NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ift. både projekt -opgaver og detail -løsninger – uanset omfanget!

Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang!

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

På NSH NORDICs udstilling i HUSET Middelfart kan du opleve:

 

→  Udestuer

→  Terrasseoverdækninger

→  Pavilloner

→  Drivhuse

 

NHS Nordic udestue carport overdækning pavillon drivhus

 

Om NSH NORDIC A/S

NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling.

 

NSH NORDIC udvikler og sælger i dag godkendte produkter indenfor hegn, leg og vejrstationer henholdsvis egne såvel som private label. Produkterne importeres fra både Fjernøsten og Europa og afsættes til byggemarkeder, detailhandelskæder og øvrige forhandlere i hele Norden. NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hy-land legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer.

 

 

Se mere om et udvalg af produkterne

 

Udestue – PALRAM Sanremo

 

Carport – PALRAM Vitoria™ 5000

 

Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover

 

Pavillon – PALRAM Kit Palermo™

 

Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse