Varion Lavenergi Vinduer er hovedforhandler i Danmark for Europas største vinduesfabrik, Internorm fra Østrig. Varion Lavenergi Vinduer valgte samarbejdet med Internorm pga. de uovertrufne isoleringsværdier med særdeles gode randzonetemperaturer.

 

Varion Lavenergi Vinduer leverer ikke kun lavenergivinduer (Uw-værdi under 0,6 W/m2K), men samme vinduer kan også fås med integreret solafskærmning og påmonteret ventilator, for at modvirke overophedningen og dug på vinduerne i de godt isolerede byggerier.

 

Derudover har Varion Lavenergi Vinduer en særdeles god lydisolering og er ekstrem indbrudssikre.

 

Varion Lavenergi Vinduer bliver tegnet af tømrermester Klaus Hanten, der har solgt og monteret vinduer siden 1992. Klaus Hanten har med sin 25-årige erfaring en af landets største ekspertise i vinduer og døre.

 

”I de 25 år, hvor jeg har beskæftiget mig med vinduer har slutbrugerens behov ændret sig markant i det danske byggeri. Højere og højere udgifter til opvarmning, udluftning og markant stigning i indbrud har gjort, at jeg måtte søge samarbejde med udenlandske vinduesfabrikker, da de danske stadig hænger fast i udadgående vinduer, hvor der ikke er plads til 3 tætninger og tilmed er særdeles lette at brække op.”

 

“Tiden er til lavenergi, komfort og tryghed!”