Valport leverer landsdækkende portservice og salg af garageporte på mål

 

Hos Valport har vi over 10 års erfaring med montering af garageporte for både private og erhverv – altid med god, nærværende service og produkter af den højeste kvalitet. Vi er eksperter i skræddersyede portløsninger, der alle laves på bestilling og importeres fra vores dygtige europæiske producenter, som er nøje udvalgt af Valport. Med en garageport på mål fra os, kan du selv være med til at bestemme størrelse, farve og design, så du får præcis den løsning, der passer bedst til dit hus.

Valport garageport

 

Da det er umuligt at se og mærke struktur, design, farver og kvalitet på en hjemmeside, er det en god ide at få en specialist fra Valport ud. Så kan vi vise dig prøver, rådgive dig og stå for opmålingen. Står du med en garage, som ikke har standardmål, ønsker du en ombygning, ønsker du en særlig port, eller ved du bare ikke helt hvilken model eller farve, du skal vælge, kan specialistens erfaring være guld værd. Med Valport er du i trygge hænder gennem hele processen, og du er sikret et godt resultat med en port, der passer både fysisk og æstetisk i forhold til resten af din bolig.

 

Er der ikke så højt til loftet kan Valport også klare det. Vi har en garageport med et unikt skinnesystem, som kun kræver 10 cm i overhøjde. Ved en loftshøjde på fx 210 cm kan en garageport med automatik åbne op i en højde af 200 cm. Det gør det muligt at endnu flere kunders ønsker til garageporte med specielle mål kan opfyldes. 

 

Valport garageport

 

Du kan selv vælge, om du selv vil montere porten, eller om Valport skal gøre det for dig.

 

Valport tilbyder også tilpasning af garagen og andre opgaver. Vi kan fx tilbyde at ombygge din carport og sætte en port i, så den bliver forvandlet til en lukket garage.

 

Valport sælger foruden garageporte også industriporte og smedejernslåger.

 

Hos Valport tilbyder vi gratis kundebesøg. På den måde får du en bedre fornemmelse af, hvad der passer godt til dit hus, og hvordan din nye garageport kommer til at se ud. Ring og bestil et gratis og uforpligtende kundebesøg på 70 60 52 42 – vi svarer alle hverdag 7-17.

 

Valport garageport

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

Ved HUSET i Middelfart har vi vores nye trailer stående. Den er beklædt med prøver på nogle af vores forskellige design til garageporte på den ene side og industriporte på den anden side. Du er velkommen til at gå op ad trappen, låse døren op og gå ind. Indenfor finder du mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde. Her kan du prøve fjernbetjeningen og åbne/lukke porten, så du med egne øjne kan se, hvordan vores kvalitetsautomatik virker. Her er også brochurer med flere design og oversigt over de mange farver, du kan vælge imellem. Kig forbi!

 

 

_______

 

 

Valport ApS:

 

Afd. Sjælland

Kollerupvej 7

2665 Vallensbæk

 

Afd. Jylland og Fyn

Teglværksvej 87

8766 Nørre Snede