Gulvbelægning i høj kvalitet

 

Meltex Akustik gulve med og uden kliksystem er det nyeste inden for vinyl. Det er et slidstærkt produkt med en ekstra stærk kerne hvilket gør, at man kan lægge det på større arealer. Det er et vandafvisende produkt, som tilmed har en god gangkomfort og lyddæmpende effekt, som er med til at bidrage til neddæmpningen af akustikken i ethvert hjem med højt til loftet eller børn med fart på.

 

Det er let at vedligeholde og grundet den stærke overflade er det yderst modstandsdygtigt over for fx klør på dyr.

 

 

Meltex gulv

 

Find et gulv, der matcher dine behov

Der er mange forskellige modeller at vælge imellem.  Med kliksystem fås det i en 7,5 mm udgave med korkbagsid, som egner sig til næsten hele huset og har 30 års boliggaranti og 10 års erhvervsgaranti. Eller i en 4,5 mm version med foambagside som har 20 års boliggaranti og 5 års moderat erhvervsgaranti. Begge kan fås i plankeformat med en naturtro overflade, så det ligner træ eller i rustik flise format som kan give et mere råt udtryk. Begge gulve har et enkelt kliksystem og kan lægges på eksisterende gulve der har en ren og jævn overflade.

 

Henvendt til erhvervsbrug kan løstlæggende akustikgulve fås i en 5 mm uden kliksystem. Grundet sin klasse 34 er dette velegnet til erhverv, dog skal gulvet skal fuldlimes og er let at rengøre.

Alle gulvene kan føles lunt at gå på, men kan sagtens installeres på gulvvarme.

 

Meltex gulv

 

 

Se video om produktionen af vores gulve: