professionel rådgivning, så du er sikret tryghed lige fra det første møde til færdigt leveret produkt. Se mere her: www.vica.dk

 

ShowroomsKolding og Køge og udstilling i Middelfart

Du kan møde VICA Danmark i vores to inspirerende showrooms i Kolding og Greve med hhv. 26 og 20 forskellige modeller af vores orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

I begge udstillinger kan du også se vores store udvalg af interiør fra RUMMLiving.dk.

 

På besøg i hverdagens lyse rum

Felix Smidt Vica

 

Få inspiration til din glasbygning

 

En række VICA Danmark-kunder har inviteret Felix Smith indenfor i deres smukke og meget forskellige glasbygninger. Det er der kommet en serie af film ud af.

 

Se filmene her

 

 

I HUSET i Middelfart udstiller VICA Danmark 9 forskellige modeller:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at hjælpe dig nærmere drømmen om en glasbygning.