Med 28 års erfaring, kan du med garanti få den helt rette vejledning, så din ejendom lige får prikken over i’et med de helt rigtige udendørs klassiske lamper.

På HUSET Middelfarts udendørs stand viser Klassiske Lamper dig et udvalg af klassiske væglamper, murlamper, hængelamper i kæder, sokkellamper, bedlamper, havelamper og standerlamper Klinker Outdoor viderefører vi samme klinkesortiment som hos Petersen Klinker, og vi glæder os til at give vores kunder samme service. til alle huse – lige fra små stråtækte huse, murmestervillaer, patriciervillaer, bondegårde, herregårde og slotte. Er du den kræsne køber med det klassiske hus, så har vi ganske enkelt det store udvalg til dine behov og ønsker – så din ejendom bogstaveligt talt skinner.

 

På standen ser du også:

  • Nostalgiske postkasser
  • Romantiske vandfortæner og vandhaner
  • Eksklusive solure
  • Fuglebade af den sødeste slags
  • Facadeskilte, navneskilte og husnumre

 

Kig forbi standen og lad dig drømme hen, hvor romantikken findes, og hvor nostalgien igen blomstrer og kan blive en del af dig.

 

Få masser af inspiration

Direktøren for Klassiske Lamper, Vibeke Gundersen, er udlært blomsterdekoratør hos Kgl. hofleverandør Erik Bering, og har naturlig sans for farver, dimensioner, indretning og udsmykning. Når hun er til stede på standen kommer hun gerne med gode råd og inspiration til, hvordan du giver dit hus og din have et smukt, klassisk og eksklusivt look.

På vores smukke proprietærgård Grønhøjgård ved Slagelse har vi et endnu større udvalg, 250 m2 showroom og stort varelager.

 

Se mere om Klassiske Lamper 

 

Har du brug for mere inspiration, kan du hente vores online katalog.
Følg os også på Facebook og på Instagram.