Byg nyt sommerhus med Lilje-huset A/S 

Lilje-huset har siden 1970 bygget mere end 4.000 fritidshuse i Danmark og er en af landets største udbydere af fritidshuse. Vi tilbyder et bredt program af standardmodeller, som hver især kan tilpasses dine individuelle behov og ønsker.

 

Besøg os i weekenden

I HUSET Middelfarts udstilling har vi opført 4 fantastiske og forskellige fritidshuse Nordsø Eksklusiv 102V, Nordsø Eksklusiv 84L, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T og Nordsø Basis 60L-B. Udstillingshusene er åbne i weekenden, hvor du også har mulighed for at snakke med én af Lilje-husets byggerådgivere.

 

HUSET Middelfarts udstilling er placeret på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Både adgang og parkering er gratis – og udstillingen er åben hver dag fra 10-17. Du har mulighed for at kigge ind af vinduerne i vores huse, de dage vi ikke er til stede med en konsulent.

 

Se, hvornår der er en konsuelent til stede i vores fritidshuse

 

Se alle detaljerne på vores fritidshuse

Så godt som et helårshus

Nordsoe-Eksklusiv-102V_lille
Du kan blandt andet opleve vinkelhuset Nordsø Eksklusiv 102V med 3 værelser, 2 badeværelser og bryggers – tættere kommer du ikke et lille helårshus. Her får du det hele og lidt til.

 

Eksklusivt og minimalistisk

Nordsoe-Eksklusiv-84L_lille

I samme serie udstiller vi Nordsø Eksklusiv 84L, som er en af vores mest populære modeller. Et virkeligt lækkert og gennemtænkt familie hus uden spildplads.
Nordsø Eksklusiv har fokus på lys og tæt kontakt til naturen. Store panorama-vinduer i stue og køkken sikre, at inde- og udemiljø næsten flyder sammen. Klassiske sommerhusstemning kombineret med et moderne udtryk og flot arkitektur. Eksklusivt og minimalistisk, men dog stadig et fritidshus.

 

Romantisk nostalgi

Nordsoe-Eksklusiv-Romantik 89T_lille

Du kan også få fornøjelsen af at træde ind i Lilje-husets nostalgiske fritidshus, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T. Her er det romantiske sommerhus sat i fokus, hvor f.eks. sprossevinduer og vandret klinkbeklædning leder tankerne tilbage til en svunden tid. Huset oser af sommerhus og charme. Et meget velindrettet T-hus, der til fulde udnytter solens gang fra tidlig morgen til sen aften.

 

Funktionalitet og enkelhed

Nordsoe-Basis-60L-B_lille

Sidst men ikke mindst, kan du opleve Lilje-husets nyeste kampagnemodel, Nordsø Basis 60L-B. Et veldisponeret funktionelt sommerhus, som rummer alt det nødvendige, men intet overflødigt – og så til den helt rigtige pris.