Vores mange års erfaring har lært os at opfylde vore kunders ønsker og behov. Vi sørger for alt lige fra myndighedsansøgning, nedrivning af evt. gammelt hus, opførelse af dit nye fritidshus til rengøring af det færdige hus. Vores eksklusive, arkitekttegnede fritidshuse – uanset valg af størrelse og type – opfylder selv de mest kræsne kunders krav til kvalitet, design og komfort. Vores store program byder på sommerhuse fra  57m2 op til 300m2.

 

Sonne Huse A/S er således gennem årene blevet kendt og anerkendt for at fremstille og opføre huse på et meget højt kvalitetsniveau – og i et unikt og anderledes design.

 

 

Sonne Huse bygger med fokus på solide håndværkstraditioner

Vi bygger alle vores huse helt kompromisløst på gode gamle, solide håndværkstraditioner, uden kvalitetsmæssig sidestykke. Derfor benytter vi også kun egne solide nordjyske håndværkere til opførelse af vores projekter rundt omkring i landet.

 

Med hensyn til materialevalget skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi holder af at bygge i naturens egne produkter, nemlig rustikke og gedigne materialer, der tåler at blive brugt og bliver smukkere af det.

 

På vores grund i fritidshusudstillingen vil vi vise 2 huse fra vores arkitekttegnede  eksklusive serier ”ARCI” og ”SOMMERHUSET” i størrelserne 68m2 til 100m2.

 

Vi er på standen hver weekend, lørdag og søndag, samt helligedage fra 12:00-16:00. I hverdage efter aftale.

 

ARCI

”ARCI” byder på en nyskabende eksklusiv arkitektur indenfor fritidshuse hvor funktionalisme og enkelthed går hånd i hånd.

 

Arci Sonne Huse Arci Sonne Huse

 

SOMMERHUSET

I ”SOMMERHUSET” er der lagt vægt på hygge, nærvær og intimitet, kort sagt ”tilbage til det traditionelle sommerhus.

 

Sommerhuset Sonne Huse Sommerhuset Sonne Huse

 

Tryghed i dit byggeri og kvalitet gennem mere end 45 år

Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 46 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse.