Sapa Selection

Sapa Selection er specielt udvalgte produkter til alle typer boliger, med minimal vedligeholdelse og pålidelige funktioner.

 

Du har nu mulighed for at slippe mere dagslys ind og give din bolig nye kvaliteter med funktionelle, let betjente glaspartier og skydedøre der er tilpasset det nordiske klima.

 

En stor visuel åbenhed er en stadig mere populær løsning til flere boligtyper, Sapa Selection har bredt udvalg til hjemmet med eksklusive løsninger.

 

De robuste aluminiumsprofiler giver muligheder for høje og brede løsninger, med minimal vedligeholdelse.

 

Sapa Selection

 

Sapa skydedør Artline XL

Skydeglaspartier ”uden synlige ramme” giver spændende indvendige rumløsninger, hvor grænsen mellem ude og inde udviskes. Håndtaget er smagfuldt integreret i profilet og understreger yderligere det minimalistiske design. Artline XL forener elegance og eksklusivitet med høj energieffektivitet. En smagfuld løsning for transparens og lys i moderne arkitektur.

 

Store åbninger

Dørbladene kan laves op til 3,5 m høje. Enkeltfløjet udførelse med et eller to skydefløje og dobbeltfløjet med to skydefløje.

 

Indbygning

For at profilerne skal komme helt til deres ret og være så lidt synlige som muligt, bør Artline XL indbygges i bygningens vægge, tag og gulv. Artline XL´s konstruktionsprincip gør den mest velegnet til nybyggeri.

 

Sapa skydedør Artline XL

 

Sapa 2160 S hæve-/skydedør

Vores hæve-/skydedør kombinerer attraktivt design med holdbarhed og maksimal komfort for dig. En optimalt isoleret, robust og brugervenlig konstruktion gør den til et perfekt valg til såvel nybyggeri som renovering.

 

Brugervenlig og godt isoleret

Sapas isolatorer og tætninger begrænser varmetabet effektivt og giver en høj grad af luft- og vandtæthed. Dette medfører lavt energiforbrug og god komfort. Stabile rustfrie køreskinner og store korrosionsbestandige hjul giver god holdbarhed samtidig med at dørbladene med bredde op til 3,1 m glider let, smidigt og stille. Skjulte fastgørelser og et smalt dørbladprofil giver 2160 S-døren et harmonisk design.

 

Dørtærsklen er udformet med mulighed for integrering med gulvet.

 

Flere varianter

Når håndtaget løftes op, kan døren let parkeres i valgfri stilling. 2160 S-døren kan også forsynes med låsefunktion for ventilation. 2160 S-døren fås i specialudførelse med flerpunktsaflåsning, sikkerhedsglas og specielle beslag for øget indbrudssikring, modstandsklasse RC2.

 

Sapa 2160 hæve- skydedør

 

Sapa Foldedør 1086

Højisoleret til store åbninger

 

En helt ny foldedør med effektiv tætning og fremragende varmeisolering. Den nye innovative teknik giver dig et stilrent design og god komfort. Døren passer perfekt til boliger, balkoner, altaner og havestuer.

 

Unik på markedet

Foldedøren er en ny unik og smart konstruktion hvor traditionelle hængsler erstattes af et integreret profilhængsel. Dette er gennemgående i hele dørhøjden og fordeler kræfterne jævnt og uden risiko for skævheder. Den innovative funktion giver ikke bare øget stabilitet, men også indbygget klemsikring, ubrudte tætningslinjer og minimalt justerings- og vedligeholdelsesbehov. Døren går stille og præcist, og tilbyder samtidigt et stilrent udtryk uden synlige fastgørelser.

 

Præcision og smidighed

Døren åbnes ved at folde rammerne sammen til en pakke i parkeringstilstand. Den præcise og bløde gang opnås ved hjælp af et integreret spor for styring i overkarmen, og kraftige hjul som løber på en skinne af rustfrit stål. Optimal tilpasning i både højde og ved karmtilslutningen sker ved hjælp af skjulte justeringsmuligheder som giver døren en jævn gang og en perfekt finish. Samlet set opnås optimal termisk ydelse i kombination med høj sikkerhed. Foldedøren kan leveres såvel ud- som indadgående og udføres med tre forskellige tærskeltyper.

 

Sapa Foldedør 1086

 

Sapa Skydedør 2115

Slank og brugervenlig

 

En isoleret skydedør med et elegant og moderne udseende. I tresporet udførelse med tre dørblade tilbydes stor fri åbningsbredde. Velegnet til isolerede havestuer og vinterhaver.

 

Let, med høj kvalitetsfølelse

Elegant design med minimale profilbredder, kun 35 mm, noget som giver dig maksimal udsigt. Naturen kommer ind i rummet. Dørbladene løber lydløst med rustfrie hjul på rustfri skinne. Karmen kan delvis indbygges i væggen og tærsklen kan nedsænkes i gulvet for at mindske trinhøjden.

 

Egenskaber

Dørblade op til 1,4 m bredde og 2,4 m højde. Skydedøren kan udføres med to flytbare dørfløje i tosporet karm eller med tre flytbare dørfløje i tresporet karm. Beregnet på 2-lags isoleringsruder med maks. vægt på 160 kg. Skydedøren har kantlås med tre låsepunkter og der tilbydes et stort udvalg af greb.

 

Vi anbefaler denne dør til isolerede havestuer og vinterhaver hvor tæthedskravene ikke er helt så høje som til partier i boligen, men hvor du stadig går efter den højeste kvalitet.

 

Sapa Skydedør 2115

 

Vinduer og døre      

Sapa Vinduer 1086 og Sapa dør 2086

 

Vores vinduer og døre kombinerer alle fordelene ved aluminium med fremragende varmeisolering. Stabilitet og præcision med pålidelige funktioner og minimalt vedligehold giver dig produkter som holder mange år fremover.

 

Sikre vinduer 1086 SX

Et moderne system til døre og vinduer med særdeles god varmeisolering. Det opfylder også de største krav til luft- og vandtæthed, og har gode lydreduktionsegenskaber.

 

Vinduet leveres som fast eller indadgående, og kan tillige fås med skjulte hængsler. Suverænt gode isoleringsværdier sikrer optimal komfort og lav energiregning, ned til Uw = 0,87 W/m2K. Med indbrudshæmmende beslag og glas tilbyder 1086 SX indbrudssikring i klasse RC 2 for vinduer i størrelser op til 1250 x 1800 mm. Sapa vinduet 1086 PX opnår på grund af sit høje energieffektivitet klassifikation som passivhus vindue. Det kan dermed anvendes i bygninger med ekstremt lave krav til energiforbrug.

 

Stabil entrédør 2086 SX

Stærke og robuste profiler gør 2086 SX-døren til et godt valg i udsatte miljøer. Vi tilbyder desuden 2 ekstra niveauer af tæthed; Plus og Extreme. Døren kan være med helglas, eller med sprosse og/eller fyldninger. Du har store muligheder for at påvirke dørens design ved valg af glas, proportionering og overfladebehandling. Døren kan kombineres med faste over- og sidelys i samme velisolerede og tætte udførelse.

 

Sapa Vinduer og døre

 

Sapa Glasfacade 4150 / 4150 SX       

Den transparente facade

 

Glasfacaden giver din bolig et moderne udtryk og slipper lyset ind. En transparent facade gør landskabet og omgivelserne til en del af interiøret. Stilrent design og god komfort, kombineret med minimalt vedligehold, øger værdien af dit hjem.

 

Panoramaudsigt med glasfacade

Vælg et minimalistisk og plant facadeudtryk eller vælg blandt de mange forskellige dekorprofiler, som giver facaden stærke udtryk ved hjælp af lys- og skygge variationer. Store facadepartier med glas giver lys til interiøret.

 

Glasfacaden 4150/4150 SX er godt isoleret, har optimal tæthed og kan kombineres med vores døre, vinduer og glastage til en sammenhængende æstetisk løsning.

 

Produkterne passer godt til såvel store glasflader som til isolerede havestuer. Med isolerede havestuer får du haven og naturen ind i boligen, også på den kolde årstid.

 

Sapa Glasfacade 4150 SX

 

Sapa Glastage 5050

Glastag med stor udformningsfrihed

 

Sapa Glastag 5050 består af isolerede 50 mm brede aluminiumprofiler. Profilerne har gennemgående isolatorer, som giver god isolering og god støtte for glasholderprofilerne. Alle profiltyper findes i varierende højder. Fals for 2- eller 3-lags termorude.

 

Med Sapa Glastag 5050 tilbyder vi stort set hvilken som helst udformning af taget. Statisk kan der bygges med store spændvidder.

 

Sapa Glastag 5050 findes også i uisoleret udførelse med fals til enkeltglas.

 

Produktet passer godt til havestuer og orangeri og tilbygninger eller sammenbygning mellem to bygninger.