Et Kalmar Hus skal være fremtidens trygge samlingspunkt

 

Kalmar Huse har specialiseret sig indenfor fremstillingen af fritidshuse og sommerhuse. Det er blevet til mere end 11.000 huse i Danmark. Det er klart, at det har givet os en masse erfaring. Derfor køber du ikke alene et fritidshus hos os. Vore produkter er gennemprøvede til mindste detalje. Vi garanter dig for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Kalmar sommerhus fritidshus udstilling

Et Kalmar Hus ser endnu bedre ud i virkeligheden

I HUSETs Byggeudstilling er der permanent udstillet en lang række flotte fritidshuse. En af udstillerne er Kalmar Huse, der hver søndag fra 12-16 står klar til at vise deres projekt frem. På andre dage kan man hente en nøgle i receptionen og se huset selv.

 

Fantasien kan ikke erstatte ægte oplevelser. I hvert fald ikke, når det drejer sig om lysten til at investere i et fritidshus, og derfor er virksomheden Kalmar Huse glad for tilstedeværelsen ved HUSET Middelfarts Byggeudstilling, hvor der er opstillet et ‘Juelsminde hus’

 

“Der er ingen tvivl om, at det gør en forskel, at potentielle kunder kan se huset i virkeligheden, før de skal bestille. Når man står i det in real life, kan man forholde sig til, hvad 13 m² er – det er svært på et stykke papir,” forklarer salgs- og byggerådgiver Ove Kliver, der selv viser huset frem i Middelfart hver weekend. “Den anden ting er, at gæsterne kan se materialerne på en helt anden måde i virkeligheden. Dér kan de se, hvad der er af muligheder for sammensætning, og de kan fornemme kvaliteterne i deres egne hænder,” lyder det videre.

 

Bedre kontakt og flere muligheder

Ove Kliver pointerer samtidig, at Kalmar Huse har mange andre muligheder end det udstillede hus, og af samme grund er det også væsentligt for ham og kollegaerne, at de selv er tilstede når der er kunder, så de kan belyse det.

 

“Vi kan jo kun udstille et hus, og hvis vi ikke er der, når gæsterne kommer på besøg, forpasser vi muligheden for at fortælle dem, at vi faktisk kan bygge deres kommende fritidshus præcis, som de gerne vil have det. Og rent salgsmæssigt er det også klart, at det er lettere at opfange spørgsmål og besvare dem, når man er til stede på udstillingen,” siger Ove Kliver, som ikke er i tvivl om, at personlig kontakt og rådgivning giver både køber og sælger en bedre oplevelse.

 

“Et af de emner, som vi arbejder med nu, er faktisk en, der havde været på besøg i Middelfart, før han bestilte. Da jeg kom ud til ham, kunne jeg kende ham, og så kunne han jo også sige, at ‘vi har jo snakket længe sammen på HUSET Middelfarts Byggeudstilling,” siger Ove Kliver.

 

Kalmar Huse udstilling Middelfart indvendig

 

Alting samlet på et sted

Hos Kalmar Huse kan Ove Kliver mærke, at interessen for fritidshuse er større, end den har været tidligere, og virksomhedens ansatte har nok at lave. Alligevel er han ikke i tvivl om, at det giver god mening for Bramming-virksomheden at bruge kræfter i Middelfart, hvor man udstiller side om side med alle tænkelige konkurrenter, kollegaer og leverandører.

 

“Vores sælgere har travlt som aldrig før, men det er klart, at man altid gerne vil have flere kunder i butikken, og helt grundlæggende er idéen om, at gæsterne i HUSET Middelfart kan se alting samlet på et sted, rigtig god,” konstaterer Ove Kliver, der ser frem til at vise herlighederne i Juelsminde-huset frem for alle interesserede: “Vi står i vores hus hver søndag fra 12-16, men hvis folk kommer forbi på andre tidspunkter, så kan de hente en nøgle i receptionen, og se det på egen hånd.”