UDESPA & LIVING

 

Udespa & Living så dagens lys i sommeren 2014 og det er deres passion og formål at tilbyde spadbade, jacuzzier og saunaer af højeste kvalitet, samt et bredt udvalg af italiensk designet pavilloner og havemøbler og parasoller til deres kunder. Luksus og velvære er nøgleordene for deres konceptbutik; det handler i al sin enkelhed om at forkæle sig selv og sin familie.

 

Udespa & Livings leverandører er store internationale brands såsom amerikanske Dimension One Spas, Softub Spa samt tyske Wärmegrad. Softub er blandt andet den tredje mest sælgende på verdensplan og tilbyder samtidig det mest energivenlige produkt på markedet.

 

Udespa & Living har et stort Showroom på 500 m2 i Holbæk, hvor man kan komme og opleve de mange fantastiske produkter og få kyndig vejledning, et godt tilbud og finde et bredt udvalg af kemikalier og andre vedligeholdelsesprodukter af høj kvalitet.

 

 

SOFTUB

 

Softub Spa står for individualitet, miljøvenlighed og maksimal fleksibilitet – en måde at slappe af og koble af fra den stressende hverdag. Vi har samlet 8 grunde til, hvorfor du bør vælge en Softub:

 

Energivenlig

Softub har været den ubestridte markedsleder i varmegenvinding og varmegenvindingsteknologi i over tyve år og producerer prisvindende varme kurbade uden en særskilt varmelegeme.

 

Hydromaten inkorporerer pumpe, motor og varmelegeme i en enkelt enhed. Det filtrerede vand er opvarmet af den overskydende varme, der naturligt genereres af motoren, hvilket reducerer energiforbruget til et absolut minimum.

 

Denne innovative teknologi og anvendelse af vores højt isolerende isoleringsskum ‘Polybond’ ‘ gør din Softub til det mest energieffektive spabad på markedet. Derfor er vi særligt stolte af at kunne sige, at Softub er blevet testet til en årligt strømforbrug på blot 3500 kr. Det er en pris alle kan være med på.

 

 

Transportabel

Softub er transportabel, let og nem at installere. Softub er det mest alsidige spa i verden, trodser grænser og omdefinere betydningen af uendelige muligheder. Det mest transportable spa til dato og der er ingen begrænsninger når det kommer til placeringen.

 

 

Hygiejnisk

Den automatiske rensningsfunktion, Softub ozonisatoren, hjælper intensiv og sikrer hygiejnisk vandrensning, så du kan slappe af i krystalklart vand hver gang.

 

 

Støjsvag

Slap af – nyd freden og roen! Takket være den innovative Whisper Technology Softub motor som er den mest støjsvage i branchen.

 

 

 

Fleksibel

Nem installation, innovativt skummateriale og god komfort fra præ-formet siddepladser giver bevægelsesfrihed og ultimativ komfort i enhver position.

 

 

Komfortabel

Softub er indbegrebet af komfort og afslapning Softub Spa er en oase af komfort og afslapning. Det bløde, men faste skummateriale Polybond giver optimal komfort og støtte i enhver position, som uden tvivl har skabt det mest behagelige spa til dato.

 

 

Vejrbestandig

Regn eller solskin, hedebølge eller frostvejr, Leathertex, vil beskytte din Softub Spa selv under de strengeste vejrforhold. Softub er bygget til at modstå selv det sværeste vejrforhold.

 

 

Stilet

Smukke materialer, alle tænkelige moderne farver, stilfuldt tilbehør – en Softub er indbegrebet af design, stil og suveræn kvalitet.

 

 

Vi kan tilbyde 4 forskellige modeller:

SPORTSTER 140 (1-2 pers.), LEGEND 220 (3-4 pers.), RESORT 300+ (5-6 pers.) og POSEIDON (5-6 pers.).

 

DIMENSION ONE

Luksuriøs velvære – det er hvad du får med en udendørsspa af højeste kvalitet fra Dimension One Spas®. Hvis du sætter pris på ergonomisk korrekte sidde- og liggepladser, varieret massage med langtidsholdbare og rustfrie ståldysser, terapeutisk kvalitetsmassage, så er en højkvalitets udendørsspa fra Dimension One Spas® det helt rigtige valg for dig.

 

Med 40 års erfaring og over 30 patenter inden for spamarkedet, er det californiske mærke altid ét skridt foran sine konkurrenter. Materialer i høj kvalitet, patenterede vandbehandlingssystemer, kontrolleret energiforbrug og effektiv isolering er selvfølgelig standard.

 

Udendørsspa fra Dimension One Spas® tilpasser sig alle dine behov. Om den er gravet ned i jorden i din have, eller står som en del af din terrasse, vil det altid være nemt at finde det helt rigtige spa. Dimension One Spas® tilbyder 4 forskellige spa-serier til enhver efterspørgsel af udendørsspa.

 

Udespa & Living udespa jacuzzi spabad boblebad

 

Med et udendørsspa fra Dimension One Spas® kan du slappe af hele året rundt. D1 er oplagt til samvær og afslappende stunder, i behagelige og luksuriøse omgivelser, hvad end du vælger en spa fra Home-, Bay-, eller Reflection-serien; du kan vælge imellem i alt 20 forskellige modeller.

 

For at mindske tid på at vedligeholde vandkvaliteten og reducere mængden af nødvendige kemikalier, skaber Dimension One Spas systemer krystalklart vand, som du ikke finder andre steder i spa-industrien.

 

WÄRMEGRAD SAUNAS

 

Beroligende varme, stærk duft af fint træ og naturlig udsigt. Mærk med et enkelt skridt, en forsigtig brise eller den iskolde sne – det er den rene nydelse af en sauna i din have.

 

Wärmegrads udendørssaunaer skaber et nyt rum for velvære inspireret af den finske saunakultur. Materialer i høj kvalitet og udstyr fra ledende fabrikanter gør din udendørssauna til et sted du kan føle dig afslappet og tilpas.

 

Til mange af udendørssaunaer følger en opvarmet stue, som er perfekt til at slappe af i, inden eller efter din tur i saunaen. De store vinduer i stuen skaber den perfekte ramme for en naturlig saunaoplevelse. Stuen kan, med den rette møblering, også benyttes til overnatning, eksempelvis af gæster.

 

Wärmegrad er udstyret med både BOSE lydanlæg og Loxone styringssystem, som gør det muligt at styre både lys samt sauna fra den medfølgende IPad eller din smartphone. Med din Apple Ipad eller smartphone kan du styre følgende:

 

Saunas funktioner:

 

– Temperatur Fugtighed (valgfrit)

– Køretid Fjernstart LED RGB Ventilator (valgfrit)

– Timeglasfunktion

 

Forrummets funktioner:

 

– Lysdæmpning

– Valg af lysbillede

– Intelligent rumkontrol

– Frostbeskyttelse

– Temperatur

 

Udendørssaunaen fra Wärmegrad bliver leveret fuldt monteret, og sat på plads ved hjælp af en kran på din destination. Det er derfor muligt at bruge saunaen allerede samme dag som den leveres. Dette betyder afslapning fra første sekund. Udespa & Living tilbyder 5 forskellige Wärmegrad Saunas i forskellige størrelser og prisklasser.

 

Softtub Udespa & Living udespa jacuzzi spabad boblebad