VELUX

 

VELUX ovenlysvinduer gør en himmel til forskel

 

Vi nordboere higer efter dagslys og den friske luft. Vores børn sover middagslur i barnevognen i al slags vintervejr. I foråret finder vi den første varme plet i solen og forskanser os med uldplaiden om livet. Om sommeren nyder vi de lange aftener på terrassen, og i efteråret går vi lange ture for at blive blæst igennem.

 

På trods af udelivets glæder tilbringer vi omtrent 90 % af vores tid indendørs. De boligvalg, du tager i dag, har derfor stor betydning for din families velvære i fremtiden. Med VELUX ovenlysvinduer opprioriterer du komforten og sundheden i dit hjem – og inviterer samtidig livet udenfor indenfor…

 

Mere lys og luft

Et VELUX ovenlysvindue i taget giver over dobbelt så meget dagslys i forhold til facadevinduer. Vinduet vender opad mod himlen og tillader derfor lyset en nemmere og dybere adgang til de områder i boligen, som ellers kun vil være begrænset oplyst af facadevinduet. Den øgede spredning af dagslys åbner boligen og giver dig en bedre udnyttelse af kvadratmeterne.

 

VELUX ovenlysvinduer udskifter nemt og effektivt luften – eventuelt automatisk efter dine præferencer og forudindstillinger. Et godt indeklima minimerer risikoen for at udvikle luftvejssygdomme som astma. Det er godt for familiens velvære på både kort og lang sigt. Mere energi, bedre søvn, større produktivitet og øget indlæring er blandt de positive konsekvenser af en god luftkvalitet i hjemmet.

 

 

VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, el-betjening og solvarmesystemer på det danske og nordatlantiske markeder. Alle VELUX produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, gardin- og farvehandlere samt VVS grossister.